kavuştum şuan fotolar birazdan geliyor. Ben 1 yıldır arıyordum. Gerçekten çok saçma rakamlara satmaya çalışıyorlar ve satamıyorlar doğal olarak. Mesaj olarak fiyatı yollarım sana. Burada bir tane r60-6 var motor inanılmaz temiz. Görsen sanki 2016 model dersin ama 10 bin istedi dedim 5 e ver hemen şuradaki notere gidelim , vermedi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
geliyorum Sıtkı abi yarın sabah 07:00 de otobüs kalkıyor. Önce Ümit ustanın yanına gidicem akşam sizin cafeye geliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Evetttt yeni motorumuzun resimleri bunlardır Kendileri BMW R80 RT 1995 model tertemiz bir motordur. 1 yıldır arıyordum ve en sonunda Adıyamanda yaklaşık 35-40 yıldır BMW ustası olan Devran ustanın kendi motorunu satın aldım. Oğlu Üzeyir yardımcı oldu baya. Devran usta ile tanışmakta büyük bir onur benim için. Yunus sana ayrıca teşekkür ederim sen sebebini biliyorsun
Buyrun motorumuzun resimleriii...
hayırlı olsun zincir nerede benmi göremedim
Hah şimdi bekleme sırası biz de. Resim istiyoruz bol bol. hayırlı olsun bu arada tam aletlerinden biri. Ateş edecek bu
O zaman bekleyiş başladı... İnşallah istediğiniz gibi olur
HYO-GT250R
İstanbul
Masallah masallah bebek gibi allah utandirmasin abi gonlunce olur insallah instagrama guzel bi fotograf aticam :D
Çok güzel bir motor, tekerin dik bassin.
Buradan da tekrardan hayırlı olsun diyelim.
Vallaha çok güzel bi makina. Darısı başıma. Yok mu yardım edecek buralarda beni de bi 60/7yi sahiplendirecek :D
Orijinalini bozmaya kıyamazsın yahu bunun Hayırlısı olsun çok güzel bir dizi izleyeceğiz
hayırlı olsun.
cafe racer olacaks böyle bir makineden olmalıydı zaten.
şimdiden kolay gelsin güzel bişey olsun inşallah
Bir de naçizane tavsiye sırf yapmış olmak için ucuz kalitesiz malzeme kullanmayın, proje uzasun 6 ay sürsün bir yıl sürsün ama dört dörtlük bitsin.
hayırlı uğurlu olsun
aradığınız modeli bulmak sevindirici...şu haliyle bile güzel görünmekte
Usta motorun çok güzelmiş.Bu motoru kesip biçecekmisin harbiden.Biraz sağını solunu ,jantları, motor bloğunu,silindir taraflarını parlatsanız çok daha güzel olur bence .Tekeriniz düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)