hayırlı olsunda, o motoru sakın ola düşürme, sağı solu vida yerleri parçalandığında ne demek istediğimi anlayacaksın, kelepçe veya orjinal parçadan yürümek zorunda kalıcaksın. dikkatli kullan.
hayırlı olsunda, o motoru sakın ola düşürme, sağı solu vida yerleri parçalandığında ne demek istediğimi anlayacaksın, kelepçe veya orjinal parçadan yürümek zorunda kalıcaksın. dikkatli kullan.
"sadece ehliyetsiz araç kullanan değil, aracın ruhsat sahibi de ceza alacak" mış
Ekipmanın hepsini ay başında hallediyorum ve zaten kış geldiği kullananam fazla ehliyete kadar 100km bile yapamam yani öyle bişey düşündüm hepsini teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
İlk motor olduğu için elbet düşüp kalkicam sokup takicam ama bakalım hayırlıs olur inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
1600tl ruhsat sahibine, 1600tl kullanana ceza ama ben depoyu fullicem daha depo yarılayana kadar ehliyeti almış olucam zaten site içide oturduğum için anca akşamları 1-2 tur aticam o kadar
hayırlı olsun yeni motorun en kısa zamanda ehliyeti almaya bak ilk heyecan ilk motorsiklet unutulmaz benimde ilk motorum mct 250 ydi.ama ben motoru almadan ehliyet almıştım sakın ihmal etme hayırlı kazasız belasız sürüşler nasib etsin rabbim inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)