Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

cafe racer projesi...

REKLAM ALANI
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dua et ümit abi fotograf paylaşıyor :D kafayı yerdin yoksa
    ooo varya ne sen söyle ne ben çoruma gitti bugun benim için R60/6 aldık bir tanede. Deli dedin ama hakkaten deli çıktı boşuna lazrail demiyorlarmış Ümit abiye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Yedek parça olarak kullanmak amaçlı satın aldığımız R60/7 nin resimlerini paylaşiyim Bazı parçalar cidden çok pahalıydı başka bir motor bulup onu alalım ve en azından yedek parçamız fazlaca elimizin altında olur diye başladık aranmaya ve bulduk. Motor çorumdaydı ben işim sebebiyle gidemedim sağolsun Ümit usta gitti aldı.

Motorun tek eksiği biraz ayara ihtiyacı var. Karbüratör sibop vs. Bunların dışında hiç bir sorunu yok.

R60/7 sayesinde R80 ni çift maşa ve tel jant yapabilme fırsatımız doğdu. Aslında en çok sevindiğimde bu oldu çünkü tel jant yapabilmek cidden ayrı bir bütçe oluşturuyordu. R80 de ateşleme sensörüne ihtiyacım vardı Amerika ve Almanya satış fiyatı 600 dolar. Biz 3000 tl ye hem tel jantımızı yapabiliyoruz hem bazı bir kaç değişmesi gereken parçalarımızı bu motordan kullanıyoruz ,aslında işin özeti komple 1 motor daha yedeğimiz mevcut. Bir gün motor bloğuna bir şey olsa motor bloğunuzun bile yedeği var artık.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo varya ne sen söyle ne ben çoruma gitti bugun benim için R60/6 aldık bir tanede. Deli dedin ama hakkaten deli çıktı boşuna lazrail demiyorlarmış Ümit abiye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Yedek parça olarak kullanmak amaçlı satın aldığımız R60/7 nin resimlerini paylaşiyim Bazı parçalar cidden çok pahalıydı başka bir motor bulup onu alalım ve en azından yedek parçamız fazlaca elimizin altında olur diye başladık aranmaya ve bulduk. Motor çorumdaydı ben işim sebebiyle gidemedim sağolsun Ümit usta gitti aldı.

Motorun tek eksiği biraz ayara ihtiyacı var. Karbüratör sibop vs. Bunların dışında hiç bir sorunu yok.

R60/7 sayesinde R80 ni çift maşa ve tel jant yapabilme fırsatımız doğdu. Aslında en çok sevindiğimde bu oldu çünkü tel jant yapabilmek cidden ayrı bir bütçe oluşturuyordu. R80 de ateşleme sensörüne ihtiyacım vardı Amerika ve Almanya satış fiyatı 600 dolar. Biz 3000 tl ye hem tel jantımızı yapabiliyoruz hem bazı bir kaç değişmesi gereken parçalarımızı bu motordan kullanıyoruz ,aslında işin özeti komple 1 motor daha yedeğimiz mevcut. Bir gün motor bloğuna bir şey olsa motor bloğunuzun bile yedeği var artık.

http://i.hizliresim.com/6nQa4P.png

http://i.hizliresim.com/WY4qlY.png

http://i.hizliresim.com/3oN6XA.png

http://i.hizliresim.com/pPjb70.png
    Çok güzel olmuş hayırlı olsun hayatımda gordugum en ıyı caferacer projesi tebrıkler
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel olmuş hayırlı olsun hayatımda gordugum en ıyı caferacer projesi tebrıkler
    Sana satıcam ona göre paranı ayarla yada 696 + üstüne para ver fiyat 15 bin dolar hazır dolarda 3 tl oldu.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Sana satıcam ona göre paranı ayarla yada 696 + üstüne para ver fiyat 15 bin dolar hazır dolarda 3 tl oldu.
    Haftaligimdan geriye 2 lira kaldi iyi dusun
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haftaligimdan geriye 2 lira kaldi iyi dusun
    haftalık beni bağlamaz ben peşin paraya bakarım biriktirmeye başla şimdiden

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Berk takipteyim, kolay gelsin

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı E-TEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Berk takipteyim, kolay gelsin
    sağolasın abicim , keyifler nasıl ?

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

http://i.hizliresim.com/6nQa4P.png

http://i.hizliresim.com/WY4qlY.png

http://i.hizliresim.com/3oN6XA.png

http://i.hizliresim.com/pPjb70.png
    Buna para verene kadar Şahin alsaydın diyeceğim de, Şahin de kalmamış piyasada ucuza.
    Hiç olmadı az daha koyup bi YBR falan alsaydın
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    KTM Duke200
    Keyifler iyi allaha şükür,sende iyisindir inşallah, havalar müsade ettikçe gezmeye çalışıyoruz.saygılar kolay gelsin Berk

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buna para verene kadar Şahin alsaydın diyeceğim de, Şahin de kalmamış piyasada ucuza.
    Hiç olmadı az daha koyup bi YBR falan alsaydın
    Ben ybr almiyim boşver

Keyifler iyi allaha şükür,sende iyisindir inşallah, havalar müsade ettikçe gezmeye çalışıyoruz.saygılar kolay gelsin Berk
    İyiyim bende iş güç uğraşıyorum valla. Keyifli sürüşler.

Motosikleti
    ktm 1190
    Evettt burası biraz ölüydü bir süredir. Neyse ben videoyu atıp kaçıyorum Bir süredir çok ellememiştik motoru. Bayram tatili vs arkasından hem Ümit abinin yaptığı uzun bir Karadeniz turu vs. Egzozu bitirdik tabi sadece boruları çekildi , puntalama , taşlama vs işlemleri yapılmadı ama şekli ortaya çıktı. Ben İstanbulda olduğum için gelen video ile idare etmek zorundayız

EmreKocyigit bunu beğendi.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kolay gelsin başarılı proje
    berkcigdem bunu beğendi.

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin başarılı proje
    teşekkür ederim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç sene sürdü.. bakalım nasıl olucak hayatta olduğumuz sürece takipteyiz

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç sene sürdü.. bakalım nasıl olucak hayatta olduğumuz sürece takipteyiz
    emekliliğime planlıyorum

Motosikleti
    ktm 1190
    Egzoz bitti demiştimde aslında tam bitmedi çıkıştaki boruları 60 mm olacak. kısaca sadece boruları çekildi puntalama , taşlama vs daha yapılmadı. ama düzgün fotoları mevcut onları paylaşayım. videoda çok belli olmuyordu böyle daha iyi olur.

Aslında 45 günlük uzun bir aradan sonra yapmaya başladık yavaştan

ayrıca biz r80 deposunu biraz alttan kesip üstüne göstergemizi falan monte etmiştik. r60 ın deposunu motorun üstüne bi koyalım dedik. boyalı olmasındamıdır nedir bilemedim bu gözüme daha güzel geldi. daha sportif gibi durdu. kafam karıştı bilemiyorum valla. her iki depoda boyanacak ve öyle karar vereceğim.

potasyum bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM Duke200
    Berk emeğine sağlık, kolay gelsin

Motosikleti
    ktm 1190
    Berk emeğine sağlık, kolay gelsin
    Teşekkür ettim Erhan

RidetoLive. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25 Raceblue
    E hani en merakla beklediğim projeden ses seda yokmu? :(

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Harbiden ha Berk nerelerdesin sen?

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)