Husqvarna nasil bir marka dir ?
Reklamlar
-
Alsam ugrastirirmi ?
Saatlik mi km lik mi yag degisimi yapilmali ?* (te serisine gore konusuyorum)
Kalitesi ktm , yamah ile ayni mi yoksa bir gomlek asagida mi ?
Evladiyelik mi motorlari yoksa 50k kmden sonra hurda mi ?
Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi ?
Cevap veren vermeyen veya bilgisi olupta yazmaya usenen herkese simdiden tesekkurler arkadaslar.
Reklamlar
-
Husk bahsettigin markalardan o kategoride en iyisidir diye dusunuyorum. Ben BMW f800st altyapisi kullanan modeline hastayim mesela..
-
Gelecek kuşakllara bırakabileceğin kadar sağlam bir makinadır. Türkiye'deki şansızlığı ilk distribütörünün " çok sevilen " Süleyman Memnun olmasıdır. Şimdi kimde bilmiyorum.
-
Çok iyi markadır.Enduro Cross modelleri dışında tadından yenmeyecek bir de "Nuda" sı vardır
Çok uzun süre kullanmak sürücü ile de alakalı.Rulmanıydı parçasıydı değiştirdiğin sürecek binersin.
Ktm den Yamaha dan aşağı kalır yanı yok.Sonuçta hepsi motor işte
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Çok iyi markadır.Enduro Cross modelleri dışında tadından yenmeyecek bir de "Nuda" sı vardır
Çok uzun süre kullanmak sürücü ile de alakalı.Rulmanıydı parçasıydı değiştirdiğin sürecek binersin.
Ktm den Yamaha dan aşağı kalır yanı yok.Sonuçta hepsi motor işte
aşağı kalır yanı yok derken sanki aynı kulvara sokmuş gibisin hocam lütfen biraz dikkat edelim sözlerimize :D husky ya ötesi var mı? :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Ben tarafsız yorum yazdım
telike adlı üyeden alıntı
aşağı kalır yanı yok derken sanki aynı kulvara sokmuş gibisin hocam lütfen biraz dikkat edelim sözlerimize :D husky ya ötesi var mı? :D
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
Avrupanın en eski motosiklet üreticisi. Bakımları konusunda TE serisinin hangi modeli olduğunu yazarsan bilgi verebiliriz.
-
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Videodaki motoru çaldırdı.
-
15 Aralık 2015, 17:48
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Videodaki motoru çaldırdı.
Bi arkadasi almanyadan 0 getirtmis calindiktan sonra , "bu motor hepimizin motoru" gibi bir seyler diyordu...
-
15 Aralık 2015, 18:42
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Avrupanın en eski motosiklet üreticisi. Bakımları konusunda TE serisinin hangi modeli olduğunu yazarsan bilgi verebiliriz.
Te310 veya 610 hocam.
Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ediyorum. Enduroya yeni baslayan birisi icin cok mu agir kacar yoksa yamaha wr veya suzuki drz ye mi bakmaliyim ?
-
15 Aralık 2015, 18:55
Hic uygun degil, surekli tek teker gezersin. Drz de baslangica uygun degil. wr 125 olabilir,
-
15 Aralık 2015, 19:03
Hic uygun degil, surekli tek teker gezersin. Drz de baslangica uygun degil. wr 125 olabilir,
Hocam 125lik istiyorum cok fena bir sekilde wr125r ozellikle ama 1-2yil sonra drgistirmek yerine omur boyu sahip olmak istiyorum ondam husky 310 a kaydo aklim.
-
15 Aralık 2015, 19:13
WR 125 i YBR 125 gibi dusunme yogun tork vardir onlarda, 302 cc husky ile bir kayadan digerine atliyor, guc patlama seklinde geliyor bu motorlarda.. yinede sen bilirsin..
-
15 Aralık 2015, 19:18
ya şaka gibi konular açılmaya başlandı. Husqvarna nasıl bir marka KTM nasıl kötü mü vs. abicim biraz araştırın zaten dünya bilgi var bu tarz konular hakkında.
Hiç bilmiyorsanız google amcaya yazın husqvarna hakkında neler diyor görün.
-
15 Aralık 2015, 19:54
Husq olsun ktm olsun , üst düzey kaliteli motorlar ama servis yönünden japonların gerisinde kalıyolar.Bu yüzden herkes japon tercih ediyor.İnsanlar parça sıkıntısı yaşamak istemiyor.Lazım olan parçayı hemen bulabilmrk istiyor.Mesela benim birader geçen transalpin , zincir gergi parçasını dağda bırakıp gelmiş.Servisi aradım , sipariş veririz 3 günde gelir dediler.O yüzden ben japondan şaşmayın derim.Hondanın yamahanın 125-250 cc çok güzel enduro-cross motorları var.Hem fiyat olarak da japonlar bu avrupa motorlarından daha uygun.Ayrıca ikinci el piyasası hızlı.Bence avrupa markaya bulaşmaya hiç gerek yok.
