Çelik Motor Tiger 150 alıyorum
Reklamlar
-
Başlıkta belirttiğim gibi bu scooteri alıyorum hayaller ybr hayatler çelik oldu. 2010 model 1000 lira gibi ucuz bir fiyata anlaştık test ettim beğendim daha önce kullanmış ve tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yakıt tüketimi ve dezaantajlı yanlarını bana söyleyebilirlerse çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
-
hayırlı olsun. olsun üzerine koya koya iyi modele gitmek daha keyifli. bakımlarını ihmal etme. arada para biriktirmeyi de.
-
-
Hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullanin insaAllah bende ilk 100lük yuki almistim zamanla büyütmeye başladım kismetse yaza yine niyetim var
-
studenttitan adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullanin insaAllah bende ilk 100lük yuki almistim zamanla büyütmeye başladım kismetse yaza yine niyetim var
bir süredir elektrikli kullanıyordum onun tecrübesi yeter diye düşünüyordum fakat maddi imkansızlıklarda zorlayınca scooter alayım dedim ve şimdi biraz daha tecrübe edinmenin daha iyi olacağı kanaatine vardım. sana da hayırlı olsun şimdiden dostum
-
hayırlı olsun kardeşim sata ekleye yükselırsın bende ufak birşeyler aldım hazırana yukseltıcem inş
-
s103r adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim sata ekleye yükselırsın bende ufak birşeyler aldım hazırana yukseltıcem inş
dirft'e ufak deme yahu çarpılacaksın. sanada hayırlı olsun.
-
BatuhanS adlı üyeden alıntı
dirft'e ufak deme yahu çarpılacaksın.
sanada hayırlı olsun.
Gözüm hep cbr da olduğu için bana ufak gelıyor hocam :D
-
16 Aralık 2015, 15:56
s103r adlı üyeden alıntı
Gözüm hep cbr da olduğu için bana ufak gelıyor hocam :D
Benim gözümde ybr'de inşallah herkes istediğini alır. :D
-
16 Aralık 2015, 16:23
-
16 Aralık 2015, 16:51
mobyby adlı üyeden alıntı
Sağol dostum darısı olmayan arkadaşlarımızın başına.
-
16 Aralık 2015, 20:35
Hayaller ninja gerçekcek mondial 150zc
-
16 Aralık 2015, 21:10
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasib etsin rabbim.
-
16 Aralık 2015, 22:46
İlker41 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasib etsin rabbim.
cok tesekkur ederim sevgili kardesim allah daha iyilerini size nasip etsin
-
17 Aralık 2015, 03:29
hayırlı olsun kardeşim yakıtı malesef scooterların vitesli motora göre fazladır tabi ağırlığına bağlıdır. benim ilk motorum mondial rf modeliydi ufak olduğuna rağmen km 20 kr gibi yakıt tüketimi vardı.
-
17 Aralık 2015, 21:31
berkankost adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim yakıtı malesef scooterların vitesli motora göre fazladır tabi ağırlığına bağlıdır. benim ilk motorum mondial rf modeliydi ufak olduğuna rağmen km 20 kr gibi yakıt tüketimi vardı.
yuh ciddi misin ya araba ile aynı neredeyse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)