Tam olarak bahsettiğim bu dostum. E-5'de trafik var diye Maltepe sahile indim. Bildiğin bütün sahil BOMBOŞtu nerdeyse.. Tek tük insanlar, trafik yok, yollar, parklar boş.. Miss gibi hava vardı halbuki... Sırf hatunun kardeşine doğum günü hediyesi almak istemesi nedeniyle Maltepe Park'a gitmek istedim. Trafiği görünce Çıldırdım, Sokarım hediyenizede, gününüze'de diyerek geri döndüm. Boş yere hatunada kızdım beni böyle işler için kullanma diyerek. Gitti miss gibi metrodan inince 5 dk'da almış kadıköy'den istediklerini. Bu güne kadar her zaman planları ben yaptım hiç bir problem yaşamadık her zaman güzel bir gün geçirdik. 1 günlük planı sen yap dedim resmen kafayı yedik ikimizde.. Şimdi bana bırakma sen yap planı diyor.
Kesinlikle ve kesinlikle AVM gidilebilecek en aptalca yer! Üstelik alışveriş yapmak istediğinizde kıyafet bile bulamıyorsunuz. LCW'den 1 parça eşya alın 50 kişilik kasa sırası.. Manyak oğlu manyak bu insanlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
Bunu hadi kalk git şeklinde yapmadım sayın Bayan üyemiz
Ben arabayla götürmeye çalışsam 1.5 saat sürecek yolu 45 dk'da gitsin diye tercih ettik.
İnmeden öncede içim el vermiyor ben bırakim seni ama mantıklı olanda metro vs gibi laflarda söyledim.
İlişkimizde çıkar, gönül vs. değil mantık esastır.
Metro'ya binmeden öncede Ali usta'da bi iskender ısmarladım daha ne yapayım eskiden araba mı vardı