20. soruya kadar çözdüm 1 yanlışım çıkcı
20. soruya kadar çözdüm 1 yanlışım çıkcı
Korkarak yaşıyorsan sadece hayatı seyredersin:queen:
ehliyet siz arkadaşlar bol bol çalışsın
Bu sorulara bilenler mutlaka 100 de % doğru yanıt verirler fakat bilmeyen ve anlamayanlar hala zorlanır.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
8- Aşağıdakilerden hangisi motorun parçalarından biridir?
a)Ayna dişlisi
b)İstavroz dişlisi
c)Kavrama (debriyaj)
d)Karbüratör
aldığım ehliyet sınavından 100 almış ve motor meslek lisesi mezunu olarak sölüyorum bu sınavı iptal ederler arkadaşlar
böle sorumu olur içinde cevap yok abicim bu sorunun cevabı yok burda varsa idda eden gelsin bunların hiçbiri motorun parçaları değildir
sırasıyla ayna difransiyel yani hareket sistemi,istavrozda difransiyelde
debriyaj desen kendi başına parça motorla alakası yok yani olmasa motorun çalışması durmaz araç gitmez orası ayrı konu
48-Aşağıdakilerden hangisi aktarma organı elemanıdır?
a)Motor
b)kavrama(debriyaj)
c)Amortisör
d)Rot
zaten bu sorudada yazmışlar ne olduğunu ) bukadar kopyacı sorular allahım çıldıracam
karbüratör desen yakıt sistemi parçasıdır
nerde motor parçası yaw
bizim ülke bu kafayla giderse daha çoook kereste,lata, binumun inşaat malzemesi bile ehliyet alır valla
benim girdiğim sınavdaki sorularda bunların kopyasıydı(sırası değişik)yanlış hatırlamıyosam 1,5 saat içerde kalma zorunluydu yahu 20 soru sordular (normal ehliyeti olanlar için)10 dk tutmadı çıkamadık geyik yaptık (zorunlu)
100 aldım da ehliyeti aldım.Ama 2 deneme sonunda.
İ love Goldwing
Ben gelişim sürücü kursu sitesinden bakmıştım 90 soru vardı şimdi 50 mi oldu yoksa 90 soru mu var
online sınav ve konu testleri indirebileceginiz bir site
böyle mantıksız bir soru olamaz sıvı ve hava sogutmalı olmalıdır bence dogur cevap3- Motorlar soğutma sistemlerine göre nasıl sınıflandırılır?
a)su ve hava soğutmalı
b)Su ve yağ soğutmalı
c)Su ve benzin soğutmalı
d)Su ve motorin soğutmalı
sonuçta yağ sogutmalı motorlarda var su sogutmalıda bunları sıvı sogutma diye gruplayabiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)