ısle of man tt yarışları nerde yapılıyor. nezaman oluyor hangi tarihler bunların bilgisini nerden bulabiliriz
gitmek isteyen varmı. benim gibi gerçekten gitmek isteyen kimler?
ısle of man tt yarışları nerde yapılıyor. nezaman oluyor hangi tarihler bunların bilgisini nerden bulabiliriz
gitmek isteyen varmı. benim gibi gerçekten gitmek isteyen kimler?
https://en.wikipedia.org/wiki/Isle_of_Man_TT Bütün bilgilere buradan ulaşabilirsin.
Son derece gereksiz, ve emniyetsiz bir durum olmasından ötürü hala aklımın alamadığı bir organizasyondur kendisi.. Sürücüler kadar izleyicilerin de ölüm riskinin olduğu bir parkurda ne işim olur ki diye düşünmeden edemedim.
çalıştıgım bölüm biletlerini ve transferini sağlamakta, hem aşırı riskli hemde pahalı ama çok istiyosanız genede bilgi veriyim
fiyatını öğrenebilirmisin rica etsem.
birde gitcek kafa dengi biri olursa neden olmasın.
motora bindiğimiz her an risk özellikle türkiyede!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
öylemi dersiniz
359 konaklama , 13x4= 52 4 günlük giriş bileti, ulaşım transferi içinde 20£ - 40 £ felan toplam 450 sterlin oda yaklaşık 2000 tl eder
Ücret yüksek olduğu için gidemiyorum. Aksi halde benim gitmeyi istediğim yarışlardan.
Konuyu hortlatmak istiyorum izninizle arkadaşlar.
İsle of man TT ye giden var mı aramızda hiç? Hiç Türkçe kaynak bulamadım bununla alakalı, genelde yurtdışı kaynaklı bilgiler var. Rahmetli Barkın gitmişti ama onda da pek bilgi vermemişti açıkçası.
İnternetten araştırdığım kadarıyla Liverpool dan Douglas'a feribot gidiş geliş 110-130 avro civarı TT zamanı. Konaklama ise 10-15 avro gecelik kamp alanında (otel ev tarzı var ama aşırı pahalı)
Onun dışında uçak bileti var tabi Liverpool veya Manchester'a. o da 200-250 avrı civarı.
Yeme içme ise hazır konserve doldurup götürmek var.
Tahmini maliyet 500 avro civarı.
var mı sizin eklemek istediğiniz?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)