Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

13.12.2015 İstanbul trafiği.

Motovento
    REKLAM ALANI
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta İzmir'e beklerim. Şuan Türkiye'de ağız tadıyla yaşanıcak 2 şehir var. 1.si İzmir 2.si Eskişehir. Ben şanslıyım memleketim Eskişehir yaşadığım yer İzmir
    katılıyorum başka yaşanacak yer yok, 2 sinide gördüm ve bayıldım izmir daha iyi ama esk soğuk oluyor kışları

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Aile için AVM vazgeçilmez oldu artık. Otopark derdi yok, soğuk/sıcak derdi yok. Düz ayakta yürüyorsun vs vs. doğal olarak herkes oralara yöneliyor artık.
    YERUÇAĞI bunu beğendi.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    5 yıl önce aracımı istanbul dan kendim getireyim dedim. Sefa köyden köprüye gelmem 4 saat sürdü.
    Köprü girişinde KGS geçirdiler 50 TL 1 kere kullandım. 2 saatte köprüden ancak geçebildik.
    İzmit ten çıktım diyene kadar 8 saat Allah kahretsin dedim ya..
    1 depo benzin almıştım E5 ten çıkana kadar yarım depo gitti.
    Benzine o kadar para veriyon yol yapamadan bitiyor.

Orada lüks araca binmekle hacıya binmenin hiç bir farkı yok neticede 10-20 km yi geçemiyorsun 1. viteste dur kalk dur kalk depo bitiyor.

Antalya'nın qözünü seveyim..
    YERUÇAĞI ve srknsnyz bunu beğendiler.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Evoque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Alıntı anılbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şef davet edip durmayın şunları , bak bir kısmı Alaçatıya geldi bunların çeşmenin hali ortada ... Gerçi sen Eskişehirlisin bilmeyebilirsin .
    Vay arkadaş.
    Morphin bunu beğendi.
    ride saferide responsiblyride smart

Kaan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yakın zamanda
    İstanbul cidden bitmiştir.Ama maalesef iş sorunu yüzünden kalıyorum. İşi bulsam dakka durmam bu şehirde.
    YERUÇAĞI ve Morphin bunu beğendiler.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı Kaan34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul cidden bitmiştir.Ama maalesef iş sorunu yüzünden kalıyorum. İşi bulsam dakka durmam bu şehirde.
    aynı görüşteyimfakat anadoluda veya kırsal kesimde yaşayanlarda İstanbul aşkı var,bi bok var sanıyolar burda,,oralarda yaşam çok daha ucuz,domatesinden tutun ev kiralarına kadar,,istanbulda öylemi,tuvalete gitmek bile 1 lira en ucuz,aracını biyere çekmeye kalk hemen ispark başında bitiyor,herşey pahalı evin olmazsa yandın aldığını kiraya verirsin,parasız hiç bir iş olmuyor,,istanbula gelince anlıyorlar durumu ama iş işten geçmiş oluyor
    trafik anadoluda hiç yok,burda insan cinnet geçiriyor,

geçenlerde sivastan araçla geldim inanın yolda 15 dakika karşıdan araba geldiğini görmeden gittiğim yerler oldu,hanımın ehliyeti var ama şöförlüğü zayıf olduğundan ona verdim kullandı uzun süre
    Morphin bunu beğendi.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    İstanbulda 0,50 Krş içtiğin suyu 1 Liraya işiyorsun yani böyle garip bir yer.. Trafikten söz etmiyorum zaten. Her gün saatlerce köprü trafiği çekiyoruz..
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    doğru diyosun bunu hiç düşünmemiştim

Motosikleti
    kuba kee100
    merhaba

Ben de kendimi bildim bileli istanbul da yaşıyorum fakat ani bir karar vererek Balıkesire yerleştim ve kendi iş yerimi açtım..ailem hala istanbulda fakat beni geri çağırıyorlar istanbula.. ) balıkesirde içme suyunu bile dışarda ki hayra yapılmış olan çeşmelerden temin ediyorum ki gayet temiz ve içilebilen su hepsi.. domates bile 50 kuruş ve örnekler çoğaltılabilir.. elektrik, su, doğalgaz faturam AZ TÜKETİM şeklinde geliyor..ve haliyle para ödemiyorum.. tek kişi olmamın etkisi var tabii ki ama ailem şu anda 160 tl ortalama sadece elektrik yada su faturasi ödüyor.. 100 tl nin altına düşmüyor.. ayrıca iki sene boyunca anadolu yakası, kurtköyden ataturk hava limanına gidip geldim..o trafik varya adamı yaşlandırıyor.. bir kaç günlüğüne istanbuldayım, geçen gün avrupa yakasına geçmemiz gerekti ailece ve sadece bir saatlik işimiz vardı.. öğleden önce saat 11 de çıktık evden ve geri dönüş saatimiz akşam 9 du.. Allah istanbulda yaşayanlara sabır versin...

