Motosiklet Elcik Korumasının Saçma Fiyatları!
-
Şöyle bir bakayım dedim fiyatlarada bu nedir arkadaş... yarım altınmı alıyorum, 300-400 TL arasında yerli sitelerde.. yurt dışı uygun fakat görüp beğenip almadıktan sonra ciddi risk, ayrıca çoğu çöp. tavsiye edeceğiniz 100-150 arası varsa ben bulamadım motorum honda forza 300 bildiğiniz uyacağını düşündüğünüz bir model varsa haber edin dostlar. Şeytan diyor al 3d yazıcı bas fason malı sat ucuzdan.
Reklamlar
-
Bende SYM WOLF250 için elcik koruma bakınıyorum fakat aynı dertten şikayetçiyim aşırı pahalı
Konuyu takipteyim..
-
Doların artışı ile motorlar da aksesuarları da aldı başını gidiyor,bence biraz bekleyip fuardan bakabilirsiniz belki indirimli alma şansınız yada başka fırsatlar çıkar.
-
TurboTastic adlı üyeden alıntı
Şöyle bir bakayım dedim fiyatlarada bu nedir arkadaş... yarım altınmı alıyorum, 300-400 TL arasında yerli sitelerde.. yurt dışı uygun fakat görüp beğenip almadıktan sonra ciddi risk, ayrıca çoğu çöp. tavsiye edeceğiniz 100-150 arası varsa ben bulamadım motorum honda forza 300 bildiğiniz uyacağını düşündüğünüz bir model varsa haber edin dostlar. Şeytan diyor al 3d yazıcı bas fason malı sat ucuzdan.
Kullanılmış düşünürmüsün hocam??
http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/elcik-koruma-acerbis-x-tarmac-P88291525?cid=604001&gclid=CKbv7vqg2ckCFaLnwgodWS4 Gqg
-
Aliexpresdr işe yarar uygun vardı hepsidr çöp değil.
-
ee_ee adlı üyeden alıntı
Kullanılmış düşünürmüsün hocam??
http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/elcik-koruma-acerbis-x-tarmac-P88291525?cid=604001&gclid=CKbv7vqg2ckCFaLnwgodWS4 Gqg
Kullanılmış düşünmüyorum, kullandığınız elcik korumasının son resmi varsa belki almak isteyene faydası olabilir. fakat linkteki fiyat işte benim karnıma ağrı bu yüzden giriyor hocam. bir plastik parçaya bu kadar para bende yok.
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Aliexpresdr işe yarar uygun vardı hepsidr çöp değil.
Mutlaka öyledir fakat ben bulamadım dediğim aralıkta. yukarıda verilen linkteki elcik güzel fakat fiyatı çok. bu tarz birşey bakıyorum, makul olduktan sonra marka takıntım yok.
-
Acerbis enduromarket. Bi bakmak lazim.
-
yurt içi esnafda insafmı kalmış aynı ürünü yurt dışından ucuz aıyor 2 katı hatta daha fazlasına burda satıyor size tavsiyem benim gibi aksesuarı yurt dısından alın varsın 20-25 günde gelsin.bir manet orda en fazla 70 tl burda 150 tl aradaki farka bakın.istediğiniz xürünün resmini atarsanız saglam bir site adresi bulmaya çalışayım
-
Niye elcik koruma alıyorsunuz? Elcik çok pahalı bir şey değil ki.
-
14 Aralık 2015, 09:41
Süper Moderatör
-
14 Aralık 2015, 11:10
aliexpress e baktım fakat genelde tarz olarak enduro tip elcik korumalar var . gözlede görmediğim için uyarmı uymazmı güvenemiyorum.
@Hasmet
elcik bakmıyorum elcik koruma bakıyorum, elcik korumayı neden alıyorum kısmına gelirsek hem rüzgarı kesmesi için kışın kullanıcam hemde güvenlik için. yazın duruma göre çıkarırım büyük ihtimal.
-
14 Aralık 2015, 16:32
TurboTastic adlı üyeden alıntı
@Hasmet
elcik bakmıyorum elcik koruma bakıyorum, elcik korumayı neden alıyorum kısmına gelirsek hem rüzgarı kesmesi için kışın kullanıcam hemde güvenlik için. yazın duruma göre çıkarırım büyük ihtimal.
Anladım. Bir de sadece elcik koruması olarak satılan şeyler var da... Rüzgarı kesmiyor ama. Bana çok gereksiz gelmişti. Tabi sizin aradığınız soğuk havada çok faydalı.
-
14 Aralık 2015, 16:35
Şu aparatın görevi el korumakken neden adı elcik korumaya çıkmış anlamıyorum El koruması desek daha doğru.
-
14 Aralık 2015, 18:57
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Şu aparatın görevi el korumakken neden adı elcik korumaya çıkmış anlamıyorum
El koruması desek daha doğru.
Doğru tespit. yerli sitelerde böyle yazınca bende böyle yazdım. ebay yada başka yerlerde ararken "hand guard"(el koruma) olarak çıkıyor zaten
-
14 Aralık 2015, 19:11
motosiklet aksesuarlarının hangisinin fiyatı mantıklı ki?
-
15 Aralık 2015, 10:40
Elcik korumanın maksadı elciği korumak değil. Kışın elleri sert rüzgarlardan korumak, yazın ise uzun yollarda seyir halinde önümüzdeki aracın sıçrattığı taş ya da onun gibi cisimlerin ellerimize çarpmasını engellemek
-
15 Aralık 2015, 11:13
neticede önemli olan ürünün bize güvenlik anlamında +'lar sunduğudur. görsel anlamdada motora güzellik kattığını düşünüyorum. bazen içim mt-09 tracer a gidiyor uzuun uzuun bakıyorum. keşke tracer daki gibi standart hale gelse motorlarda. yada ben bir tracer alsam
-
15 Aralık 2015, 11:34
Bana göre eldiven varken son derece gereksiz bir aparat. Bir motorum da vardı söküp çöpe atmıştım.
Motora yük, ekseriyeti aerodinamiğe aykırı, koruma olayıda hikayeden öte değil sadece kozmetik bir aksesuar.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
15 Aralık 2015, 12:29
ZümeR adlı üyeden alıntı
Bana göre eldiven varken son derece gereksiz bir aparat. Bir motorum da vardı söküp çöpe atmıştım.
Motora yük, ekseriyeti aerodinamiğe aykırı, koruma olayıda hikayeden öte değil sadece kozmetik bir aksesuar.
2 tane eldivenim var,1 tanesi ciddi kışlık biri 3 mevsim. kışlığı kullanıyorum ve sabah şile yolu öyle soğuk oluyorki mümkün değil eller buz gibi oluyor. bunun dışında yük konusunda belki haklısın takınca motor yatabilir o kadar ağır oluyor. hatta yalpalayıp sağa sola atabilir kullanırken dikkat etmek lazım. bir eldivenin üzerindeki koruması neyse el korumadaki aksesuarda o.fazla birşeyde beklememek lazım. mantığı zaten hasarı minimuma indirmek. saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)