Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İRC'nin attığı son tokat

REKLAM ALANI
    ismail kozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lastiklerim o kadar berbat durumdaydıki düz kuru zeminde bile gazı birazcık acmamla beraber kuyruk kaymaya başlıyordu

Bügün 12:00 da motoruma binip İRC'marka lastiklerimi pirelli diablo rosso 2 ile değiştirmeye gidiyordum ortalama 8 km bi yol kat edicektim

varmaya son 3 km kala kırmızı ışıkta durdum önümde hafif ıslak bir zemin vardı yağ olabilir cünkü etrafta kırık far parçaları vardı yani bi kaza olmuş ve bi arabanın yağ kartelinin patlayıp yere yağın aktığını düşünüyorum yanımada bir bayan arabayla yanaştı devamlı gözü üstümdeydi ben tabi önümdeki zeminin ıslak olduğunu unuttum o an normalde yapmam ama bugün yaptım o an gaza geldim yeşilin yanmasıyla beraber gazı sonuna kadar açtım direk 25-30 km hıza ulaştım ardından motor hiç taminn etmediğim şekilde altımdan öyle bir kaydıki bende bir kaç metre yuvarlandım ekipman full olmasına rağmen bacağımda deri kalkmaları oldu bileğimi incilttim v.s v.s biliyorumki bu yaptığımın adı aptallıkdan-rezillik ve ahamklıkdan ibaret motosikletde o kadar acemi sayılmam ama insan o seleye oturunca farklı sanıyor kendini bu gün İRC lerle olan son aksiyonumdu sağlıkla kalın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    İrc yi bırak ben yağlı zemınde yürürken Kayıpta düşüom başkan yağ oldunmu lastik mastik hikaye :D
    fearlesboyy, manofsteel ve Shrieker bunu beğendiler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    o lastikler pirelli olsa inan düşmezdin
    oyunageldim bunu beğendi.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Geçmiş olsun hocam gözümde canlandırdım da kadının siz hızlıca kalkıp düştükten sonra sizin hakkınızda düşündüklerini merak ettim. Baya fiyasko bir durum olmuş .

lastiklerin pirelli diablo rosso 2 olsaydı sonuç yine değişmezdi

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    lastikte değil zeminde cunupluk varmıs
    size bır sey olmaması kafi

gecmıs olsun

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun. gözü üstünde olan bayan durup yardım etmedi mi ?
    Mengu16 bunu beğendi.
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

işin o kısmına değincek olursak bayan sadece camını acıp yanıma yaklaştı aracıyla iyimisin dedi iyiyim dedikden sonra yoluna devam..

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Rosso 2 lerle yağlı,mıcırlı, kaygan zeminde hayatta düşmezsin. Hatta dağa taşa tırmanacaksan arazi lastiği alma en iyisi rosso 2 dir.

Bir rivayete göre motora 15-20bg arası güç eklediği de söylenir

Reklamlar bitti gelelim gerçek hayata;

Hocam Yanlış anlama sen rosso 2 taksan durumun daha da fena olabilir. Bu sefer de lastikler iyi diye gaza gelip limitlerde sürmeye başlarsan ne olacak? Lastiğe fazla anlam yüklemeyi de bırakın, ben tertemiz fakat cam gibi parlamış asfaltta rossolarımın fren performansını denedim, motor resmen altımda 6-7mt boyunca 8 çizdi ve duramadı, bende mi sorun var deyip yeniden limon sıkar gibi kombine fren yaptım sonuç yine aynı... Pasparlak cam gibi asfaltta rossolar da yolu biryere kadar tutuyor, limitleri belli...
    Lastiğe güvenip gazlarsan asfaltla yeniden tanışman kaçınılmaz olur.

Yani siz lastiğe göre değil, zemine ve yol şartlarına göre sürmeye başlayın şimdiden.

Kazasız sürüşler dilerim.
    beko12345 ve kdiner bunu beğendiler.

dediğin her koşulda doğru üstad yanlız kastedmeye çalıştığım hani zeminde yağ'mı var yoksa su'mu var ? orası belli değil düştükden sonra cizilen karizmanın daha fazla bozulmaması icin orayı hemen terkettim yere bakmadım bile yağ mı yoksa su'mu var bilmiyorum taminim yağ ama suda olabilir aklımdaki şüphe o an altımda irc değilde rosso 2 ler takılı olsaydı belki böyle olmazdı sonuc cünkü motorun altımdan kayma şeklini görseniz fizik kurallarına aykırı şekilde gitti resmen velsahıl.. dediğiniz gibi lastiğin değil zeminin şartına göre tedbir almak daha mühim tabi. Arada ahmak gibi gaza gelmemekde mühim...

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    cok gecmis olsun lastik onemli

Motosikleti
    Hornet 650
    Bu irc lerle ilk acemilik döneminde bi araca arkadan dokundurmuşluğum var.

Yaklaşık 6000 km cbr 125 ile, 7000 km ise cbr 250 ile kullandım

seneyede kulanmaya devam edicem.

Lastik soğukken, gerçekten çok dikkatli olunması gerekiyor.

Sıcakken dağ yollarında rossolu r25 ve rosslu ninja 250r ile rahatlıkla baş edebiliyordum.

Tabiki yaz aylarında. Kışın binmiyorum bineceklere daha iyi lastik almalarını tavsiye ederim.

Çünkü lastikler yazın bile zor ısınıyo

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşın motorunda 6-7 yıllık lastik vardi daha yeni almisti motoru degistirmemisti. Sanayi sanayi bakimlarindan dolayi dolaniyoruz. Cevre yolunda ben kullaniyorum, ilerdeki araba ani olarak yavaşladı. Ama bende araya tır gircek mesafe gerideyim. Abi o mesafede o motorla 3-4 kere lastik kitlene kitlene durdum. Öyle kötüydü ki valla kayıyor, fren sıkıyorsun yine kayıyor. Lastik işi önemli iş.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ismail kozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işin o kısmına değincek olursak bayan sadece camını acıp yanıma yaklaştı aracıyla iyimisin dedi iyiyim dedikden sonra yoluna devam..
    Bi suni tenefüs yapsaymış bari, hemen gitmiş Şaka bi yana geçmiş olsun ufak bi gaza gelme var sanki
    atillatopal9 bunu beğendi.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    zemin yağlıysa rossoda kayar dostum (:

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Siz yağdan yada lastikten değil aşırı gazdan düşmüşsünüz, aman deyim dikkat edin. Özellikle 4 silidir bi makinaya falan çıkmayı düşünüyorsanız baya bir süre erteleyin bence.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Geçmiş olsun biraderim..
    İrc son mesajını vermiş ''Bak sen beni değiştiricen ama böyle bi yağa denk gelirsen diablo rosso ne yapsın !! iyi düşün'' demiş
    Hatun olayına da gelince;
    Ustam seslendi uzaktaan oğlum al takımları
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Ne varsa bu kadınlarda var arkadaş. Sebep yağlı zemin felan değil yanına gelen. :D
    Bırak konuşmayı, dokunmayı yanına gelip durması bile yetiyor demek ki vücud kimyanı değiştirmeye.

Çabuk etkileniyorsun, qaza qeliyorsun..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Bence başlığın, "arabayla yanıma yanaşan bağyan" olması lazımdı.
    irc ne alaka anlamadım.
    Cavalry bunu beğendi.

gorkemerden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C6 Shadow
    Göze gelmişsin kardeşim geçmiş olsun

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)