Hudsonderi olarak internet sitesine girersen erkek tekstil pantolon diyip markadan hudson u secersen karsina gelir 3 tane modeli vardi hudsonmotosiklet olan sitesindeki fiyatlar pahali daha guncellememisler
Hudsonderi olarak internet sitesine girersen erkek tekstil pantolon diyip markadan hudson u secersen karsina gelir 3 tane modeli vardi hudsonmotosiklet olan sitesindeki fiyatlar pahali daha guncellememisler
Eldivenler korumasız büyük iş açar başınıza, korumalı eldivenlerde soguk yagmurdan korur yalan söylemişler size
Dün gece kotun üstüne giydim üşümedim sabahta sadece içliğin üzerine giydim üşümeden geldim sadece fermuari atti onuda getirin değişim yaparız dediler boş vaktimde halledicem onuda ama mont biraz sdaha soğuklarda üşütür gibi geldi şuan üşümedim ama içine içliğin dışında birşeyler de giymek gerekebilir
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ; gerçekten kalite / fiyat performansı güzel olmuş...
keşke izmir mağazasına da bi el atsalar da böyle olsa. istanbul fiyatlarının internet fiyatlarının iki katına fiyat çekiyor izmir mağazası.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)