youtubede eğitim videoları ızlerken karşıma çıktı . film - belgesel tadında çok hoş birşey .izleyin çok şey katıcağına eminim . ilk 20 dakikasını izledim bende hemen aklıma burası geldı paylaşıyım dedim
youtubede eğitim videoları ızlerken karşıma çıktı . film - belgesel tadında çok hoş birşey .izleyin çok şey katıcağına eminim . ilk 20 dakikasını izledim bende hemen aklıma burası geldı paylaşıyım dedim
Videolarda gördüklerinizi trafiğe açık yollarda uygulamayın. Kitaptan okuyarak motor sürülmeyeceği gibi video izlenerek de öğrenilmez.
henuz motorum yok zaten istesemde deneyemem . bence kisken dogru kismen yanlisn. motosiklet teorisini ve ntv nin surus becerileri kitaplarini okudum . cok fazla sey katti motosiklet hakkinda gorusum degisti anaa dedigim yerler oldu yani . ama tabiki hicbirsey uzman egitimin yerini tutamaz
guzel videodur, temel teknikleri anlatir agirlikli olarak pist surusleri gorursun.. isin esprisi bilektedir der yazar orjinal adi twirst of the wirst (bilegin dansi) dir burada anlatilan konularin dayandigi ana kitaptir.. hersey gaz koluna baglidir..
2-3 kere izlemişliğim vardır. Çok şey katar sürüşe ancak hepsini uygulamaya kalksanız bu ülkenin asfaltın da yere yapışırsınız. Avrupa falan olsa neyse. Virajın ortasın da bim poşeti var yav.. Temel mantığını kavra çok işine yarar.
kontra, viraj meselesini en iyi açıklayan video bu bence
Türkçe'si yok diye biliyorum o kitabın. Hatta Türkiye'de var mıdır orası da meçhul. Kitap yerine CSS'a gitseniz daha iyi olmaz mı?
Güzel video, her yeni başlayanın bir kez paylaştığı cevher niteliğinde
css : California SuberBike School.. Turkiyede artik yoklar..
Çok faydalı bir video, bence mutlaka izlenmeli
Kitabın Türkçesi mevcut, ben aldım.
http://www.dmyayincilik.com/BILEGI-B...ODE,PR-20.html
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)