Tali yollardan çıkabilecek araçlara ne kadar dikkat ediyoruz . ya çıkarsa ?UYARIDIR!
Reklamlar
-
Özellikle istanbulda tıpkı bu videomdaki gibi çok fazla tali yol var ve biz anayoldan giderken ;
tali yoldan sağına soluna bakmadan direk bodozlama karşı yola devam eden çookkkk fazla araç sürücüsü var.
Ne biz nede onlar özellikle mahalle aralarındaki tali yollarda ekstra dikkat etmek gerekiyor.
bu videodan bir önceki olayda yine bu şekilde bir karşılaşma yaşamıştım, biraz hızlıydım . mahalle arasından gelen araç direk karşıya hiç sağına soluna bakmadan girdi.
mükemmel bir panik fren ile durabilmiştim. her zaman derim yine söylüyorum sürekli panik fren çalışın. vallahi hayat kurtarıyor.
Bu videoda ise normal çekimde hiç bir sıkıntı olmadığı açıkca görülüyor. Ancak aynı videonun 2 kat hızlandırılmış halini izlediğinizde , yani normal sürüşümüzün 2 kat daha hızlı olduğunu düşünürsek panik frende kurtarmayacak.Ve sonuç çok daha kötü olabilecek.
Pek umursamaz kimse aklına getirmez çünkü kimse kimseyi göremediği için direk pişti olurlar. yada oluruz olabiliriz allah korusun.!
Bu da 2 kez hızlandırılmış haliyle.
Reklamlar
-
-
2 gun önce barbaros bulvarindan aşağı iniyordum trafik yogun, sağ taraf sokaktan bi bmw 3 serisi çıktı ama sanki film setinden firliyormus gibi tam gaz çıkıp döndü bi an mission impossible:rogue nation setinde sandım kendimi neyseki 50m gerisindeydim önümdeki arabaya vuruyordu az daha. Ilerde durdum arabanin içine baktım 20-25 yaşında başörtülü kızın teki.
Bide sizi gördüğü halde önünden geçiyor oldugunuz halde durmayan sığırlar var dikkat edin.
Tali yolmu var durun yol verin aga bizim millet sığır içinizden geçmeye çalışır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)