Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

13.12.2015 İstanbul trafiği.

REKLAM ALANI
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Acikcasi bugun avmler yollar bi baska kalabalikti cidden,kiz arkadasimla avm nin onunde bi 5 dakka oturduk,maltepe parki bilen vardir,avm ye inen merdivenlere baktim,avm ye gelen merdiven hinca hinc dolu,cikisa giden merdiven bombos,ne biliyim,artik cidden yasanacak yer degil,simdilerde aklimda akdenize,egeye dogru gidip motosiklet alip guzel,rahat bi yasam suresim var
    Morphin bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TrailBraking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görende sabah akşam çekirdek çitip simit yiyip boyoz içiyosunuz sanacak.
    Şaka bir yana gerçekten her sabah boyozla kahvaltımı yapıyorum. Akşam eve gelincede sıcak çiğdem çitlerim.
    turbocharge ve Morphin bunu beğendiler.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Doğma büyüme karşıyakalıyım, boyozu da çiğdemi de simiti de severim ama İzmirlilerin bu boyozdur çiğdemdir simittir muhabbeti bana her zaman komik gelir illa farklı olcaksınız he :D

Geçen hafta İstanbuldaydım gerçekten İstanbul bambaşka bir yer Rumeli Hisarı, Beşiktaş, Taksim, İstiklal caddesi, Bebek vs. Heryer birbirinden güzel ve gezmediğim bir sürü yer vardı daha.İzmirde bunun gibi yerler yok.Alsancak Karşıyaka Göztepe Buca fasa fiso
    turbocharge bunu beğendi.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğma büyüme karşıyakalıyım, boyozu da çiğdemi de simiti de severim ama İzmirlilerin bu boyozdur çiğdemdir simittir muhabbeti bana her zaman komik gelir illa farklı olcaksınız he :D

Geçen hafta İstanbuldaydım gerçekten İstanbul bambaşka bir yer Rumeli Hisarı, Beşiktaş, Taksim, İstiklal caddesi, Bebek vs. Heryer birbirinden güzel ve gezmediğim bir sürü yer vardı daha.İzmirde bunun gibi yerler yok.Alsancak Karşıyaka Göztepe Buca fasa fiso
    İzmirliler motora çiğdem diyorlarmış
    svgblg bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Biraz daha ilerisini ve ekonomik,yaşam şartlarını düşünerek farklı ülkelere gitmeyi düşünebilirsiniz..

Şahsen ingiltere,kanada,avustralya dan birine yolcuyum gibi duruyor 2 sene içinde..
    Morphin bunu beğendi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kardeşim karşıyakalıyım diyosun, gevreğe simit diyosun

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Açılan her yeni avm için lanet etmemek elde değil, soğuğu gören biyeri narin milletimiz için bulunmaz nimet bu avm'ler, bir sosyal aktivite olarak saçmalamak suretiyle geleceğin pırasa beyinlerini üretiyoruz şehircek, İzmir'de şahit oldum mesela Mavibahçe avm'sinin etrafında deli trafiği, ana dedim bu ne, bir korna senfonisi, trafikte bi karış olan suratları 2 dakka sahtecikten güldürecekler diye çekilen eziyetin biri bin para :D

Hastalıklı bi milletiz malesef.
    Morphin ve Mengu16 bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    klimalı arabandan selam olsun sana dostum http://www.motosiklet.net/forum/moto...vazgectim.html
    Hahahahaha. Adam bildiğin intikamı soğuk yedi ya..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz daha ilerisini ve ekonomik,yaşam şartlarını düşünerek farklı ülkelere gitmeyi düşünebilirsiniz..

Şahsen ingiltere,kanada,avustralya dan birine yolcuyum gibi duruyor 2 sene içinde..
    Hocam onu çok düşündüm ama biraz gerçekçi olmak gerekiyor bi yaştan sonra. Kız arkadaşım burada, 1-2 yıl içinde evlilik falan olur muhtemelen.
    Eskiden bende çok gitmek istiyodum ama bilinmeze gitmek g.t isteyen bir iş açık konuşalım.. Kimsem yok yurt dışında benim. Gidicen, dil öğrenecen, ev ayarlıyıcan, iş bulucan falan filan çok zor işler cidden. İmkan olsa bende kesinlikle gitmek isterim.

