ktm nin aslinda 1921 yilinda 3 turkun (kazim tuncer kenan) kurdugu basta tarlalari sulamak icin 1000 cc 10 silindirli motor yapmistir . bazi kisilere gorede (kalite , Tatmin , keskin hatlar) olarak adlandirlir . 3 sikki hic soylemiyorum uydurma gibi avustralyada cikmis diyorlar ama ben hic olanak vermiyorum
Aaaa Duke 200 Abs mi alıcan ? Hemde beyazmı istiyorsun ? Satayımmı sana Mr.Duke (Cidden motorumu satıcam)
Berkcigdem nabersin ya 1050 Adventure der içini yakar giderim, sende yukarda bana yine 690 enduroyu haturlatmışsın gördüm ..
Berk, bak nedicem; caferacer ._. O değilde banlanıcaz biz yakında forumda. "biz sizi banlatmadık kiklettik kiklettik" muhabbetine döncez sonra :D
bu arada ktm duke 200le uzun yol yapılırmı 700km falan ?
Biz direk aralıksız 1000 küsür km yapmadık yolda istefiğimiz illere uğraya uğraya oralarda kala kala bir hafta boyunca gittik. 850 km civarı direk geri dönüş yaptık istanbula 110 120 km hızlarla, aşşağı yukarı 1 saat arayla mola verdik 20 şer dakika felan. Rahatsız edici tek şey önden esen rüxgar bir süre sonra boynunu ağrıtıyor 5 saat boyunca kafanı geri ittirdiği için öyle az durarak yol yapacaksan yani uzumcana bir ön cam iyi olur Yoksa ikidebi rüzgardan korunmak için öne doğru yatıyosun ben öyle aynayı göremediğimden çok tedirgin oluyorum seni bilmem ben giderim dersen racing gibi yatıp camada gerek kalmaz :D
ne racing gıbı yatmaı uzanıcam motorun ustune apaçiiiiiiiiiiiiiiiii modelı keyfıme bakarak gıdıcem ayaklarımıda cırparım 110 sa 115 olur sız ro
ulan koskoca google translate bile error verdi
https://translate.google.com.tr/?hl=tr
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)