motosiklet için mantıkı birikim
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar daha önce buna benzer bi konu açmıştım.Ve cevapalrda en para mantıklı gelmişti fakat olmuyor Hesapta olan parayı isnanın harcıyası geliyor.Fiziki oalrak biirktirmek istiyorum.Ve direkt harcanabilen değilde onu dönüştürüp harcanabilen bir birim arıyorum.Bu yolda sizce altın mı dolar mı japon yeni mi euro gibi birimlerden hangisiyle birikim yapılmalı?Zarar etmeyeyeyim karda etmeyeyim.Sadece o parayı harcamam zor olsun.Ne önerirsiniZ?
Reklamlar
-
Anne bank
-
ufak ufak akmasa da damlıyo yani kendinden kısıp para biriktirmek
-
Ben olsam arkadaşlarımla altın gününe girer, ya da bireysel emeklilik yaptırırdım. Altın gününde de en son sıraya geçerdim
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
Anne bank
anne banka yatırdınmı evlenene kadar alamıyorsun onu :D
-
dtahir adlı üyeden alıntı
Ben olsam arkadaşlarımla altın gününe girer, ya da bireysel emeklilik yaptırırdım. Altın gününde de en son sıraya geçerdim
Kesinlikle söyledikleriniz doğru ben bireysel emeklilik yaptırdım bu şekilde biriktirdim. Ancak bireysel emeklilik te devlet katkısını alabilmeniz için 3 yıl çıkmamanız gerekiyor. Bankalar yada bireysel emeklilik firmaları her halukarda çıkarken ıvır zıvır parası kesiyorlar ancak elimin altındaki harcarım 3 yılda beklerim derseniz kesinlikle tavsiye ederim...
-
Aspenda adlı üyeden alıntı
Kesinlikle söyledikleriniz doğru ben bireysel emeklilik yaptırdım bu şekilde biriktirdim. Ancak bireysel emeklilik te devlet katkısını alabilmeniz için 3 yıl çıkmamanız gerekiyor. Bankalar yada bireysel emeklilik firmaları her halukarda çıkarken ıvır zıvır parası kesiyorlar ancak elimin altındaki harcarım 3 yılda beklerim derseniz kesinlikle tavsiye ederim...
yook kısa süreli birikim bu.6 ay 1 yıllık birşey motosikelti kredi ile alacağım dış amsrafları biirktirme derdindeyim tabi fazla olursa da ne kadar az kredi çekersem okadar iyi
-
Parayı biriktirme parayı çalıştır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)