Üzgünüm ve sinirliyim hayallerim yıkıldı
Reklamlar
-
Adanada sürücü kursunu aradım malum ocak yaklaştı kadına 01.01.2000 doğumluym dedim 01 ocaktan sonra başvurmak istiyorum dedim ancak 16 yı doldurursan alabilirsin dendi oysaki resmi gazetede ne böyle bişey yazıyodu ve ayrıca ben burdan başka bi hesapla konu açtığımda zaten 1 ocağı geçtikten sonra dolmuş sayılıyosun demişti biri lütfen yardım ellerim kollarım bağlı
Reklamlar
-
doğum tarihine göre hesapla...
-
doğum tarihine 16 yıl ekle, o tarihten sonra başvur ehliyete
-
Seneye görüsürüz ahahahahaahah 23.11.1999
-
Bence diğer hesabınla yeniden giriş yap sana bunu diyeni bul ve ona gününü göster.
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Bence diğer hesabınla yeniden giriş yap sana bunu diyeni bul ve ona gününü göster.
abi zaten onun şifresini unuttuğum için ondan giremedim ben güvenli sürüş eğitimi bile aldım tam kavuşuyorum derken olmadı bu olmadı kaskımı alacaktım eldivenimi montumu dizliğimi hepsine bakmıştım olmadı bu gerçekten çok acı babamı bile ikna etmiştim be abi alacaktı motoru bende ekipmanları ben ne yapacam şimdi öldürün beni
-
Moderatör
2000 mi peh,.. Bir an kendimi Atatürk zamanında doğmuşum gibi hissettim..
-
2000 model arabamiz vardı. Güzel arabaydı. Hayırlısı olsun. Millet 1 yaş ufalmak için neler verir, kimiside böyle büyüme derdinde.
-
bana böyle demişlerdi forumda
(16 yas dolunca alabilirsiniz. 2016-2000=16 oluyor yani 16 yasinizi dolduruyorsunuz. Dogum gununuzde hemen gidip ehliyete kayit yaptirabilirsiniz.)
buda bi başkası
(2001 de 1 yaşını dolduruyosan 2016 da 16 yaşını doldurmus olursun Motor ve ekipman ne düşünüyosun ?)
(atıyorum doğum tarihin 05.01.2016 sen bugün 16 yaşına giriyorsun ayın 6sından itibaren yazılabilirsin)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
küçülmek isteyenler neden küçülmek ister biliyormusun çünkü büyüdüklerinde artan sorumluluğa dayanamazlar sorumsuz oldukları küçüklüklerini özlerler hepimiz insanız sen ben ne yaş farkımız olursa olsun eşitiz ve bende ehliyetimi alıp hayalimi gerçekleştirmek istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
doğum tarihine 16 yıl ekle, o tarihten sonra başvur ehliyete
senin hesaba göre alıyorum abi ehliyet kursunun hesabındmaı sorun var
-
11 Aralık 2015, 19:21
-
11 Aralık 2015, 19:24
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
baska kurs yokmu?
abi türkiyenin her yerinde girerim yeterki ehliyetim olsun
-
11 Aralık 2015, 19:30
Üzgün ve sinirliyim olacaktı. game over
-
11 Aralık 2015, 20:00
seta34 adlı üyeden alıntı
Üzgün ve sinirliyim olacaktı. game over
abi sence bu söylediğin benim umrumdamı bana yardımcı olcakasan ol olmayacaksan lütfen yazma benim durumumda olmayan kimse anlamaz anlayamaz tam 3 yıl boyunca bu anı bekledim babam bana motor alsın diye lisede en iyi notları aldım orta okulda tembel olmamama rağmen ekipmanı almak için yazları tarım dükkanında çalıştım ehliyetsiz kullanma diyen sizlerin sözünü dinledim be en önemliside buydu ben ne magandayım neden hız meraklısı o aletin üsütne binip 20 ile viraj dönsem bile mutluluktan havaya uçarım be hayatımı adadım motora dersimi çalışmayı herşeyimi motor için yaptım bir adam bana ukalaca ehliyet alamazsın dedi gözümden yaş aktı 1 saat boyunca kendime gelemedim hayla kendimde deyilim sizden çok şey istemiyorum sizden beni anlamanızı empati kurmanızı istiyorum hepinizi seviyorum benim için hepiniz kahramansınız çünkü o aleti sürüyorsunuz ve eve sağsalim dönüyorsunuz anlayın işte bende sizin gibi kahraman olmak istiyorum
-
11 Aralık 2015, 20:09
2016 ocak kurtarıyor işte. Ben mi yanlış anlıyorum.
Emin olmak için başka kursa sordun mu. Alabiliyor olman lazım. Yukarıda arkadaşlar detaylı açıklamış (O da senmişsin : ) .
2016 ocakta zaten doldurmuş oluyorsun
-
11 Aralık 2015, 20:39
-
11 Aralık 2015, 20:42
keşke senin yaşında olsaydımda ehliyetim olmasada olurdu...
:(
-
11 Aralık 2015, 20:47
2000 de insan mı doğmuş lan
-
11 Aralık 2015, 20:53
murateren01 adlı üyeden alıntı
abi sence bu söylediğin benim umrumdamı bana yardımcı olcakasan ol olmayacaksan lütfen yazma benim durumumda olmayan kimse anlamaz anlayamaz tam 3 yıl boyunca bu anı bekledim babam bana motor alsın diye lisede en iyi notları aldım orta okulda tembel olmamama rağmen ekipmanı almak için yazları tarım dükkanında çalıştım ehliyetsiz kullanma diyen sizlerin sözünü dinledim be en önemliside buydu ben ne magandayım neden hız meraklısı o aletin üsütne binip 20 ile viraj dönsem bile mutluluktan havaya uçarım be hayatımı adadım motora dersimi çalışmayı herşeyimi motor için yaptım bir adam bana ukalaca ehliyet alamazsın dedi gözümden yaş aktı 1 saat boyunca kendime gelemedim hayla kendimde deyilim sizden çok şey istemiyorum sizden beni anlamanızı empati kurmanızı istiyorum hepinizi seviyorum benim için hepiniz kahramansınız çünkü o aleti sürüyorsunuz ve eve sağsalim dönüyorsunuz anlayın işte bende sizin gibi kahraman olmak istiyorum
Birşey ne kadar zor elde edilirse o kadar çok keyif verir ve kıymeti bilinir. 1 yıl daha bekle, birşey kaybetmezsin, o sırada hayaller kurmaya devam et.
Bazen varılacak hedeften çok gidilen yol keyif verir. İlla motosiklete binmen gerekmiyor, onun hayalini kurup yeni hedefler belirlemen ve beklemek de bu işin keyif ve heyecan veren bir aşaması olmalı. Sadece hedefe odaklanırsan geçirdiğin zamandan ve o zamanda yaşadıklarından keyif alamazsın.
Bir abi tavsiyesiydi, umarım beni anlamışsındır. Sıkma canını, hayattan keyif almaya devam et
-
11 Aralık 2015, 21:01
Telefonla birkaç kursu ara anlat durumu bakalım onlar ne diyecek?
-
11 Aralık 2015, 21:12
Çorum İl Temsilcisi
Sabret Kardeşim. Sabrın sonu selamet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)