Kasksız gezene küçük bir not.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni ilgilendirmez kendi canı kendi kararı sana noluyorki?
-
Salla gitsin bea kendini düşünemyeni sen hiç düşünme
-
Davranışından ötürü tebrik ederim insanlık görevini yapmışsın gerisi onun bileceği iş
-
Kask takarsa onu kimse tanımaz. Çok yanlış bir uyarı
-
Helal olsun iyi yapmışsın, bakalım kafası var mı
-
Bence seni ilginedirmezliten öte arkadaşın da dediği gibi insanlık görevini yapmış Tebrikler dostum
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
İnsanlık görevi diye bir şey duydun mu hiç?
-
İnsanlık görevi iyi hoşta bu şekilde yazmak hoş olmamış.
"Güvenliğiniz için KASKI TAKMAK takmamaktan daha faydalıdır." Yazabilirdiniz
-
14 Aralık 2015, 19:01
Moderatör
Mesajda bir rahatsızlık var, iyi niyetle yapılan bir harekette, Güvenliğiniz için kask kullanın. cümlesi daha etik olur diye düşünüyorum.
-
14 Aralık 2015, 19:02
küfür yememek için milletin aracına böyle şeyler yazım asmayın. insanlık görevi yapmak istiyorsan yüzüne söyle
-
14 Aralık 2015, 19:04
Yapilan davranis yanlis degil,ama cumlenin carpici olmasi acisindan biraz sert secilmis,o konuda biseyler yapilabilir belki,ama tebrik ederim guzel bi davranis bence
-
14 Aralık 2015, 19:05
Mt07 alan arkadaşa ölürsün, allah rahmet eylesin, geçmiş olsun diyen hatta bela okuyan arkadaşlar var.
Gidip bela okumaktan çok çok hatta çok daha fazla iyi olmuş...
-
14 Aralık 2015, 19:08
ya adam o kadar para veriyor bide kask mı takacak kim tanıyacak o zaman yerinde bir hareket iyi yapmışsın kibar konuşmak çoğu insana yaramıyor zaten.
-
14 Aralık 2015, 19:10
Herkeşin giydiğine kimse karışamaz
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
14 Aralık 2015, 19:25
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Birincisi ben bilinçli bir motorcu olarak üzerime düşeni yaptım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
İnsanlık görevi iyi hoşta bu şekilde yazmak hoş olmamış.
"Güvenliğiniz için KASKI TAKMAK takmamaktan daha faydalıdır." Yazabilirdiniz
Bir ikincisi bu cümleyi Urla Emniyet müdürlüğünün açtığı pankarttan alıntı yaparak yazdım. Evet iğneleyici ama güzel dille uyarmaktan daha etkili kanımca. Saygılar.
Her motorcu bir gün asfaltı tadacaktır
-
14 Aralık 2015, 19:33
BerkayGünönü adlı üyeden alıntı
Birincisi ben bilinçli bir motorcu olarak üzerime düşeni yaptım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Bir ikincisi bu cümleyi Urla Emniyet müdürlüğünün açtığı pankarttan alıntı yaparak yazdım. Evet iğneleyici ama güzel dille uyarmaktan daha etkili kanımca. Saygılar.
http://i.hizliresim.com/P6dmjv.jpg
Laf edenlerin kendi de kullanmadığı içine gocunuyorlar boşver sen en doğrusunu en iyi şekilde yapmışın helal olsun!
-
14 Aralık 2015, 19:34
Belediye topluma hitap ediyor hocam birde bu konuda yetkiye sahip, siz direk şahsın kendisine yazınca laf sokar gibi olmuş açıkçası İnşallah iyi niyetinizi anlar da kask takar o arkadaş :D
-
14 Aralık 2015, 19:43
bekleyip adamın tepkisini de gözleseydin keşke =)
-
14 Aralık 2015, 19:50
bence bi de kask bıraksaydın notun yanına. "kafan varsa koluna takmazsın." yazardın not kağıdına :p
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)