Güzel olacak gibi duruyor Berk.
Heyecan bastı yine...
Herif bildiğin psikopat yada sadist. adam bizi doğum hane önünde bekleyen baba adayı gibi forumda bu konuya bağladı iyi mi? Şeytan diyo atla uçağa git hataya çek resimleri at foruma kahraman ol.
Neyse çiğdem, meyve suyu hazır devamını sabırsızlıkla bekliyoruz... kolay gelsin
bu durumda şunu anlıyorum ki tenereyi satmaktan vazgeçtin
Abi sana çok yakın Serhan abi bol bol gider Ümit abinin yanına Ayrıca Yunusun planette orada
hahaha sesli güldüm baya bu yoruma Valla hatayda çok kişi var bu motoru görebilecek Haziran başındada ben gidiyorum. Buyur atla gel biz 2 motor gideceğiz , dolaşacağızda 3000 - 3500 km gibi bir rota çizdik.
Tenereyi satmayı iç düşünmedim ki . Bi ara satılıktaydı ama pahalı fiyat istiyordum sonra ilanı kaldırdım zaten. Tenereyi satsam zaten gider tiger 800 veya Africa twin alırım. Gerçi bakma bu motoru bulmasaydım Africa Twin için bi niyetlenmiştim.
Ya berk işin gücün mü yok anlamadım ki Bu nedir ya bununla mı uğraşacaksın..
Şaka len şaka.. Yaptırda alırım ara sıra :D Hayırlı olsun/kazasız belasız/ nazarsız inşallah..
Kolay gelsin şimdiden çok heyecanlı bir şey çıkacağı kesin görünüyor
Hadi bakalım az kaldı yolculuğuna hataya doğru. unutma benide yol üzerinde gözüne ne ilişirse haberini bekliyorum r60-6 -7 r65 ne olursa : )
Seni üzecek bir haberim var. bir tane R60/7 daha satın aldık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------
O zaman buyrun deponun ve göstergelerin resimleri. Ben orjinal göstergelerini çok beğendiğim için bunları kullanma kararı aldım. Motorun klasikliğini ve retroluğunu bozmamaya özen gösteriyorum, bozsak bile en azından bir kaç parçası ile birlikte bunu devam ettirmek istiyorum. Göstergelen şuan temizlenmedi tabikide , içleri açılıp iyice temizlenecek.
Berk ilgiyle takip ediyorum. Umarım sık sık fotoğrafla güncellersin. Harley'nin amortisör başlıklarını taktığını ve plastik yerine krom aksesuar kullanacağını söylediğinde zaten iyice kendine çekti bu iş beni.
Şimdiden tebrik ederim, umarım keyifle sürmek nasip olur.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
oo ilginç hemen yerleşem bi köşeye bende :D
Nefis bir motor! Tel jant olacak mı peki?
Valla seve seve gelirdim de şu Nusaybin'de ki pislik bitmeden çıkış yok bize. O yüzden şimdilik buradan idare edeceğiz. Yanlız fena merak ediyorum projeyi
Çok pis kıskandım ya kolay gelsin ustam
ufak tefek başka süprizlerimizde var tabikide
Herkese tek tek teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
yedek parça olarak kullanıcaz ama sapasağlam motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
kafamda sadece şu var " ya adam gibi yap yada hiç yapma orjinal halini kullan " o yüzden elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Dua et ümit abi fotograf paylaşıyor :D kafayı yerdin yoksa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)