rodaj bitince Tracer ile bugün ilk kez , 160 - 165 gördük, ciddi ciddi kafa sallıyor köpek ve tedirgin ediyor... Tüm ayarlar atandart, yok ben 150 - 200 km/sa adamı değilim şehir içinde uçsun kaçsın arada bir 130 - 150 km/sa uzun yol yaparım derseniz tracer güzel seçim.
limitini arttırabilirsem triumph xrx düşünmeye başladım.standart donanımı harika
selam arkadaşlar fuar yaklaşıyor motosiklet tercihimde triumph 800 xrx öne çıktı aklımda olan ama servisi yaşadığım şehirde olmadığı ve birazda pahalı olduğu için tercih etmiyordum.yakından görme fırsatım oldu. çok beğendiğimi söylemek istiyorum. özellikleri bakımından harika bir makina kullanma fırsatım olmadı maalesef. Ama olsun beğeneceğimden eminim. son kararım fuar da olacak ama şu an 1. sırada Tiger XRX var
F800 Berlinde üretiliyor. İlk nesil f650 ler İtalya da üretilirdi.
Su anda Bmw nin almanyada uretilmeyen tek motoru yeni cikacak olan G300, G650 nin ise motoru çin de üretiliyor.
fazer 8 ide düşünebilirsin.
biraderim al bitane yeni kasa vstrom...iddaa ediyorum konforuna alışınca vazgeçemeyeceksin...frenide amortisörüde ortalama bir sürüşe yeterde artar...yok olmadı bana göre değil dersen 300 lira düşük yaz tak diye satarsın
Selam arkadaşlar f700 gs mi versys mi triumphmi derken sıfır model Tracer aldım. Yamaha yı tercih etme sebebim Antakya Şahinoğlu Yamaha nin ilgi ve alakası öncelikli sebebim.Sabahattin abi ve Naim'e teşekkürler.Diğer sebebimde servis te başarıları olmaları ve yedek parça sıkıntılarının olmaması.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
forumda yazan tüm arkadaşlara teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)