Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KARARSIZ KALDIM 2 zaman 4 zaman uzun zaman binicem yuksek performansHız ve TRdeYAKIT

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    misonXD
    selam küçüklerime ve büyüklerime uzun zamandır bakıyorum motor ve bir arkadasın önerisiyle ve sayfadaki formları okudum Aprilla rs 125 e baktım bu motorun şidi rs 125 4T DİYE 4 zamanlı cıkmış ama 2ci el fiyatı cok yuksek ve piyasada satan yok.
    Bu motorun 2 zamanlısı 2009 model bi baktım km leri 22.000 23.500 de
    bu motorlara bakmadan önce sürekli bir hyo gt 250r arasıtırmıştım ama onlarda nazik bir motor diyorlar zorlamaya hasin gidersen uzer dediler.
    BEN almak istedigim motorla yuksek hız performans belli 300km yol gitmek bazen şehir ici kullanmak ama aldıgımda 3 4 sene binmek istiyorum ve gosteris yol tutusu da onemli parcaları bulma ve parası.
    BİR de arkadaşlar ve büyüklerim hyo yeni tasarımı GD 250r nasıl bu söyledigim şekilde kullanılırmı.
    BİR de son olarak 2 zamanlı motor ömrü masrafları cok can yakarmı 4 zamanlıyla arasındaki cok fark olurmu mesela GD 250R GT 250R HYO yakıtıyla aprilla 125r yamaha rx king 135cc yakıtları aynımı.

YAZIMI OKUYAN VE YORUM YAPIP ZAMAN AYIRAN HER KEZE TESEKKÜR EDERİM. BİR HATAM VARSA AFFOLA SAYGILARIMLA.
    SİZLERİN SAYGIN DÜŞÜNÇELERİNİZİ YORUMLARINI VE DENEYİMLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
    BU KONU COK ACILDI AMA EMİN OLUDUM HER OKUDUKCA KAFAM KARIŞTI VE AKLIMDAKİ SORULARI DÜŞÜNCELERİ SİZ DEGERLİ FORM ÜYELERİNE DİLE GETİRDİM SAYGILARIMLA..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Google translate den mi çevirip yazdınız?

Anladigim kadariyla, hız,gösteriş,sağlamlık,az yakit,az masraf,uzun yol,iyi yol tutuşu istemissiniz, böyle bi motor varsa bizde alalım.
    Mengu16 bunu beğendi.

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Sen resmen cbr250r'i tarif ediyorum diyorsun 😎 bosver hyoyu aprilliayi kore italyan 2 zamanli 4 zamanli ikisininde parcasi zarti zurtu uzer seni cbr 250 al bak keyfine

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bence senin aradığın motor Mondial Drift, hem de RX King gibi 135cc.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    misonXD
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen resmen cbr250r'i tarif ediyorum diyorsun �� bosver hyoyu aprilliayi kore italyan 2 zamanli 4 zamanli ikisininde parcasi zarti zurtu uzer seni cbr 250 al bak keyfine
    bi aklımın bir kösesin de o var honda ama bilemiyorum isdediklerimi karşılaya bilecekmiyim 2 zamanlı aprillanın motor parcaları cok mu pahalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

Alıntı weirdo1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Google translate den mi çevirip yazdınız?

Anladigim kadariyla, hız,gösteriş,sağlamlık,az yakit,az masraf,uzun yol,iyi yol tutuşu istemissiniz, böyle bi motor varsa bizde alalım.
    weirdo1 kardeş alıntı yapmadım sen ne sordugumu anlamamışsın kardeş forum daki arkadaşların yorumlarını ve bilgilerini ögrenmek sormak istedim.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Araba alacam ne alayım ? (Benim bi fikrim yok.. Param çok)
    Motora başlamak istiyorum nerden nasıl ? (Birilerinin dediği olsun. Ben değil, başkaları bilir benim ihtiyacımı..)

Benim aklım, kafam, beynim almıyor bu tip soruları.
    Almış olmak için alınacak bu malzeme belli..

İçinde heves olan biri cebine göre model bakar kafasındaki şablona en uygun olanı arar bulur. Bulduğunu örnek göstererek sorar araştırır.
    Bi motor alacam ama ne...??

Bana dalga geçmek için yer arıyorlar gibi geliyor.

Ben ilk mobiletim olsun şu anki motoruma hatta araçlarıma kadar kimseye sorma ihtiyacı duymadım.
    Gittim ve aldım.
    "Abi yaa neden sormadın bu parayı buna verene kadar keşke şunu alsaydın." diyenlere cevabım şu oldu.
    "Birader sen git o dediğini al"
    Bana göre o konuyla ilgili bir fikrin yoksa hiç bulaşmayacaksın.
    Başkalarının kararlarıyla kendi yolunda ilerleyemezsin.

Kimse üzerine alınmasın konuyla alakası yok sadece benim fikirlerim bu şekilde..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    misonXD
    güzel diyorsun kardeş en son dedigin gibi olcak zaten ama ben deneyimi olan arkadaşlardan bilgi almak istedim zadece yinede konuya yaklaşımın farklı olmus tesekkur ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)