Istanbul'da camlicada oturuyorum bizim cadde'de tek tuk araba varken simdi onlarca yuzlerce araba var artik.. tersine goc mu olacak herkes geri memleketinemi gidecek (bende dahil ) gitsin biraz bosalsin artik dayanacak hal kalmadi istanbul'da.
böyle konuları okuyunca şaşırıyorum ve gülüyorum biraz. bana aydın bile çok büyük geliyor. elektrikli scooterim ile bir ucundan bir ucuna 15-20 dakikada gidiyorum en fazla. trafik var dediğimizdeki trafiği görseniz heralde kahkaha atarsınız. yaşamayın la oralarda yazık valla. burda sokağa bi çıkıyorum hepsi tanıdık falan. öyle güzel ve sakin yerler buralar. daha az maaş alsanızda insan gibi yaşayın valla diyom.
Bu konuyu okuyunca kendine salakmisin olum diyesim geldi. Herkez ist.dan kacmak istiyo bende seneye ist. Yerlesicem hadi hayirlisi artik .
İşin kötüsü insanlar daha insanca yaşamak için çareyi araba almakta ve toplu taşımadan kurtulmakta görüyor İstanbulda. Haksızda sayılmazlar ama bu işin sonu nereye varacak.
Çok doldu istanbul çok, eskiden haftaiçi mesai giriş çıkışları hariç yollar bomboş olurdu, simdi hangi saatte cikarsan çık en az %50 dolu yollar.
Bir Mersinli olarak Mersine gelme fikri mantıklı ancak bizimde yakın zamanda şehrimizin can damarı bir köprü yıkıldı, yenisi yapılıyor. Bundan dolayı aylardır bizim trafiğimizde çile.
bursaya gel dostum ben istanbula ilk geldiğimde metroda bile trafik vardı :D:D aşırı şaşırmıştım.Millet birbirini iterek giriyor artık.Abi yaşanmayacak gezilecek şehir
klimalı arabandan selam olsun sana dostum http://www.motosiklet.net/forum/moto...vazgectim.html
evet üstad haklısın bazen arabayla trafiğe çıkmak zorunda kalıyoruz,istanbul trafiği malum nereye gidersen git pat diye tıkalı trafiğe giriyosun sonra bekle babam bekle ,aynen yanımızdan motor geçince ah motorum olsaydı şimdi ahh burda sümsük sümsük beklemezdik diye iç geçiriyoruz hanım da bende
arabayı satmayı bile düşünüyorum,boş yere duruyor vergisi trafik sigortası,ayrıca durdukça degeride düşüyor,ama ailece biyere gitmek gerekir vede yazın tatile giderken lazım olur diye şimdilik tutuyorum arabayı valla
Istanbulda yaşanmıyor hayatta kalmaya çalışıyoruz. Nedir bu avm manyaklığı dersen kış günü sıcak sıcak oturulacak yegane yerlerden. Araba nedir dersin sorun yine hava. Ülkenin başka yerinde iş imkanı kalmayınca böyle bir hengameye döndü bu şehir.
arabam 2014 model 6000 de motorum 2015 şubat çıkışlı 10000 oldu şimdiden,araba kullanılmıyorki istanbulda trafik yüzünden
ben arabamı satıp almıştım motoru, bazen araç lazım diyorum.. imkan varsa 2 sinide cepte tutmak lazım. hem araç hem motor. Şayet benimde imkanım olsaydı düşünmeden istanbulu terkederdim. yaşanmaz bir şehir istanbul. inanın insana verdiğinden çok alıyor. imkanım olsaydı kesinlikle oksijeni bol bir memlekete kendimi atardım. dile getirdiğin olayı çok yaşadım dostum katılmamak mümkünmü..birde işin aciliyet tarafı olsa diye aklımdan geçmiyor değil..acil bir durumda bir noktadan bir noktaya gitme durumum olmadı fakat Allah yaşatmasın hiçbirmize..
eşle dostla hadi görüşürüz deyip ayrıldıktan sonra (gideceğimiz bölge aynı) eve gelip yemeğimi yiyorum, bilgisayarımı açıp bir süre takılıyorum sonra yatıp dinleniyorum. kalktığımda bi yoklama çekeyim diyorum ki, bizde daha şimdi geldik eve diyolar
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
amin cümlemize yaşatmasın,,yalnız bir atasözü var (doğduğun yerde değil doyduğun yerde)diye mecburen buradayız yani yapcak bişey yok yazın tatilde avşa ekinlik adasına gidiyorum,valla trafik yok gürültü yok stress yok bide teknem var balık tutup yiyoruz ailece orda yemin olsun istanbula dönmekten nefret ediyorum,resmen ölüm geliyor buraya ama naaparsın mecburiyet
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
aynen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)