Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kawasaki Versys650mi Bmw700gs mi

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı trnpkr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş alınacak motor kalmadı piyasada zengin değilsen şayet
    Kardeş, YBR her zaman mevcut.
    Ahmet Turan Peker bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tracer
    rodaj bitince Tracer ile bugün ilk kez , 160 - 165 gördük, ciddi ciddi kafa sallıyor köpek ve tedirgin ediyor... Tüm ayarlar atandart, yok ben 150 - 200 km/sa adamı değilim şehir içinde uçsun kaçsın arada bir 130 - 150 km/sa uzun yol yaparım derseniz tracer güzel seçim.

baybo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoguzzi V 85 TT
    limitini arttırabilirsem triumph xrx düşünmeye başladım.standart donanımı harika

Motosikleti
    Motoguzzi V 85 TT
    selam arkadaşlar fuar yaklaşıyor motosiklet tercihimde triumph 800 xrx öne çıktı aklımda olan ama servisi yaşadığım şehirde olmadığı ve birazda pahalı olduğu için tercih etmiyordum.yakından görme fırsatım oldu. çok beğendiğimi söylemek istiyorum. özellikleri bakımından harika bir makina kullanma fırsatım olmadı maalesef. Ama olsun beğeneceğimden eminim. son kararım fuar da olacak ama şu an 1. sırada Tiger XRX var

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    F800 Berlinde üretiliyor. İlk nesil f650 ler İtalya da üretilirdi.
    Su anda Bmw nin almanyada uretilmeyen tek motoru yeni cikacak olan G300, G650 nin ise motoru çin de üretiliyor.

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    fazer 8 ide düşünebilirsin.

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aşağıdakilerden hangisine para yetiyorsa onu alırdım.

Tenere (Boy uzunsa ve ön tekerde 21 inch seviliyorsa. Güç 47 beygir gibi. Bazıları için keyifsiz gelebilir.)
    Versys 650 ABS*
    Tiger 800 XRx* (Triumph'un servisini dert etmezdim. Bakım aralıkları çok geniş ve Kawasaki servisinden kötü olmaz.)
    F800GS (Boy uzunsa ve ön tekerde 21 inch seviliyorsa)
    Super Tenere* (Ağır motordan çekinmiyorsak, konfor ve şaft mühimse)
    R1200GS (Şehir içinde bile kullanımı çok çok rahat VStrom 650'den kolay bunu sürmesi. Parası olanın buna yürümesi ve arkasına bakamamasının bir sebebi var.)

Aşağıdakileri ise tercih etmem.

NC750X, NC700X, F650GS tek silindir, Eski kasa VStrom 650, Yeni kasa VStrom 650: Bunların yerine Versys 650
    F650GS çift silindir, F700GS: Bunların yerine Tiger 800 XRx

*: Editörün seçimi

PS Neden tercih etmem köşesi.

NC750X, NC700X: Dizel araba gibi vites değiştirip durmaktan gına geliyor. (bkz: http://www.motosiklet.net/forum/test...x-denedim.html)

F650GS tek silindir: MT-03'ten bile çok titriyor ve onun kadar bile gitmiyor.

Eski kasa VStrom 650, Yeni kasa VStrom 650: Freni yok. Amortisörler kalitesiz. Sportif sürüşe gelmez. HIzlar yükselince ön taraf güven vermemeye başlar. Ön takım hissiz.
    Ancak bu kadar açık ve net anlatilabilirdi. Çok doğru tespit..

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    biraderim al bitane yeni kasa vstrom...iddaa ediyorum konforuna alışınca vazgeçemeyeceksin...frenide amortisörüde ortalama bir sürüşe yeterde artar...yok olmadı bana göre değil dersen 300 lira düşük yaz tak diye satarsın

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Alıntı baybo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar fuar yaklaşıyor motosiklet tercihimde triumph 800 xrx öne çıktı aklımda olan ama servisi yaşadığım şehirde olmadığı ve birazda pahalı olduğu için tercih etmiyordum.yakından görme fırsatım oldu. çok beğendiğimi söylemek istiyorum. özellikleri bakımından harika bir makina kullanma fırsatım olmadı maalesef. Ama olsun beğeneceğimden eminim. son kararım fuar da olacak ama şu an 1. sırada Tiger XRX var
    Tiger gerçekten çok güzel makina. 2. Tercih olarak Vfr800X'e de bakın. Oldukça güzel bir makina.

Motosikleti
    Motoguzzi V 85 TT
    Selam arkadaşlar f700 gs mi versys mi triumphmi derken sıfır model Tracer aldım. Yamaha yı tercih etme sebebim Antakya Şahinoğlu Yamaha nin ilgi ve alakası öncelikli sebebim.Sabahattin abi ve Naim'e teşekkürler.Diğer sebebimde servis te başarıları olmaları ve yedek parça sıkıntılarının olmaması.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

forumda yazan tüm arkadaşlara teşekkürler

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)