Hudsonderiden uygun fiyata kendime ve eşime aldigim ekipmanlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
patrona 550 tl ödemişsin.
kendine 360 tl normalide bu zaten.
hayırlı olsun ...
-
Hayırlı olsun daha iyilerine sahip olun. Yenge hanım ile keyifli Geziler. Darısı ben ve eşimin başına inşallah
-
bektanist adlı üyeden alıntı
patrona 550 tl ödemişsin.
kendine 360 tl normalide bu zaten.
hayırlı olsun ...
Sagol dostum bayanlarda hersey bulunmuyor bulunsada biraz tuzlu zaten ben oyle cok tipine bakmam kumas ve koruma olarak cok farklilik yok ama patron tipe bakiyo birazcik
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Aspenda adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun daha iyilerine sahip olun. Yenge hanım ile keyifli Geziler. Darısı ben ve eşimin başına inşallah
İnşallah diyelim ozaman
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
-
[IMG][/IMG]
Buda üzerimdeki hali
-
Başlık ironik geldi, o yüzden de birkaç kez okuduktan sonra konuyu açtım.. Haksız da sayılmazsınız harbiden uygunmuş
Güle güle kullanın, yenge de şanslıymış, yemedim yedirdim, giymedim giydirdim deseniz haksız sayılmazsınız
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın İnşallah.
-
hasanpaşada kocaman yerleri var hiç girmedim ama şimdi merak uyandırdı,
eldivenlerde hiç koruma yok, kışlık olduğu kesin ama koruma yok, bu sıkıntı olmaz mı?
kıyafetler yakışmış hayırlı uğurlu olsun....
-
13 Aralık 2015, 21:53
Hayırlı olsun, ürünler güzel duruyor. Keşke benim şehrimde de mağazaları olsaydı, mutlaka uğrardım. İstanbulda olanlar şanslı...
-
13 Aralık 2015, 21:58
Korumalikli olanlari soguk alir dedi arkadas bu her turlu isini gorur ruzgar su almaz dedi bende tavsiyesi uzerine aldim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
13 Aralık 2015, 22:05
Baya uygun olmuş Güle güle giyin. Yakışmış.
-
13 Aralık 2015, 22:06
ayzek adlı üyeden alıntı
Korumalikli olanlari soguk alir dedi arkadas bu her turlu isini gorur ruzgar su almaz dedi bende tavsiyesi uzerine aldim
souk almaz belli zaten gayet sıkı duruor, ben seye takıldım dustugunde parmak ve el kemik üstü sert korumalıklar oluyor vurma anındaki darbeyi emiyor.. fikrimce o tarz bişi daha iyi olabilir...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
13 Aralık 2015, 22:11
Hayirli olsun. Umarim test etmezsiniz
-
13 Aralık 2015, 22:13
Ben seni anladim oyle birtane orta kakite eldivenim var ama yagmurda su aliyor ruzgarda alinca donuyor ellerim isim geregi bazen sabah 5.30 6.00 da motora binip o ayazda 1 saat motor surdugum oluyor bundan dolayi boyle birsey aldim oyle durumlarda kullanirim diye
-
13 Aralık 2015, 22:46
ayzek adlı üyeden alıntı
Olur mu öyle şey canım korumalıklı bir sürü kışlık eldiven var.Sanırım bu ürün ellerin de fazla var yada indirim ürünlerini çıkarmaya çalışmış o arkadaş
-
13 Aralık 2015, 22:54
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Olur mu öyle şey canım korumalıklı bir sürü kışlık eldiven var.Sanırım bu ürün ellerin de fazla var yada indirim ürünlerini çıkarmaya çalışmış o arkadaş
Ellerinde vardi ama butcemi asiyordu revit falan bilindik markalar butceme uyanlarda zaten orta duzey vardi surucu kursunda calistigim icin sabah 7 de motora onay aliyoruz suan icin beyoglundan kemerburgaza gidiyorum ve ayazaga taraflari gercekten cok soguk oluyor yazin bile o saatte usudugumu bilirim bunu oyle durumlarda ve duruma göre yagmur da takarim arkadasin urun cikarma gibi durumu yoktu ben derdimi anlattim oda ona göre tavsiye etti zaten biraz daha toparlandigimda daha iyisini alicam
-
13 Aralık 2015, 23:07
hayırlı olsun eldivenlerde koruma yok galiba
-
13 Aralık 2015, 23:09
Kızıltoprak'takini taşımışlarsa Hasanpaşa'daki yerlerine gitmenin bir anlamı yok zaten çalışanları son derece ilgisiz. Gerçi fuarda diğerleri de en az Hasanpaşa'daki amca kadar suratsızdı şahsen kesinlikle alışveriş yapmama kararı aldığım tek mağaza burası. Tek korkum 20 seneye imkan olur da Indian falan alacak olursam bunlara kalacak olmak
-
13 Aralık 2015, 23:18
pantolonunuzun tam markasini soylermisiniz bi don bide kask alamadim gitti ya . kaski bayiden felan halledicem ama don bulamadim hala . fiyatida iyimis internet uzerindende boyle indirim oluyormu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)