250 cc sym maxi scooterdan sonra cbf 150 ye binerken kendinden nefret edebilirsin uyarmadı deme
250 cc sym maxi scooterdan sonra cbf 150 ye binerken kendinden nefret edebilirsin uyarmadı deme
Evet aslın da 80000km kadar çok rahat görenler var SYM GTS-250 modelin de fakat,2006 model oluşu ve km nin git gide artması sonra hiç satılamayacağına işaret ediyor bir nevi... Ve sonrasın da tekrar sıfırdan bütçe ayırmak istemiyorum yeni motor için,o yüzden bunun da yeni motora katkısı olmalı.Ve yaşından km den ötürü ara ara dediğiniz gibi ağır bakımlarını yaptırıyorum şuana kadar yarı cbf parası harcadım zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Ben kamyon derim çünkü hızı sevmem ve parçası çok pahallı çok yakıyor Kamyon hem sağlam hem yüksek çok severim öğle araçları birtane 93 MODEL RANGE ROVER 3,9 V8 im var zaten
Cbf 150 kötülenecek motor değil elbette ama uzun yol yapiyorsan sorun olabilir.
2.el alman daha makul olur.
Hakkında hayırlısı.
Sen beni gezdir de ben gezdiririm seni sorun yok.Cuma günü beraberdik işte sen çalışıyordun Bulut da çok almıyor zaten yakıyor baya çünkü.Senin canın range binmek istiyorsa konuyu hortlatma özelden yaz olum bana ben götürürüm seni gezmeye :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Kanka bak gel senle de böyle takılırız ayıp ediyorsun
Merhaba, sen scooterda motor yukselt bence. Cunku 250 cc scooter nerdeyse araba muadili. Oysa vitesli farkli bi alan.
Oğlum konuyu hortlatıp durma ruh hastası mısın derdin ne özel mesaj kutuna bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Oğlum konuyu hortlatıp durma ruh hastası mısın derdin ne özel mesaj kutuna bak Bulutsuz görmessin tabi adam en yakın arkadaşım fırsat bulduğumuz her an beraberiz ne olacaktı başka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)