özet olarak balıkesire taşındığım günden beri anladığım şu ; istanbulda insanlar çalışmak için yaşıyor fakat istanbul dışında insanlar yaşamak için çalışıyor..

saygılar
    Morphin ve mete_han bunu beğendiler.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim karşıyakalıyım diyosun, gevreğe simit diyosun
    Gevrek simit aynı şey işte farklı olmanın anlamı yok

@AurorAbeam İzmirliler motora çiğdem diyorlarmış. Çok güldüm buna :D :D :D 👍🏻

İzmir mavibahçede hiçbirşey yok.Bu arada bizim eve çok yakın.Normal bildiğin Avm millet ama koşturuyor yeni açıldı diye herkes fotoğraf çekilip yer bildirim vs yapıyor resmen.

Trafiğini bilmem ama İzmirde İstanbuldaki Rumeli Hisarı, Bebek, Beşiktaş, Taksim,İstiklal caddesi gibi çok güzel yerlerden taş catlasın 1-2 tane vardır hatta o kadar güzel yerler yoktur bile.İzmiri karış karış bilirim bu arada.İstanbul adım başı tarih heryer manzara ben aşırı beğendim.İzmirde birtek Bostanlı ve İnciraltını beğeniyorum.Ama insan için en güzel yer bence doğup büyüdüğü kendi mahallesidir.

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı anılbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şef davet edip durmayın şunları , bak bir kısmı Alaçatıya geldi bunların çeşmenin hali ortada ... Gerçi sen Eskişehirlisin bilmeyebilirsin .
    Şunlar olduk demek. Gelmiyorum ulan. Çok ararsınız ama bulamazsınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Alıntı srknsnyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba

Ben de kendimi bildim bileli istanbul da yaşıyorum fakat ani bir karar vererek Balıkesire yerleştim ve kendi iş yerimi açtım..ailem hala istanbulda fakat beni geri çağırıyorlar istanbula.. ) balıkesirde içme suyunu bile dışarda ki hayra yapılmış olan çeşmelerden temin ediyorum ki gayet temiz ve içilebilen su hepsi.. domates bile 50 kuruş ve örnekler çoğaltılabilir.. elektrik, su, doğalgaz faturam AZ TÜKETİM şeklinde geliyor..ve haliyle para ödemiyorum.. tek kişi olmamın etkisi var tabii ki ama ailem şu anda 160 tl ortalama sadece elektrik yada su faturasi ödüyor.. 100 tl nin altına düşmüyor.. ayrıca iki sene boyunca anadolu yakası, kurtköyden ataturk hava limanına gidip geldim..o trafik varya adamı yaşlandırıyor.. bir kaç günlüğüne istanbuldayım, geçen gün avrupa yakasına geçmemiz gerekti ailece ve sadece bir saatlik işimiz vardı.. öğleden önce saat 11 de çıktık evden ve geri dönüş saatimiz akşam 9 du.. Allah istanbulda yaşayanlara sabır versin...

özet olarak balıkesire taşındığım günden beri anladığım şu ; istanbulda insanlar çalışmak için yaşıyor fakat istanbul dışında insanlar yaşamak için çalışıyor..

saygılar
    Çok güzel yazmışsın hocam. Benimde söylemek istediğim bu. Çalışıyoruz ama boşuna.. Şöyle bi fethiye'de garson olmak İstanbul'da mühendis olmaktan iyidir bence.

Motosikleti
    kuba kee100
    hocam aynen katılıyorum ben de dediğine.. istanbulda ne kadar kazanırsan o kadar da masrafın olur ayrıca.. ama sakin sessiz bir yer olması benim tercihimdir artık bu yaştan sonra..

saygılar
    Morphin bunu beğendi.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)