kararsızım. sıfır veya ikinci el motor önerisi
Reklamlar
-
s.a herkese
derdimi anlatayım hemen. 2-3 ay içerisinde bi motor almayı düşünüyorum. ehliyete 1 hafta içinde yazılmayı düşünüyorum. motorsikler deneyimim yok denecek kadar az ( vitesli modellerde 0 hatta ). vasıtasızlık canımı bezdirdi açıkçası. motor hevesim de var pek hız yapmam ama pek gitmeyen motor da olsun istemem altımda. 1 aydır bir sürü model inceledim scooter lardan başlayıp ybr cbf derken en son bajaj pulsar a kadar geldim ama ondada şüphelerim var hint malı diye uzun ömürlü dayanıklı bi model düşünüyorum. genellikle artçılı sürüşler düşünüyorum oturuş pozisyonu sele konforu rahat öncelikli olarak vitesli düşünüyorum. arada uzun yol yapma niyetimde var artçılı git gel 500 600 km falan. maximum 8000 8500 gibi bi fiyat var kafamda. spor modeller hoşuma gidiyor daha çok. bu kriterlerde beni üzmücek yarı yolda bırakmayacak parçası ucuz az yakan çok kaçan :D 80 e geldimi baymayacak falan filan. bu konuyu açmamın nedeni kafamda bi sürü bilgi kirliliği oluştu neyi seçsem en doğrusu ne benim için bilemiyorum. en azından yorumlarınızla kafamda 2 3 model belirlemek istiyorum. dediğim gibi benellisinden tut ybr cbf sym kymco pcx ler envayi çeşit model araştırdım. teşekkürler şimdiden
Reklamlar
-
ybr cbf bu iki model sizi uzmez ekipmanada paraniz kalir hem . satarkende rahat olur 2 . eli cok iyi
-
o modellerden kimsenin şüphesi yok zaten sağlımlık ve piyasa konusunda. ama sanki çok çabuk sıkılırım bi süre sonra yetersiz gelir gibi hissediyorum. biraz daha kalıplı güçlü motorlar olabilirmi
-
keskin1616 adlı üyeden alıntı
o modellerden kimsenin şüphesi yok zaten sağlımlık ve piyasa konusunda. ama sanki çok çabuk sıkılırım bi süre sonra yetersiz gelir gibi hissediyorum. biraz daha kalıplı güçlü motorlar olabilirmi
ben ilk bu ise kalkistigimda (3 ay once ) ehliyete yazildim cbr 250 alicaktim sonra ktm duke 250 sonra 200 almaya karar verdim . ama bugun alt komusumuzdaki cbf 150 satiyor onu ogrenince dedim aliyim hamligimi atarim hem universite ogrencisiyim kuruelik yaparim diyr dusundum hemde bizimkilere fazla yuk olmam dedim . bence sklmazsin merak etme sıkılmak kelimesini cok sacma buluyorum zaten 90 dan sonra deli gibi ruzgar yiyorsun nesinden sklcaksinki uzun yol yapmiyorsan hayli hayli yeter
-
Bilmiyorum hocam işte. 2 ay önce düğün yaptım ara sıra diyorum atarım hatunu arkayA uzun yol yapmak istiyorum yani heves var. Çok inceledim sürüyle tanıtım videosu izledim ama model konusunda biraz olsun karar veremedim
-
keskin1616 adlı üyeden alıntı
Bilmiyorum hocam işte. 2 ay önce düğün yaptım ara sıra diyorum atarım hatunu arkayA uzun yol yapmak istiyorum yani heves var. Çok inceledim sürüyle tanıtım videosu izledim ama model konusunda biraz olsun karar veremedim
ozaman inazuma tam size gore rahat 2 kisi tasir koruma demiri takarsin arkaya cantalari dikersin . uzun yol yapicam diyosan sport tourning veya commuter bakmalisin ss le 2 kisi eziyet olur o yol . ben hala cbf 150 den yanayim . bmw g 650 felan alirsiniz acemiligi atinca . ama inazuma bakin mutlaka test surusune katilin fikriniz degisir
-
Hocam Uzun yol yapacağınızı belirtmişssiniz cbf ve ybr çok sağlam motorlardır ancak uzun yolda rampalarda sizi kamyonların arkasına haps eder sollayamazsınız Sizin için uygun olan arkadaşında dediği gibi suzuki inazuma Veya bajaj pulsardır Bajaj pulsarın kalıtesınden kesınlıkle korkmayın Ktm neyse bajajda odur.
-
Motora yeni başlayacaksınız, dolayısıyla motoru illa yatıracak, küçük kazalar yapacaksınız.Bundan dolayı size en uygun motor Cbf150.Acemiliği atıp birkaç kez yatırdıkdan sonra, aldığın paraya yada çok küçük değer kaybiyla anında satıp istediğin motoru alabilirsin.Motorun tepesine binince uzaktan göründüğü kadar kolay olmadığını anlayacaksın.Ekipmanı kesinlikle unutma arkadaşım, ekipmanı tam olarak diz.
-
-
14 Aralık 2015, 09:04
Daha selesine bile oturmadığın bir makine için artçılı gitmeyi düşünme derim. Kaldı ki vitesli de kullanmamışsın.
Kursa yazıl. Ehliyetini almaya yakın tekrar karar verme aşamasına gelirsin. çünkü o ehliyet cebine girene kadar her gün fikir değiştirip başının etini yiyeceksin.
-
14 Aralık 2015, 14:17
Öyle yapalım o zaman. Teşekkür ler herkese.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)