Cbr candir. 2 senedir kullaniyorum ve ilk motorum. Hata affeder, istersen hizli istersen yavastir sana uyum saglar. Fiyatina kiyasla cok da dikkat cekici ve guzeldir. Tabii arkaya canta takip kurye motoru haline getirmezseniz.
Cbr candir. 2 senedir kullaniyorum ve ilk motorum. Hata affeder, istersen hizli istersen yavastir sana uyum saglar. Fiyatina kiyasla cok da dikkat cekici ve guzeldir. Tabii arkaya canta takip kurye motoru haline getirmezseniz.
Ben de yazayım. Emsallerine nazaran daha ekonomik iki teker keyfi sürmek istiyorsan CBR 250 asla utandırmaz. 400 km bir depoyla yol alıyorum tamamı şehir dışı. Sık sık İstanbul - Çanakkale giderim ilk bir iki yolculuğumdan sonra oturuş pozisyonumu da geliştirip neredeyse tek seferde gidebilecek duruma geldim.
Ekleme yapayım. 14.700 TL motordan ne kadar memnun olsam da çok. İkinci el lastikli az km yapmış uygun motorlar değerlendirilebilir.
15 bin km hrc yeni kasa sifir michelin pilot street sifir zincir disli tiger egzoz cbr 250 var arkadasim satiyor 11750 istiyor 11500 e biraktiririm istiyorsan
halk arasında derler ki honda hayat onda <3
Saka bir yana, rahat kullanışlı herhangi bir eksisi olmayan, bir çok insanın tercih ettigi motordur cbr 250,
macera aramazsın, alırsın uzun sure binersin arkadaş... muadil bi çok model var tabii ama pişman olmazsın
hayırlı ugurlu olsun..
hayırlı olsun, sıfır mı alacaksınız?
2016 model için 2 hafta beklemenizi öneririm
Hepinize cok teşekkür ederim iyi akşamlar vermiş olduğunuz bilgiler güvenilir bir şekilde alacağımı gösterdi
Alacağın motoru hiç mi araştırmadın hala burada soruyorsun???
Cbr500r icin butceyi arttirabiliyorsaniz dusunun derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)