Duke 200 dü sanırım bugün gördüm, arkadaki artçı düştü düşecek gibiydi, artçılı kullananlar için problem olabilir.
ahahah wp amortisorlu bybre abs frenli yol bilgisayarli duke le mt125 i karsilastiranlar i da gordu ya bu gozler.Siz almayin zaten ktm fln.Yamaha honda alin daha guzel motor onlar
Tabiki kötü motor. Zaten ismi de ordan geliyo. Ktm = KöTüMotor kötümo diye okunur bi de :D
Kötü mü ? Kime göre ? Hangi sebeplere göre ?
Tabiki de değil, Avrupa'da dağ, tepe gezen endurocu arkadaşlar için çok ideal bi marka detaylı yazıp uzatmak istemiyorum lütfen daha fazla araştırdıktan sonra, sormak istediklerinizi cevaplamaya çalışırım.
Bizim bursada lifan vs cin mallari satan motosun isimli bayi satiyor ktm. Servis isi de muallak. Nakedlari pek bana hitap etmiyor ama rc serisi tasarim olarak essizdir gozumde. Servis acisindan honda ile esdeger olsa almayi dusunebilirdim.
Zaten far arizasini ornek verip o markayi kotuluyolarsa o elemanlari hic takma derim. Far mis allah baska dert vermesin kardes
Duke king tir hacım duke125 serinin icinde en iyisidir hatta bana gore ama mt125 al derim. Mt125 deki sekil mt09 da yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)