Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

13.12.2015 İstanbul trafiği.

Motovento
    REKLAM ALANI
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi doğru söylüyosun ,yaşanacak şehir değil İstanbul,mümkünse burdan uzaklaşmak gerekli,,sıfır 2014 model scirocco araç aldım ama kullanamıyorum,garajda yatıyor,,ben sırf bu trafik yüzünden ,acil biyere gitmem gerekirse diye motor aldım ama motorun tadını bir aldım,artık inanın arabama binmek gelmiyor içinden,hanımla birlikte hep motorla dolaşıyoruz
    bende de cla var, motoru aldıgımdan beri km pek yapmıor satarken işime yarar diorum... arabada o trafikte oturup yanından motorlar geçince ah be bende evdeydim şimdi demekten nefret ediorum ziyadesiyle motor almayı tercih ederim..
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Istanbul'da camlicada oturuyorum bizim cadde'de tek tuk araba varken simdi onlarca yuzlerce araba var artik.. tersine goc mu olacak herkes geri memleketinemi gidecek (bende dahil ) gitsin biraz bosalsin artik dayanacak hal kalmadi istanbul'da.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı Cavalry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız biz boyozu da yiyoruz =))
    Pardon cahilliğime verin boyoz nedense içilen bişey olarak kalmış aklımda hep. :S
    Mahalle aralarında satılırmış boyozcuu diye bağırırlarmış demi
    Cavalry bunu beğendi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    böyle konuları okuyunca şaşırıyorum ve gülüyorum biraz. bana aydın bile çok büyük geliyor. elektrikli scooterim ile bir ucundan bir ucuna 15-20 dakikada gidiyorum en fazla. trafik var dediğimizdeki trafiği görseniz heralde kahkaha atarsınız. yaşamayın la oralarda yazık valla. burda sokağa bi çıkıyorum hepsi tanıdık falan. öyle güzel ve sakin yerler buralar. daha az maaş alsanızda insan gibi yaşayın valla diyom.

Bu konuyu okuyunca kendine salakmisin olum diyesim geldi. Herkez ist.dan kacmak istiyo bende seneye ist. Yerlesicem hadi hayirlisi artik .
    Morphin bunu beğendi.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pardon cahilliğime verin boyoz nedense içilen bişey olarak kalmış aklımda hep. :S
    Mahalle aralarında satılırmış boyozcuu diye bağırırlarmış demi
    Boza ile karıştırmışsınız
    Cavalry ve turbocharge bunu beğendiler.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşin kötüsü insanlar daha insanca yaşamak için çareyi araba almakta ve toplu taşımadan kurtulmakta görüyor İstanbulda. Haksızda sayılmazlar ama bu işin sonu nereye varacak.
    Morphin bunu beğendi.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Çok doldu istanbul çok, eskiden haftaiçi mesai giriş çıkışları hariç yollar bomboş olurdu, simdi hangi saatte cikarsan çık en az %50 dolu yollar.
    Morphin bunu beğendi.

Miy33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Volusia 800
    Bir Mersinli olarak Mersine gelme fikri mantıklı ancak bizimde yakın zamanda şehrimizin can damarı bir köprü yıkıldı, yenisi yapılıyor. Bundan dolayı aylardır bizim trafiğimizde çile.
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Alıntı Miy33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir Mersinli olarak Mersine gelme fikri mantıklı ancak bizimde yakın zamanda şehrimizin can damarı bir köprü yıkıldı, yenisi yapılıyor. Bundan dolayı aylardır bizim trafiğimizde çile.
    Bizimkiler yıkılırsa trafik filan kalmaz İstanbul da
    Morphin bunu beğendi.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boza ile karıştırmışsınız
    Ahahhah ya ben de diyorum bu terste bi işlik var
    Hatlar karıştı ben yatıyorum hahah ya gece gece kendime güldüm sayenizde
    Demeseniz farkında bile olmuycam
    Morphin ve Cavalry bunu beğendiler.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    bursaya gel dostum ben istanbula ilk geldiğimde metroda bile trafik vardı :D:D aşırı şaşırmıştım.Millet birbirini iterek giriyor artık.Abi yaşanmayacak gezilecek şehir
    Morphin bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    klimalı arabandan selam olsun sana dostum http://www.motosiklet.net/forum/moto...vazgectim.html
    akjenas ve Morphin bunu beğendiler.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende de cla var, motoru aldıgımdan beri km pek yapmıor satarken işime yarar diorum... arabada o trafikte oturup yanından motorlar geçince ah be bende evdeydim şimdi demekten nefret ediorum ziyadesiyle motor almayı tercih ederim..
    evet üstad haklısın bazen arabayla trafiğe çıkmak zorunda kalıyoruz,istanbul trafiği malum nereye gidersen git pat diye tıkalı trafiğe giriyosun sonra bekle babam bekle ,aynen yanımızdan motor geçince ah motorum olsaydı şimdi ahh burda sümsük sümsük beklemezdik diye iç geçiriyoruz hanım da bende

