Sti adlı üyeden alıntı
Turkishrider dan bahsediyosunuz sanirim,adamin kafasinda hala delik var,120 ile otomobile yandan carpmis sanirim,adam hala duzelemedi,cok kotu bi durum
ben bathuy
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Turkishrider dan bahsediyosunuz sanirim,adamin kafasinda hala delik var,120 ile otomobile yandan carpmis sanirim,adam hala duzelemedi,cok kotu bi durum
ben bathuyu takip ediyorum,hatta uyarida bende bulundum ama dinlemedi adam,hatta batunun bana attigi yorumda "mt09 ile basliyacakti,bu gene iyi" dedi,yanliz adam gene kendini biliyo bence,he nekadar dayanir bilemem,hatta dönüs yolunda 1000rr, mt09 tracer,R25 160 la giderken mt07 ortalikta yok,bana gereksiz gaz acmiyo gibime geldi,ama o egzoza nekadar dayanilir bilmiyorum,kendiside vlog cekiyo daha yeni basladi,ilk videosunu izledimde,sehir icinde olur olmadik yerde gazlamiyo,sehir icinde yavas bile gidiyo diye bilirim hatta,ekipman secimi cok iyi,ama ekipman nereye kadar bilmiyorum,bize kazasiz belasiz demek duser,degisen bisey olmayacagi aşikar