Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sevda

REKLAM ALANI

Öğrenciyim 17 yaşındayım 3 aydır zorla biriktirdiğim 1200tlye anca scoter alınır dün gittik baktık ustaya gösterdik mondial zc150 neyse işte bugün öğlen 3 civarı gidip üstüme alicam fakat gece 2ye kadar uyuyamadım sabah 7buçukta kalktım oraya dön buraya dön şuan benim için vakit durmuş gibi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da kavuşurum çinlide olsa motoruma
    iduzen, hakikiteker, İlker41 ve 10 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hayırlısı olsun kazasız belasız
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Hayırlı olsun. Ehliyet var diye tahmin ediyorum. Koruma ekipmansızda binme
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

Motosikleti
    Suzuki inazuma F
    Hayırlı olsun genç kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    İlk heyecan güzeldir.. Hayırlı olsun..
    Kadiroz bunu beğendi.

Ekipmanlar tam dizlik harici tek sorun ehliyet aralığı kaçırdım şubata kaldı çekmeköyü bilirsiniz belki sakin yer aemt dışına çıkamam babam vermez rıhsatı zaten merak etmeyin vakit geçmiyo bari okula gidiyim herkese iyi günler

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Hayırlı olsun. Çok güzel hissiyatlar bunlar, virüs yayılmaya başlamış artık Yalnız ekipmansız da ehliyetsiz de binme.. Dizliği de ihmal etme.. Korumalı pantolon almayacaksan bile en azından üstten takılan dizliklerden al tahminim 70-80 liraya bulursun.. Dizinden çok daha ucuz yani.. Ehliyetsiz binmenin cezası da motordan pahalı, bir de ehliyetsiz ve ekipmansızken kaza yaptığını düşün.. Oldukça kötü bir başlangıç olur.. O yüzden biraz daha sabret..
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    İlk heyecan güzeldir. Heralde 2015 R1 siparişi verirsem bende sen gibi uykusuz sabahlarım.
    Bu arada motoru kendi üzerine değil babanın üzerine al.
    Akşama doğru gelipte "Arkdaşlar soygun var" diye konu açma..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    senle beraber yaşadık walla, hadi gelsin de foto at bize gülümseyen yüzünü görelim ama :D

Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk heyecan güzeldir.. Hayırlı olsun..
    Yorumlarını takip ediyorum haberin olsun (Sempatik Geliyor...)

Kardeşimize de hayırlı olsun... Yalnız heyecanına yenik düşüp , hayatını riske atacak her hareketten kaçın kardeşim...

Hayatını riske atma , seni sevenleri bir an bile aklından çıkartma...

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senle beraber yaşadık walla, hadi gelsin de foto at bize gülümseyen yüzünü görelim ama :D
    ahahaha gülümseyen yüzünü görelim ama derken mesajı vermiş gibi olmuş umarım kısa zamanda keşke ybr alsaydım demez
    something123 ve Kadiroz bunu beğendiler.

Ne yazık ki yüzüm gelmedi notere gittik babam ben ve motor sahibi motorun muayenesi yokmuş bizde haliyle sinirlendik ama sorun yok bu hafta içi hallolup alicaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

Alıntı Cavalry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Çok güzel hissiyatlar bunlar, virüs yayılmaya başlamış artık Yalnız ekipmansız da ehliyetsiz de binme.. Dizliği de ihmal etme.. Korumalı pantolon almayacaksan bile en azından üstten takılan dizliklerden al tahminim 70-80 liraya bulursun.. Dizinden çok daha ucuz yani.. Ehliyetsiz binmenin cezası da motordan pahalı, bir de ehliyetsiz ve ekipmansızken kaza yaptığını düşün.. Oldukça kötü bir başlangıç olur.. O yüzden biraz daha sabret..
    Ekipmanda sorun yok ay başı staj maaşı gelince onu da halledicem. Ehliyetsiz kullanıcam fakat boş boş dolanmicam öyle motoru olan arkadaşlarım var zaten birisini alicam yanıma günlük bana yarım saat kullandırırlar bana yeter şubattaki sınava giricem anca

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yazık ki yüzüm gelmedi notere gittik babam ben ve motor sahibi motorun muayenesi yokmuş bizde haliyle sinirlendik ama sorun yok bu hafta içi hallolup alicaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim hayırlı olsun.

Yeni scooterın ile ilgili bir iki tavsiye vereyim.

Egzozu orjinalse değiştir şu resimdeki egzozdan tak.

http://www.motosikletparcalari.com.t...le-280x280.jpg

Eğer 125'lik karbüratör takar,motoru fazla üzmezsen yakıtı 3 litrelerde tüketirsin.

1200'e alabileceğin en şekil,en rahat scootlerdan birini aldın,kazasız,belasız,güle güle kullan inşallah.
    Çok teşekkür ederim, şuan nakit problemim ar ehliyetide alicağım için ama bunu notlara kaydettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahaha gülümseyen yüzünü görelim ama derken mesajı vermiş gibi olmuş umarım kısa zamanda keşke ybr alsaydım demez
    İlk motorum olduğu için ve aileden dolayı scooter aldım yaza kadar çalışıp çabaliyicaz vitesliye geçicez inşallah

Motosikleti
    Yamaha xv535
    Hayırlı olsun

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.

Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
    Eyvallah saollasın

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Güzel motor, umarım kısa zamanda "ehliyetine sahip olur" motoruna da güzel günlerde olabildiğince ekipmanlı şekilde binersin Bende de aynısından var çok kullanışlıdır ama tabi ki güzel bakıp ciğerini sökmez isen. 2007 de 0 olarak almıştık şuan 12 bin km de ve mekanik olarak hiç sorun çıkartmadı.

Çukurlardan ve tümseklerden olabildiğince yavaş geçmeye çalış çünkü arka amortisörden kaynaklı biraz vurma yapabilir. Farları geceleri bazen yetersiz kalabilir, bu ikisinin dışında hiç rahatsız edecek bir şey yaşamadım.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk heyecan güzeldir. Heralde 2015 R1 siparişi verirsem bende sen gibi uykusuz sabahlarım.
    Bu arada motoru kendi üzerine değil babanın üzerine al.
    Akşama doğru gelipte "Arkdaşlar soygun var" diye konu açma..
    Zümer kardeş okursan eğer bişey sorcam, babam 54 yaşında motoru onun üzerine alsam 30 küsür yıldır ehliyeti var ama a2 yok ona da düşük çıkar mı sizce, yoka a2 ehliyeti yok diye yüksek mi çıkar? yada başka arkadaşlarda cevaplayabilir:D
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Ehliyeti olup olmamasının pek bi önemi var mı bilemiyorum ama yaştan dolayı her türlü daha uygun çıkıyor. Onun üstüne yaptırmanı tavsiye ederim.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Bende babamın üstüne yaptırıyorum o yüzden babamda 52 yaşında

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    hayırlı olsun kardeşim. ekipman mutlaka kullan. motor zaten yaştan dolayı senin üzerine olmayacak. daha iyi. fakat ehliyetsiz yakalandığın anda yakalanmayı geç bir kazaya karıştığın anda babanın cezaevine girmesine bile neden olursun.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)