Başlangıç Motoru olarak MT-07 bide üstüne akropoviç tamamdır? (youtube video)
Reklamlar
-
11 Aralık 2015, 14:29
Hayret "bence insan kendini biliyorsa yüksek cc ile başlayabilir"ciler halen gelmemiş.
Umarım arkadaşın başına kötü bir şey gelmez de o kahkahalar kursakta kalmaz.
Bu arada akrapın sesi çok güzel, vloger arkadaşın yürek yemiş lafından ve de hmmmf fıvnf nefes sesinden gına geldi.
Reklamlar
-
11 Aralık 2015, 14:39
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Hayret "bence insan kendini biliyorsa yüksek cc ile başlayabilir"ciler halen gelmemiş.
Bu arada akrapın sesi çok güzel, vloger arkadaşın yürek yemiş lafından ve de hmmmf fıvnf nefes sesinden gına geldi.
Daha yeni bilginozi yi kaybettik o da 600 CC ile başlamıştı. Buradan bir vesile ile tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bunun üzerine, daha bir süre kimse bunları söyleyemez bence, yada söylememeli diyelim.
-
11 Aralık 2015, 15:20
Ybr mi, cbf mi, mt07 mi??? Acil cevap
-
11 Aralık 2015, 15:26
Moderatör
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Kabiliyet meselesi bu iş biraz.
-
11 Aralık 2015, 15:32
BatuhanK adlı üyeden alıntı
ahahah
-
11 Aralık 2015, 15:32
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Az daha koy ybr al.
-
11 Aralık 2015, 15:55
75 beygirlik motordan başlangıç motoru, ne kadar güzel? ben olsam turbo+noslu busa ile başlardım. arada hiç fark yok yeni başlayan için.
-
11 Aralık 2015, 16:24
benim abim sene 2006 da fz6 fazer ile başlamıştı
-
11 Aralık 2015, 16:41
"Yüksek cc ile başlamak insanın kendine yakışanı giymesidir." tutmayın küçük enişteleri tutmaayynnn ...
-
11 Aralık 2015, 21:42
kendine güvenleri tam arkadaşların aea ya o işin reklaminda diyorlar. bi yere yapısinca pismis kelle gibi basarlar kahkahayi artık. yürek yedik biz ahahahahahah
-
11 Aralık 2015, 22:59
Takip ediyordum, sırf 2 lafın biri yürek yemiş olduğu için tiksindim izlemiyorum.
-
11 Aralık 2015, 23:09
Para var huzur var da ben böyle kazaya gülerim arkadaş
-
12 Aralık 2015, 00:30
ALLAH (c.c.) kaza bela göstermesin . İzlediğimde içimden geçen zengin şımarık insanlar bunlar demek oldu ne diyim .
-
12 Aralık 2015, 01:16
Kendisi Yürekyutmuş57 kanalının linki : https://www.youtube.com/channel/UCwMJl7bps7qLRHLDX9_xS3w
-
12 Aralık 2015, 01:27
Gozumun onune direk 80'li yillardaki disko sahneleri geldi...dejenere genclik!!!
Yemin ederim motordan sogudum...yarin gidip mt-07'mi satasim var.bu arkadaslar nerdeyse ordan 1000km uzak olayim mumkunse!!!
-
12 Aralık 2015, 02:53
Vallahi bak bu cg lerin şasesini kesip üstüne yatanlar bunlardan daha akıllı :D
-
12 Aralık 2015, 02:53
600rr lı arkadaşın durumunu birçoğumuz biliyor.
inşallah bi ölüm haberi daha almayız..
-
12 Aralık 2015, 03:25
bahsi gecen kişi olarak cevap yazmadan edemedim.
herkese hayırlı akşamlar öncelikle arkadaşlar.öncelikle böyle bir şeye cesaret ederken motosiklet camiasina kesinlikle bir saygısızlık yapmak istemediğimi belirtmek isterim. hayırlısıyla mt07 motorum ile 2500 km yapmış bulunmaktayım(biraz şans ve biraz dikkat ile kazasız belasız)Tepkilerinizi anlayabiliyorum.Yapıcı hiçbir eleştiriye herhangi bir itirazım kesinlikle yok.
Fakat
'' AWESQME 1 hour ago
Takipteyiz kazanı bekliyoruz bütün motosiklet.net ailesi olarak ''
bu topluluk adına böyle bir şey yazan arkadaşın tutumunun pek hoşuma gittiğini söyleyemem.
bir arkadaşında belırttiği gibi herkesin yetileri eşit olacak diye birşey yok(kimseden üstün oldugumu idda etmiyorum.Herkese hayırlı aksamlar. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Egerki davranısımız veya herhangi bir sözümüz ile bir kişiyi kırdıysak özür dilerim.Tekeriniz düz bassın.
-
12 Aralık 2015, 03:25
Düşük cc ile başlayip adım adım beygir gücü yükseltmenin zevkini asla tadamayacaklar. Eğer bir kaza sonucu ölmez ya da sakat kalmazlarsa da tatminsizlik yaşayacaklarını düşünüyorum böyle yapanların. Bir süre sonra motoru satip vazgeçerler. Adım adım tırmanmak emek ister. Emeğin karşılığını yemek hazırı yemekten tatlıdır.
-
12 Aralık 2015, 03:30
Yukaridaki arkadasin dedigi gibi, kaza yapma ihtimali veya buyuk cc ile basladigi icin degil hic bir zaman o makineyi zevkle suremeyecegini tahmin ettigim icin uzuluyorum
Bu adam bu motor ile hic bir kaza atlatmasa,makineyi yatirmadan cizmeden 30bin km yol yapsa bile benim goruslerim yine ayni kalacak.
Hayalini kurmak ve uzun sure beklemek aci vermez, zevklidir gidip 700cc alinca zamandan kazanmis degil, keyiften kaybetmis olursun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)