Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

FZ8 tavsiye

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Moto Guzzi Griso (2007) HD Sportster XL (1997)
    Arkadaşlar herkese iyi günler. FZ8 forumunu biraz okudum ama 125 sayfanın tamamını okuyamadım. Yarın 22500'tlye 2015 model 2200 kmde adeta sıfır FZ8 alacam. Biraz aciletim var onun için sorunlu fabrika çıkışlı lastikler dışında uyaracağınız bir nokta var mıdır? Yarın öğlene kadar bu işi bitirecem inşallah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Hocam hayırlı olsun on numara motor deneme şansım olmuştu ancak bana biraz ağır gelmişti not(acemı sayılırım) :D

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Bende 1000 rr dan geçtim. 7000 km falan oldu kullanıyorum. Kronik hiçbir problemi yok sadece arka fren biraz güçlü olduğu için çabuk kilitliyor. Zaten incelerseniz arka diskin rakiplerinden büyük olduğunu görebilirsiniz. Sadece dikkatli basmak gerekiyor pedala o kadar. Bunun dışında çok memnunum.
    Yalnız bu fiyat, bu model ve km de olan bir fz8 için süpermiş. Tanıdık vasıtasıyla falan mı indiler bu fiyata ? Yoksa fz8 in piyasası mı düştü acaba ?
    Çünkü kış sezonu bile olsa bu fiyat çok uygun.

Motosikleti
    25900den inmiş ler başka bir müşteriye. Motorsiklet galerisinden alıyorum. Ama ekstra hiçbirşeyi yok.

çaylakcıbır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 - Ninja 250R - -GSR 600 - CRF250 L
    Umarım kaçırmadan almışsındır.. Efsane bir motor..

Kazasız belasız sürmen dileğiyle..

Motosikleti
    Mondial RX3
    Alıntı s.e.c adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 1000 rr dan geçtim. 7000 km falan oldu kullanıyorum. Kronik hiçbir problemi yok sadece arka fren biraz güçlü olduğu için çabuk kilitliyor. Zaten incelerseniz arka diskin rakiplerinden büyük olduğunu görebilirsiniz. Sadece dikkatli basmak gerekiyor pedala o kadar. Bunun dışında çok memnunum.
    Yalnız bu fiyat, bu model ve km de olan bir fz8 için süpermiş. Tanıdık vasıtasıyla falan mı indiler bu fiyata ? Yoksa fz8 in piyasası mı düştü acaba ?
    Çünkü kış sezonu bile olsa bu fiyat çok uygun.
    Kardeş fz8 in abs siz olanı da mı var neden kilitliyor?

Motosikleti
    Evet dostum abs sizide var. Benim alacağımda abs siz. Bu arada motor 1600kmde imiş 2 metre karşısında yamaha yetkili servisi var. Yarın orada gösterip alıyorum inşallah.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Önüne rüzgarı kesmek.için cam almanı tavsiye ederim 180 km hızdan dan sonra motosiklet yerine rüzgarla boğuşursun, bende granajlısı vardı rüzgar sorunu yoktu

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Benimki de abs siz ama abs siz olan diğer rakipleri ile kıyaslandığında daha büyük olan arka disk çapı nedeni ile arka frene daha hafif basmak gerekiyor. Tabiki alışana kadar böyle bu.
    Disk büyüdükçe balataların diski tutan kısmının dönme noktasına olan uzaklığı arttığı için momentten dolayı kuvvet*uzaklıktan daha etkili fren yapılmış oluyor. Bu da lastiği çabuk kilitleyebiliyor.

Motosikleti
    Yine bir hüsran. Motorun üzerinde haciz çıktı. Hacizide sahibi şuan için kaldıramıyormuş. Elde var sıfır yani

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı sarph35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine bir hüsran. Motorun üzerinde haciz çıktı. Hacizide sahibi şuan için kaldıramıyormuş. Elde var sıfır yani
    sakın adama parayı verip kaldır falan demeyin. yada sahibi böyle birşey teklif ederse kabul etmeyin.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    09'a yönel baba, pişman olmazsın. Şekli hoşuma gitmiyor falan diyorsan bilemem. Ama 09 başka, şiddetle öneriyorum

Motosikleti
    Dostum 09 iyidir güzeldir ama fz8 çok ihtişamlıydı. Bugün baktım haciz kalkmış yarın bir daha arayayım bakalım.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    fz8 çok güzel motor, ağır olması xj6 gibi denge saglıyor ben 15 km kullandım ama hoşuma gitti. Arka yamahada genel olarak çabuk kitler lastik ne olursa olsun ama bu biraz daha hızlı kitliyor ama görüntüsü vs ile çok güzel motor

Motosikleti
    Mototaşın aşırı ilgisizliği sorumsuzluğu belki de benimle anlaştıklarını ücretten daha fazlasını vereni buldukları için bu motoru elimden kaçırdım. 25 kere adamları aradım beni 1 kere bile aramadılar. Neyse sağlık olsun ne diyeyim 😐

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Bazen bir fırsat gördüm çok düşünmeden taşınmadan işi bitireceksin. Ama insan araştırma - teyit alma ihtiyacı duyuyor elbette.

Mototaş ayıp etmiş keşke cüzi bir miktar kaparo verseydin belki işi bağlayabilirdin.

Olsun üzülme paran varsa başkalarını belki daha iyilerini alırsın. Her şeyde vardır bir hayır.
    sarph35 bunu beğendi.

Motosikleti
    Dostum fırsat olmadı ki ilk akşam evde plaka sorgulaması yaptırdım hacizli çıktı. Dur hemen sahibini arayalım bilmem ne dediler, sonrasında arka arkaya defalarca aradım biz size haber verecez dediler. Bu sırada bende her dakka bakıyorum haciz kalkmış mı diye. Haczin kalktığını görünce yine aradım hop yine biz sana dönecez dediler. Neticede motor uçtu Ama işi motor ticareti olan bir firmanın bu muamelesi çok yanlış!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)