Hocam sende göz var göz yoksa sen düşmezmişsin yazılanlara bakarsak :D Sen bir 95 oktan kurşunsuz döktür kendine :D
Hocam sende göz var göz yoksa sen düşmezmişsin yazılanlara bakarsak :D Sen bir 95 oktan kurşunsuz döktür kendine :D
Konu ıslak zemin, yağ , çakıl vb 2 tekerlek icin tehlikeli durumlar ise lastikler biyere kadardır. Gazı acma orantın, frenlemen , hatta kompresor bile kayıp düşmene engel olamaz. İrc lastiklerini bicok kurye kullanıyor, yağmur çamur demeden yüzlerce km yapıyorlar bir günde. Kötü mal yoktur arkadaş, kötü kullanıcı vardır. Aldığın malın haddini bilirsen oda haddini bilir.
[QUOTE=ismail kozan;3790211]işin o kısmına değincek olursak bayan sadece camını acıp yanıma yaklaştı aracıyla iyimisin dedi iyiyim dedikden sonra yoluna devam..[/QUOT .kötüyüm deseydinya.böyle fırsat kırk yılda bir gelir.
lastiğe suç atmana daha fazla giydirmicem yeterince laf söylemiş arkadaşlar..
ben iyi misin kısmına takıldım. sadece motor değil sakarlığım sırasında olsun hastayken olsun herhangi bir durumda bile biri iyi misin diye sorduğunda iyi değilsem eğer iyi değilim diyorum. tavsiye ederim. erkekliğe bok sürdürmek olmaz. iyi değilim deseydin kesiştiğin teyze belki yardım edecekti sana hoop ordan etkileşim. falan filan. :D
buradan çıkartacağın ders: apaçilik barzoluk yapma motorla hava atmaya çalışma patlarsın. bi de her zaman iyi olma :D bazen ilgiyye ihtiyacın olsun
Bağyan suçlu sizi gaza getirmekle. Bağyani bulup sigortadan halledin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)