Benim cbr ı satayım sana. 31.500k km de. al dua edersin
Gilera runner 200 motorumu 130.000km kullandım,
70.000 daha rahat giderdi
Ama malesef motora su koymayı unuttum ve motor hararet yaptı sonrasında çok masraf çıktığından ve yapmaya değmeyeceğini düşündüğümden yolları ayırdık.
Cbr 250 bakımlı ise 200.000km yol yapar
Benim scooterde 100km ile gitmek için 7.000devir çeviriyordum cbr da bu 5.000 deviri geçmez yıpranma payı çok daha azdır,
Bizim türk milleti bu tarz başlıklarda 50.000km motora genelde ölü muamelesi yaptığından
Başlığı okuyan adamda km düşürüp ilana koyuyor km ye fazla takılmayın, yarısı yalan dolan malum sitedeki motorların , özelliklede bu tarz başlıklardaki yorumlar buna çok sebeb oluyor,
Motorun sahibi dürüstçe ne ise onu yazmış, bakımlı ise alınır uzun yıllarda kullanır çok zarar etmeden satarsınız
cbr yerine kullanımı keyif verecek bişey alırdım. hiç anlamayan biri yarış motoruna benzetse nolur benzetmese..
kesinlikle sana katılıyorum, benimde 33 binde sattığım 2005 gilera VXR200 runner motorum vardı antalya ya gitmiş km bir anda düşmüştü... ben 45 binde Suzuki inazuma kullanıyorum, uzun sürede binmeyi düşünüyorum. genel bakımlarını hiç aksatmam hatta erkenden yaparım km periyotunun dolmasını beklemem, 46 bine gelmek üzere zincir dişli setini değiştireceğim hala orijinal var üstünde...
türkiye motorlu araç kullanımı ve bakımı konusunda cahil cühela bir ülke olduğu için 1 km de bile olsa kullanılmış motor almam şahsen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)