Bu sabah kalktığımda kahvaltı hazırlamak için dolabı açtım bişey kalmamış. Bende düşündüm evden 20 km uzaklıkta ufak bi köy var orda kahvaltı için süpher menüler var serpme kahvaltı v.s.vs bi an aklıma geldi azım sulandı hemen takdım ekipmanları kaskı ceketi eldiveni düştüm yola
saat 10:00 kahvaltı etceğim yere geldim yedim içtim biraz abarttım yeme olayını ardından bindim motora eve gidicem yollar inanılmaz virajlı ve köy asfaltı etraflar ağaç cok keyifli yoldu taki son viraja gelene kadar son viraja geldim dün ki konumda bahsetmiştim diabro rosso 2 ler altımda özgüven tavan cok iyi yatıyorum virajlara son virajda hızım 100-105 km max sola yattım virajdan dönücem yolun yarısı asfalt yarısı kum ve kum olan kısımda büyük bi çukur lak diye içine girdim çukurun gidon kendini kaybetti çukurdan cıkınca tank slap oldum yani gidon kontrolden cıktı hem sağa hem sola kırıyo kendini aşırı hızlı şekilde bu böyle 3.4 saniye sürdü ama bendeki andrenalın anlatılmazdı o an
o 4 saniyede aklımdan onca şeyler geçtiki bazılarını yazıcam
1. ulan düşücem kesin motor perte cıkıcak kesin...
2. keşke kasko yaptırsaydım
3. inşallah düşerken motoru kumun üstüne atmayı başarırım
4. lastikleride yeni takmıştım motorun hikayesi buraya kadarmış
5. ulan aile sigortası yaşım gereği iptal oldu bide hastane masrafı var
bu 3.4 saniyelik tank slap sürecinde bu 5 ini söyledim
sonuç olarak düşmedim yere gidon topladı birden kendini gidon topladıkdan sonra frenledim yavaş yavaş durdum ama yoktu böyle bi korku bu arada sağ tarafım kum sol tarafım bayır aşşağı oda ayrı bi dert böyle korkuyu daha önce yaşadımı sanmıyorum hiç ALLAH' dan verilmiş sadakamız varmış ardından motoru sağa cekip jantlaarı kontrol ettim yamulma da yok jantda 15 dakka durup andranelimin inmesini bekledim baya sonra binip eve geldim 2 günde 2. vukuat hakkımızda hayırlısı..