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Inşaat cumhuriyetinden başka birbşey değil, sevenler de romantikten başka bir şey değil,

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    O değilde trafik var diye kızı arabadan indirip sen metroyla git diye yollamak pek olmamış yinede.Ben bozulurdum kesin. :D haha
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açılan her yeni avm için lanet etmemek elde değil, soğuğu gören biyeri narin milletimiz için bulunmaz nimet bu avm'ler, bir sosyal aktivite olarak saçmalamak suretiyle geleceğin pırasa beyinlerini üretiyoruz şehircek, İzmir'de şahit oldum mesela Mavibahçe avm'sinin etrafında deli trafiği, ana dedim bu ne, bir korna senfonisi, trafikte bi karış olan suratları 2 dakka sahtecikten güldürecekler diye çekilen eziyetin biri bin para :D

Hastalıklı bi milletiz malesef.
    Tam olarak bahsettiğim bu dostum. E-5'de trafik var diye Maltepe sahile indim. Bildiğin bütün sahil BOMBOŞtu nerdeyse.. Tek tük insanlar, trafik yok, yollar, parklar boş.. Miss gibi hava vardı halbuki... Sırf hatunun kardeşine doğum günü hediyesi almak istemesi nedeniyle Maltepe Park'a gitmek istedim. Trafiği görünce Çıldırdım, Sokarım hediyenizede, gününüze'de diyerek geri döndüm. Boş yere hatunada kızdım beni böyle işler için kullanma diyerek. Gitti miss gibi metrodan inince 5 dk'da almış kadıköy'den istediklerini. Bu güne kadar her zaman planları ben yaptım hiç bir problem yaşamadık her zaman güzel bir gün geçirdik. 1 günlük planı sen yap dedim resmen kafayı yedik ikimizde.. Şimdi bana bırakma sen yap planı diyor.

Kesinlikle ve kesinlikle AVM gidilebilecek en aptalca yer! Üstelik alışveriş yapmak istediğinizde kıyafet bile bulamıyorsunuz. LCW'den 1 parça eşya alın 50 kişilik kasa sırası.. Manyak oğlu manyak bu insanlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O değilde trafik var diye kızı arabadan indirip sen metroyla git diye yollamak pek olmamış yinede.Ben bozulurdum kesin. :D haha
    Bunu hadi kalk git şeklinde yapmadım sayın Bayan üyemiz
    Ben arabayla götürmeye çalışsam 1.5 saat sürecek yolu 45 dk'da gitsin diye tercih ettik.
    İnmeden öncede içim el vermiyor ben bırakim seni ama mantıklı olanda metro vs gibi laflarda söyledim.
    İlişkimizde çıkar, gönül vs. değil mantık esastır.

Metro'ya binmeden öncede Ali usta'da bi iskender ısmarladım daha ne yapayım eskiden araba mı vardı
    abeciMotoru bunu beğendi.

Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam olarak bahsettiğim bu dostum. E-5'de trafik var diye Maltepe sahile indim. Bildiğin bütün sahil BOMBOŞtu nerdeyse.. Tek tük insanlar, trafik yok, yollar, parklar boş.. Miss gibi hava vardı halbuki... Sırf hatunun kardeşine doğum günü hediyesi almak istemesi nedeniyle Maltepe Park'a gitmek istedim. Trafiği görünce Çıldırdım, Sokarım hediyenizede, gününüze'de diyerek geri döndüm. Boş yere hatunada kızdım beni böyle işler için kullanma diyerek. Gitti miss gibi metrodan inince 5 dk'da almış kadıköy'den istediklerini. Bu güne kadar her zaman planları ben yaptım hiç bir problem yaşamadık her zaman güzel bir gün geçirdik. 1 günlük planı sen yap dedim resmen kafayı yedik ikimizde.. Şimdi bana bırakma sen yap planı diyor.

Kesinlikle ve kesinlikle AVM gidilebilecek en aptalca yer! Üstelik alışveriş yapmak istediğinizde kıyafet bile bulamıyorsunuz. LCW'den 1 parça eşya alın 50 kişilik kasa sırası.. Manyak oğlu manyak bu insanlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Bunu hadi kalk git şeklinde yapmadım sayın Bayan üyemiz
    Ben arabayla götürmeye çalışsam 1.5 saat sürecek yolu 45 dk'da gitsin diye tercih ettik.
    İnmeden öncede içim el vermiyor ben bırakim seni ama mantıklı olanda metro vs gibi laflarda söyledim.
    İlişkimizde çıkar, gönül vs. değil mantık esastır.

