Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sevda

REKLAM ALANI

hayırlı olsunda, o motoru sakın ola düşürme, sağı solu vida yerleri parçalandığında ne demek istediğimi anlayacaksın, kelepçe veya orjinal parçadan yürümek zorunda kalıcaksın. dikkatli kullan.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

"sadece ehliyetsiz araç kullanan değil, aracın ruhsat sahibi de ceza alacak" mış

Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardeşim. ekipman mutlaka kullan. motor zaten yaştan dolayı senin üzerine olmayacak. daha iyi. fakat ehliyetsiz yakalandığın anda yakalanmayı geç bir kazaya karıştığın anda babanın cezaevine girmesine bile neden olursun.
    Ekipmanın hepsini ay başında hallediyorum ve zaten kış geldiği kullananam fazla ehliyete kadar 100km bile yapamam yani öyle bişey düşündüm hepsini teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsunda, o motoru sakın ola düşürme, sağı solu vida yerleri parçalandığında ne demek istediğimi anlayacaksın, kelepçe veya orjinal parçadan yürümek zorunda kalıcaksın. dikkatli kullan.

İlk motor olduğu için elbet düşüp kalkicam sokup takicam ama bakalım hayırlıs olur inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

Alıntı ehil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "sadece ehliyetsiz araç kullanan değil, aracın ruhsat sahibi de ceza alacak" mış
    1600tl ruhsat sahibine, 1600tl kullanana ceza ama ben depoyu fullicem daha depo yarılayana kadar ehliyeti almış olucam zaten site içide oturduğum için anca akşamları 1-2 tur aticam o kadar

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    hayırlı olsun yeni motorun en kısa zamanda ehliyeti almaya bak ilk heyecan ilk motorsiklet unutulmaz benimde ilk motorum mct 250 ydi.ama ben motoru almadan ehliyet almıştım sakın ihmal etme hayırlı kazasız belasız sürüşler nasib etsin rabbim inşallah.

Alıntı İlker41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun yeni motorun en kısa zamanda ehliyeti almaya bak ilk heyecan ilk motorsiklet unutulmaz benimde ilk motorum mct 250 ydi.ama ben motoru almadan ehliyet almıştım sakın ihmal etme hayırlı kazasız belasız sürüşler nasib etsin rabbim inşallah.
    Eyvallah saollasın ihmal etmicem kesinlikle

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)