2000 mi. 2000 ne ya. 2000 model araba olur. Zaman çok acımasız lan.
Konuya cevap verecek olursak 16 yaşına girmen yeterli doldurmana gerek yok. Mesela 18 yaşına GİREN oy kullanır ehliyet alır vb.
Sana yanlış bilgi verilmiş.
2000 mi. 2000 ne ya. 2000 model araba olur. Zaman çok acımasız lan.
Konuya cevap verecek olursak 16 yaşına girmen yeterli doldurmana gerek yok. Mesela 18 yaşına GİREN oy kullanır ehliyet alır vb.
Sana yanlış bilgi verilmiş.
Alamazsın diyenlere inat su anda kursa kayit oldum 300 tl verdim 5 ay sonra ehliyetimi alıyorum be hepinize tesekkür ederim kahraman abilerim benim seviyorum ulan sizi
1 ocak 2000 doğumluysan 2016da 16 yaşını doldurmuş oluyorsun zaten kaydolmaman absürd olurdu.
Acelen ne sınırlı ömrün mü var? Sen bu konu da bile böyle hayallerin yıkılıyorsa bence motor olayına hiç girme. Kaza yapınca intihar filan edersin.
şimdi bunlar benim kaydımı aldı parayıda aldı martta işleme koyup beni çağracaklar erken aldılar çünkü 2016 da ehliyet fiyatı 1500 den aşşa olmazmış dostum biran önce biyere kayıt yaptır az fiyata sonra onlar sen doldurmuş olunca belgeleri yürürlüğe koyuyolar 2016 pahalı olacak benden demesi kaydolacaksan hemen kaydol
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
kazayla ne alakası var kaza yapınca hayallerinmi yıkılmış oluyor ben sabredeceğim kadar ettim 3 sene ve 5 ay sonrada ehliyetime kavuşuyorum sorun çözüldü ama kazayla alakasını hayla çözemedim beni motordan ölüm ayırır allah korusun inşallah öyle bişe olmaz ama sonuçta apaçilik yapmayacağım acelen ne filan sanki daha dün motora aşık olmuşum gibi eleştirmek için eleştirmeyin be bomboş bi eleştiri ne desem yaramaz genede saygı duyuyorum bence demişsin işte o ancak sence olur
Herkesinm bi derdi varda keşke arkadaşın derdi bende olsa ah keşkee!!!
bizim burda ehliyetli olan motor sürücüsünü cok nadir bulursun :D yıllarca ehliyetsiz motorsiklet sürenler var. bir kaza belaya karismadigi icin sıkıntı olmuyor :D cogu zaman ben bile ehliyeti yanıma almayı unutuyorum.
Ulen keşke 01.01.2000 doğumlu olsamda tek derdim ehliyet almak olsa
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ilk motorum 97 modeldi :D
ya yeni sistemde 16 yaşında ehliyet veriyorlar mı?
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Milenyum kasalar ehliyet hesabı yapıyor. Harbiden yaşlandık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)