Metro'ya binmeden öncede Ali usta'da bi iskender ısmarladım daha ne yapayım eskiden araba mı vardı
    Yazın bolca sinir harbi içerdiğinden :D Ben biraz baslarim boyle işe gec git sen metroyla diyip yolladın gitti gibi bir hava verdi ondan sanırım :D Ama cidden ben motor tepesindeyken bile trafik hınca hınç oldumu kafayı sıyırcak gibi oluyorum -.- Arabadakiler noluyor artık bilemicem ama Istanbul gibi bir yerde arabada neyin nesi binmeseymiş diyip geciyorum :D Allah kolaylık versin.Bende son 1 sene 4 aydir buradayım ilk firsatta geri kacicam :D
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazın bolca sinir harbi içerdiğinden :D Ben biraz baslarim boyle işe gec git sen metroyla diyip yolladın gitti gibi bir hava verdi ondan sanırım :D Ama cidden ben motor tepesindeyken bile trafik hınca hınç oldumu kafayı sıyırcak gibi oluyorum -.- Arabadakiler noluyor artık bilemicem ama Istanbul gibi bir yerde arabada neyin nesi binmeseymiş diyip geciyorum :D Allah kolaylık versin.Bende son 1 sene 4 aydir buradayım ilk firsatta geri kacicam :D
    Ahahah 1 sene 4 ay demek. Ben doğduğum günden beri burda yaşıyorum.
    Neyse ki çocukluğum betonların arasında geçmedi, 3 tane köpeğim oldu, çayırlarda çimenlerde zıplayıp hoplayabildim.
    Bizi geçtimde doğacak çocuklarımıza üzülüyorum. 2 tane yiğenim var 4-5 yaşlarında. Ben onların yaşındayken 2 tekerlekli BMX kullanıyordum. Daha yolda düzgün yürüyemiyorlar evde oturmaktan... Hep birlikte kaçıp yeni bir medeniyet kuralım derim.
    EldekiDebryj bunu beğendi.

Motosikleti
    DUKE 200
    Ahahah 1 sene 4 ay demek. Ben doğduğum günden beri burda yaşıyorum.
    Neyse ki çocukluğum betonların arasında geçmedi, 3 tane köpeğim oldu, çayırlarda çimenlerde zıplayıp hoplayabildim.
    Bizi geçtimde doğacak çocuklarımıza üzülüyorum. 2 tane yiğenim var 4-5 yaşlarında. Ben onların yaşındayken 2 tekerlekli BMX kullanıyordum. Daha yolda düzgün yürüyemiyorlar evde oturmaktan... Hep birlikte kaçıp yeni bir medeniyet kuralım derim.
    Ben esimin yuzunden geldim buralara zaten o dogma buyume Istanbul ama ikna edecegim gidecegiz buralardan.Dedigin gibi buradaki maasi bulamayiz belki ama bu eziyetide cekmeyiz para hic gozumde yok gercekten ne farkediyor sanki 2 kuruş asagi 2 kuruş yukari gecinip gideriz işte.Burda olunca noluyorsa sanki köşkte yaşıyoruz :D
    something123 ve Morphin bunu beğendiler.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet üstad haklısın bazen arabayla trafiğe çıkmak zorunda kalıyoruz,istanbul trafiği malum nereye gidersen git pat diye tıkalı trafiğe giriyosun sonra bekle babam bekle ,aynen yanımızdan motor geçince ah motorum olsaydı şimdi ahh burda sümsük sümsük beklemezdik diye iç geçiriyoruz hanım da bende

arabayı satmayı bile düşünüyorum,boş yere duruyor vergisi trafik sigortası,ayrıca durdukça degeride düşüyor,ama ailece biyere gitmek gerekir vede yazın tatile giderken lazım olur diye şimdilik tutuyorum arabayı valla
    Şimdi sevgili ustad kdv denetimine motorla kışın kuryeci gibi heryerde kaldirmior goruntu ama gene de gittigim yerler var alistilar bana.. genede hafatada 3 gun araba mecburen isten erken kacicaksam kışın tercih ediorum diger gunler motorumla aşk yasiyoruz.. arada haninlikler oluor ama huyuna gidiyorum :p

Bide dedigin gibi yaz modu var eee aile modu var..
    Kışın da ha bi yerde oturalim yerine arabada kahve iceriz de kolay oluyor
    Morphin bunu beğendi.
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    arkadaş gece saat 11:45 te bebekte arabayı park edip bi sigara içeyim diyorum, yasal deynekçi ispark gelip fiş kesiyor =) manzara izlemek için biyere park edeyim diyorum zaten park yeri bulmak imkansız.. Deli gibi trafik var ve ağılıkla sebebi gerizekalı sürücüler.. Çatal olan yolda sola dönecekse bile sağdan gidip orada bekleyip sağ şeridi tıkayan embesil ve baba ismi muallakta kişiler yüzünden sürekli sinir krizleri geçiriyorum.