-
15 Aralık 2015, 20:05
berkcigdem adlı üyeden alıntı
ya şaka gibi konular açılmaya başlandı. Husqvarna nasıl bir marka KTM nasıl kötü mü vs. abicim biraz araştırın zaten dünya bilgi var bu tarz konular hakkında.
Hiç bilmiyorsanız google amcaya yazın husqvarna hakkında neler diyor görün.
Hocam bakiyorum zaten ingilizce olarakta cok okuyorum ama belki burda kullananlar vardir diye sordum. Forum aramasi bile yaptim aea icerikli video disinda pek bilgi bulamadim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
transalp3 adlı üyeden alıntı
Husq olsun ktm olsun , üst düzey kaliteli motorlar ama servis yönünden japonların gerisinde kalıyolar.Bu yüzden herkes japon tercih ediyor.İnsanlar parça sıkıntısı yaşamak istemiyor.Lazım olan parçayı hemen bulabilmrk istiyor.Mesela benim birader geçen transalpin , zincir gergi parçasını dağda bırakıp gelmiş.Servisi aradım , sipariş veririz 3 günde gelir dediler.O yüzden ben japondan şaşmayın derim.Hondanın yamahanın 125-250 cc çok güzel enduro-cross motorları var.Hem fiyat olarak da japonlar bu avrupa motorlarından daha uygun.Ayrıca ikinci el piyasası hızlı.Bence avrupa markaya bulaşmaya hiç gerek yok.
Hocam o yuzden aklim hala yamaha wr 125 te ama burda avrupada herkeste yamaha wr125 var hani almisken biraz ozel bir motorum olmasini istiyorum ki arada denk geldigimde digerleriyle kiyaslayabileyim. Servis konusunda huskynin sorun cikacagini sanmiyorum avusturya ve isvecten 1hafta ile 3 hafta arasinda parca getiren siteleri var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
WR 125 i YBR 125 gibi dusunme yogun tork vardir onlarda, 302 cc husky ile bir kayadan digerine atliyor, guc patlama seklinde geliyor bu motorlarda.. yinede sen bilirsin..
Bende sirf o yuzden biraz geri adim atiyorum hocam wr125r ile kisa bir surus tecrubem var altimda 250cc varmis gibi hisettim bana 125lik demeseler 200-250 mi diye sorardim ama bana en azindan gerekli durumlarda 120-140 basacak motor lazim yeri geldiginde otobanda sollama yapmam gerekecek 125lik tecrubem var 90 la sag seritten gitmek cok zevkli de onune bir tir cikince acaba sollayabilir miyim arkadaki araba yetisir mi triplerine girmek istemiyorum artik.
-
15 Aralık 2015, 21:09
başlığı görünce araştırdım isveç'li köklü bir motor üreticisiymiş. sayende öğrenmiş oldum. internet sitesinde de çok bomba bi model gördüm. ateş ediyor. http://www.husqvarna-motorcycles.com.../vitpilen-701/
-
15 Aralık 2015, 21:32
Husqvarna farkı bi tarz, haz bırakır insanda. Husqvarna kullanıcısı olarak tabiki de tavsiye ederim fakat Türkiye'de ki piyasası hakkında yorum yapamayacağım.
Te modelleri tek silindir, güçleri ile ömürleri orantılı değişebiliyor fakat hiç bir kurum, kişinin xyz yıl ömrü var diyebileceğini düşünmüyorum çünkü sürüş tarzınıza, bakım periyotlarına vb göre değişecektir.
Her parçası özeldir ve aitlik hissi uyandırır. Türkiye piyasasını araştırdıktan sonra bütçeniz yetiyorsa öneririm.
Nuda 900 R kullanıcısıyım. Nuda'yı düşünürseniz detaylı bilgi vermeye çalışırım.
-
16 Aralık 2015, 00:02
swizz adlı üyeden alıntı
Husqvarna farkı bi tarz, haz bırakır insanda. Husqvarna kullanıcısı olarak tabiki de tavsiye ederim fakat Türkiye'de ki piyasası hakkında yorum yapamayacağım.
Te modelleri tek silindir, güçleri ile ömürleri orantılı değişebiliyor fakat hiç bir kurum, kişinin xyz yıl ömrü var diyebileceğini düşünmüyorum çünkü sürüş tarzınıza, bakım periyotlarına vb göre değişecektir.
Her parçası özeldir ve aitlik hissi uyandırır. Türkiye piyasasını araştırdıktan sonra bütçeniz yetiyorsa öneririm.
Nuda 900 R kullanıcısıyım. Nuda'yı düşünürseniz detaylı bilgi vermeye çalışırım.
Hocam ben zaten avrupada yasiyorum sifir olsun ikinci el olsun fiyatlari gayet hos o yuzden alabilirim.
Aitlik hissi uyandirmasi cok hos zaten o yuzden alabilirim ben genelde cok bilinmeyen fakat ust kalite urunleri tercih ediyorum. Telefon olarak HTC kullanmam gibi.
Omur olarak neden sordum cunku ikinci el fiyatlari bariz cok ucuz. Sifiri8k euro olan motorun 30.000km 2.eli 3.5-4k arasi bu yuzden korktum biraz acaba sorun mu cikar diye. Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)