arabayı satmayı bile düşünüyorum,boş yere duruyor vergisi trafik sigortası,ayrıca durdukça degeride düşüyor,ama ailece biyere gitmek gerekir vede yazın tatile giderken lazım olur diye şimdilik tutuyorum arabayı valla

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Istanbulda yaşanmıyor hayatta kalmaya çalışıyoruz. Nedir bu avm manyaklığı dersen kış günü sıcak sıcak oturulacak yegane yerlerden. Araba nedir dersin sorun yine hava. Ülkenin başka yerinde iş imkanı kalmayınca böyle bir hengameye döndü bu şehir.
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    arabam 2014 model 6000 de motorum 2015 şubat çıkışlı 10000 oldu şimdiden,araba kullanılmıyorki istanbulda trafik yüzünden
    Morphin bunu beğendi.

TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben arabamı satıp almıştım motoru, bazen araç lazım diyorum.. imkan varsa 2 sinide cepte tutmak lazım. hem araç hem motor. Şayet benimde imkanım olsaydı düşünmeden istanbulu terkederdim. yaşanmaz bir şehir istanbul. inanın insana verdiğinden çok alıyor. imkanım olsaydı kesinlikle oksijeni bol bir memlekete kendimi atardım. dile getirdiğin olayı çok yaşadım dostum katılmamak mümkünmü..birde işin aciliyet tarafı olsa diye aklımdan geçmiyor değil..acil bir durumda bir noktadan bir noktaya gitme durumum olmadı fakat Allah yaşatmasın hiçbirmize..
    Morphin bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eşle dostla hadi görüşürüz deyip ayrıldıktan sonra (gideceğimiz bölge aynı) eve gelip yemeğimi yiyorum, bilgisayarımı açıp bir süre takılıyorum sonra yatıp dinleniyorum. kalktığımda bi yoklama çekeyim diyorum ki, bizde daha şimdi geldik eve diyolar
    Morphin bunu beğendi.
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    Alıntı TurboTastic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben arabamı satıp almıştım motoru, bazen araç lazım diyorum.. imkan varsa 2 sinide cepte tutmak lazım. hem araç hem motor. Şayet benimde imkanım olsaydı düşünmeden istanbulu terkederdim. yaşanmaz bir şehir istanbul. inanın insana verdiğinden çok alıyor. imkanım olsaydı kesinlikle oksijeni bol bir memlekete kendimi atardım. dile getirdiğin olayı çok yaşadım dostum katılmamak mümkünmü..birde işin aciliyet tarafı olsa diye aklımdan geçmiyor değil..acil bir durumda bir noktadan bir noktaya gitme durumum olmadı fakat Allah yaşatmasın hiçbirmize..
    amin cümlemize yaşatmasın,,yalnız bir atasözü var (doğduğun yerde değil doyduğun yerde)diye mecburen buradayız yani yapcak bişey yok yazın tatilde avşa ekinlik adasına gidiyorum,valla trafik yok gürültü yok stress yok bide teknem var balık tutup yiyoruz ailece orda yemin olsun istanbula dönmekten nefret ediyorum,resmen ölüm geliyor buraya ama naaparsın mecburiyet

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eşle dostla hadi görüşürüz deyip ayrıldıktan sonra (gideceğimiz bölge aynı) eve gelip yemeğimi yiyorum, bilgisayarımı açıp bir süre takılıyorum sonra yatıp dinleniyorum. kalktığımda bi yoklama çekeyim diyorum ki, bizde daha şimdi geldik eve diyolar
    aynen
    Morphin ve TurboTastic bunu beğendiler.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı TurboTastic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amin. Yalnız acil veya önemli durumlar için taksi veya araç kiralama her türlü daha uyguna geliyor.
    Morphin bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)