Lastiklerim o kadar berbat durumdaydıki düz kuru zeminde bile gazı birazcık acmamla beraber kuyruk kaymaya başlıyordu
Bügün 12:00 da motoruma binip İRC'marka lastiklerimi pirelli diablo rosso 2 ile değiştirmeye gidiyordum ortalama 8 km bi yol kat edicektim
varmaya son 3 km kala kırmızı ışıkta durdum önümde hafif ıslak bir zemin vardı yağ olabilir cünkü etrafta kırık far parçaları vardı yani bi kaza olmuş ve bi arabanın yağ kartelinin patlayıp yere yağın aktığını düşünüyorum yanımada bir bayan arabayla yanaştı devamlı gözü üstümdeydi ben tabi önümdeki zeminin ıslak olduğunu unuttum o an normalde yapmam ama bugün yaptım o an gaza geldim yeşilin yanmasıyla beraber gazı sonuna kadar açtım direk 25-30 km hıza ulaştım ardından motor hiç taminn etmediğim şekilde altımdan öyle bir kaydıki bende bir kaç metre yuvarlandım ekipman full olmasına rağmen bacağımda deri kalkmaları oldu bileğimi incilttim v.s v.s biliyorumki bu yaptığımın adı aptallıkdan-rezillik ve ahamklıkdan ibaret motosikletde o kadar acemi sayılmam ama insan o seleye oturunca farklı sanıyor kendini bu gün İRC lerle olan son aksiyonumdu sağlıkla kalın.