Bende Avm düşmanı biri olarak istanbulda artık sadece AVM lere gidiyorum.. Çünkü motoru sattım ve araba ileyim. dışarda park edince ya aynaya çarpıyorlar, ya tampona sürtüyorlar, ya sileceği kaldırıyorlar, ya çiziyorlar neden park eti buraya diye, ya kilidi zorluyorlar, yada camı kırıp arabada ne var ne yok götürüyorlar =) bi geliyosun arabayı çekmişler, haydaa ara dur =) arabanın kendisinin çalınma ihtimalini saymıyorum bile =) (Bu arada motosiklet konsuna girmiyorum, dışarıda park ettiğin yerden anında uçuruyorlar =))

Kaldırımlar dapdar, yağmurda kaldırıma sıfır geçen arabalar su sıçratıp durur, kaldırımdan gazlayan embesil kuryeler üstüne sürer.. bu şehirde yaya olmakta çok zor. tinercisi gelir 20 lira ver abi yemek yicem diye yakana yapışır, çiçekçi kadınlar zorla sevgilinin üzerine gül atar.. sokağa tüküren denyolar ayak ucuna kadar balgam sallar.. Ben hangi biriyle uğraşayım? hadi birini domaltıp sırtını sıvazladım diyelim, peki 5 metre ilerdekini ne yapacağız?

Kim ne derse desin en güzel alterntif AVM kalıyor.. Git arabanı park et, kapalı güvenlik kameralı yere, gir içeri sıcacık.. tuvalet bedava, çay madoda 1 tl, yemek desen 2 men, 13.50 tl =) istediğin yere otur =) 7 tl ye bowling oyna, 12 tl ye sinema =) ücretsiz otopark.. 50 tl ye 2 kişi sinemaya da git, yemeğini de ye, bowling de oyna.. dışardaki mekanlarda adamlar menü vermez fiyat söylemez,, su içsen 10 tl yazar vs..

İnsanlar sanıldığı kadar salak değiller aslında.. eksileri artıları değerlendirip sonunda avm lere gidiyorlar..

Ben kocaelide AVM nin kapısından geçmiyorum.. çok güzel gezecek yerler var, kışın bile kapatmıyorum kendimi oralara.. ama iş istanbul olunca , metrekareye 5 insan düşen yerde o geniş avm ler güzel alternatif olabiliyor =)

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu İstanbul trafiği yüzünden batıya trakya tarafına gideceksek gece 12'de yola çıkıyoruz Ankara'dan. Yoksa İstanbula girip çıkmak 3 saat sürüyo. Sabah 5 buçukta İstanbula girdik Dudullu-Mahmutbey gişeler arasını 20-25 dakikada gittik kaç kat fark var.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bu gün ne yazık ki arabayla kız arkadaşımı almak için Maltepe'den Ümraniye'ye gidip birde geri dönmem gerekiyordu. Normalde 40 dk süren yol bu gün tam 2 saat sürdü! Hafta içi dahi bu kadar trafik yok. AVM'lerin önü, yanyollar hınca hınç dolu! Santim santim gidiyor resmen araçlar. En sonunda delirip arabayı bir yere çekip, yemek yedikten sonra kız arkadaşımı metro ile geri yolladım.

Nedir bu hafta sonu arabayla AVM'ye gitme fantazisi?
    Ters şeritten gelen arabalarmı dersin, Akıllılık yapıp yanyola girmek için en soldan fırlayan bir de üstüne çıkmaya çalışıp küfür edenmi dersin...

İstanbul'da yaşam bitmiştir arkadaşlar. Kesinlikle ve kesinlikle yakın tarihte İstanbul'dan taşınma kararı aldım.
    Allah böyle şehrin belasını versin. Yeter lan yeter nedir bu çile? Manyakmıyız biz illede İstanbul diye tutturmuş herkes.
    Arkadaşımın işleri rast giderse Mersin'e yerleşmeyi düşünüyorum. Belki Bilgisayar mühendisi olarak aynı maaşta iş bulamam ama hiç değilse insan gibi yaşarım!

Adamı hasta eder bu şehir! Tek çare ya motor yada bu şehri terk etmek. Ömrümüz trafikte geçiyor! Hafta içi her gün 3 saat trafikteyim. Delilik resmen...
    Usta İzmir'e beklerim. Şuan Türkiye'de ağız tadıyla yaşanıcak 2 şehir var. 1.si İzmir 2.si Eskişehir. Ben şanslıyım memleketim Eskişehir yaşadığım yer İzmir
    Morphin bunu beğendi.
    Kısaca ben;

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta İzmir'e beklerim. Şuan Türkiye'de ağız tadıyla yaşanıcak 2 şehir var. 1.si İzmir 2.si Eskişehir. Ben şanslıyım memleketim Eskişehir yaşadığım yer İzmir
    Şef davet edip durmayın şunları , bak bir kısmı Alaçatıya geldi bunların çeşmenin hali ortada ... Gerçi sen Eskişehirlisin bilmeyebilirsin .

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Evim büyükçekmecede işim beylikdüzünde olduğundan biraz daha rahatım istanbul içinde oturanlara nazaran. Ama para bu şehirde olmasa inan 1 dakika durmam, başka yerde işimi yapmam mümkün değil. Mahkumuz bu pis şehire.
    Morphin ve essegesse bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)