Merhaba arkadaşlar
Honda cbf150 kullanıcısıyım hidrolik yağ tankını değiştirmem lazım kaç tldir bilgisi olan varmıdır
Merhaba arkadaşlar
Honda cbf150 kullanıcısıyım hidrolik yağ tankını değiştirmem lazım kaç tldir bilgisi olan varmıdır
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
Benim mondial de değiştirmem gerekmişti. Ancak sadece hidrolik haznesini satan bir yer bulamadım. Ön fren merkezi adıyla satılıyordu. Ben 40 TL ye Sirkeci' den aldım.
Yazdığım bu fiyat Mondial 150 MC içindi. CBF için fiyat ne olur bilmiyorum.
Konu açıp forumu işgal edene kadar yarın servisi arayıp sorsanız daha iyi olmaz mıydı?
Diyecektim vazgeçtim; pahalı gelirse yukardaki arkadaşın önerisi iş görür, belki uyumludur.
http://www.rialli.com/products/gidon-ve-kumanda-grubu-404/10389-fren-ust-merkezi-komple-cbf-150/#/instalment
130 tl
O yuvarlak yeri kirdiysan sakiz yada macun mu ne birsey yapistiriyor oraya tamirciler bosa bayilma 100 lira
Bende bi sirkeciden bakim sadece yağ haznesinşn değişmesi gerekiyo kapagının acma vidalarıda yalama oldu acılmıyo otomatikman değişmesi şart
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
Bende bi sirkeciden bakim sadece yağ haznesinşn değişmesi gerekiyo kapagının acma vidalarıda yalama oldu acılmıyo otomatikman değişmesi şart
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bakıcam artık insallah 40 50 civarında bişeydir başka marka uyuyodur heralde 150cc sınıfında
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
Benden önceki sahibi dediğin olayı ya yapmış yada yaptırmış oyüzden riskede girmek istemiyorum bildiğin o bölgeden yağı kaçırıyo eksiliyo bu sefer balatalar boşalmıyo cırt cırt cırt diye ses geliyo diske sürtünce cıldırdım resmen
peki ben bir şey sorayım o camın ordan kırılıyor ya genelde hidrolik tankı,komple söküp kaynak yaptırsak dıştan olmaz mı? o camın yağın seviyesini göstermekten başka fonksiyonu yok sanırım,hem sağlam olur,maliyette düşük olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)