evet ninja ya uymaz kesim ve kalıbı
alpinestar da bakabilirsin gayet şık tasarımlar var
şimdi eğer fazla kilolu değilseniz dar kesim montlara bakın deri de olabilir çok şık deri montlar var fakat onlar daha da tuzlu
evet ninja ya uymaz kesim ve kalıbı
alpinestar da bakabilirsin gayet şık tasarımlar var
şimdi eğer fazla kilolu değilseniz dar kesim montlara bakın deri de olabilir çok şık deri montlar var fakat onlar daha da tuzlu
Hein Gericke geçen sene iki defa iflastan döndü bu senede iyi değiller. Malları da o kadar kaliteli değil o paraya Dainese Aipinestar alınır. Revit Büse de olabilir ama benim favorim Dainese
hocam şimdi herşeyi anladım varsayıyorum
yani kıyafetler alman malı kaskta umarım öyle dir schubert tir
peki motor neden honda? neden japon?
almanlar herşeyin bence en iyisin yapar sen neden alman malı motor kullanmıyorsun orada yaşayan bi insan olarak neden bmw değil yoksa vfr f klasmanında bmw nin de güzel motorları var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kilodan eser yok bende. 1.78-1.80 boy 67 kiloyum(+-3). o yüzden alpine ve dainese bakıcam dediğiniz kalıplarda . 2 3 modele indirgersem inşallah üzerimde deneyip alırım yorumlarınız için çok teşekkür edeirm
büse adventure çeket, şiddetle öneririm... 1300 TL nakit aldım. yurtdışı fiyatı 495 €.
Buradaki forumlarda en dertli motorlar Alman motorları blok patlatmalar arka tekeri otobanda kaybetmeler vites kutusu elektronik aksamı vs vs vs. Bu bir. İkincisi fiyatları abartılı. Üçüncüsü yapılan her testlerde BMW hep birinci çıkıyor. Dördüncüsü servis ve yedek parça aşırı pahalı. Son neden de sadece serviste tamir olayı var her yerde yaptıramıyorsun. Bir tepki olarak. Örnek verecek olursam Yeni R1 ya da ZX-10 R ile S1000 RR arasında ne fark var. Ya da gs 1200 ile Honda crosstourer arasında. Neden hep BMW birinci. Panigale ile S1000rr karşılaştırma yapılıyor BMW yine birinci. Bu yüzden BMW sevmiyorum.
Bizde de BMW yolda bırakıyor, hayatını tehlikeye atacak arızalar çıkarıyor dediğinde BMWciler lince başlıyor, haşa nasıl sen böyle birşey söylersin diye
hocam bmw konusunda en ayar olduğum konu şu ağır bakım !
ya arkadaş ne ağır bakımı bu bakımlar neden japonlarda yok ben onu anlamıyorum
yanlız şöyle de bi konu var dünya turu yapacak olan kullanıcılar da hep bmw ile geziyolar bunu anlamıyorum yani bu gün dünya turu yapan kimse neden tenere almıyor neden suzuki dl 1000 almıyor da bmw alıyor yola çıkarken yani gezenler hep bmw alıyor bu konuyu anlayamadım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Solto tex var bide o ne?
hem gore-tex, hem dainese d-dry, hem de alpinestars drystar membranlı ürünler kullandım. Su geçirmeme ve nefes alma açısından aralarında çok bir fark yok, en büyük farkı gore-tex ömür boyu garanti verir ürünlerinde. Gore-tex gereksiz pahalıdır, d-dry tercih edebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)