Yerli bir alarm sistemi geliştiriyoruz, güvenlik anketine katılır mısınız?
-
Reklamlar
-
Küçük bir tavsiyem var, ''Google Form'' kullanarak bu anketi yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Google Form
-
Güvenlik anketine katiliriz da anket yok mübarek.
-
*Heka adlı üyeden alıntı
Küçük bir tavsiyem var, ''Google Form'' kullanar...
Böyle daha pratik olur diye düşündüm.Uzun anketler insanın canını sıkıyor.
Edit:
Yine de google form listesi de açıyorum, eğer gerçekten detaylı bilgi girebilecek kişiler var ise.
-
Ankete katıldıktan sonra oranlara bakıyorum da o lala yahu herkesin de kapalı garajı mı varmış mubarek
-
spy 5000 alarm kullanıyorum aynı şekilde sorunsuz bir alarm yapsanız daha uygun fiyatlı olursa tutabilir
-
Güvenlikli sitede duruyor, bunun haricinde bir önlem almadım, hırsız kafaya taktiktan sonra istediğin önlemi al yine götürür.
Birde piyasa motorlarını çalıyorlar genellikle, motorunuz pek tutulan bir motor değilse, parçası kolay satılmıyorsa pek tercih etmiyorlar, tabi bu çalinmayacağı anlamına gelmiyor.
-
Altın Elbiseli Adam'ın motorunu 2 kere evinin önünden çaldılar. Z-Moto'dan daha geçenlerde Z1000 çaldılar. Biz en azından önlemimiz alalım da. Atalarımız ne demiş: Sen eşşeğini sağlam kazığa bağla da, çalınırsa çalınsın.
Çıksın sisteminiz, elbette beğenirsek, alırız. İlkokulda öğrenmiştik:
Yerli malı, yurdun malı,
Her Türk onu kullanmalı.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
http://goo.gl/forms/RPaJ9NjWz3 arkadaşlar google form üzerinden bir anket oluşturuldu bu daha detaylı, admin arkadaşlardan ricam bunu konunun üst kısmına ekleyebilirler mi?
-
08 Aralık 2015, 14:11
Kapalı garajım mevcut.
Disk kilidi ve yere montelenmiş zincir kullanıyorum
Gps ve takip sistemi takılı üzerinde
Full kasko mevcut motorumda.
Yalnız bunların hiç biri tabikide hırsızları durduracak şeyler değil. Hırsız çalmak istiyor ise zaten çalacaktır. Bence en güzel çözüm kasko yaptırtmak en azından çalınırsa paranızı alabilirsiniz.
-
08 Aralık 2015, 14:13
Sitenin kapalı otoparkına bırakıyorum. Kapıda kumandalı giriş sistemi ve güvenlik görevlisi var.
Bunun dışında gidon kilidi ve zincir kullanıyorum. Motoru koyduğum yer de iki kameranın altında. Otoparkın kapısı kesinlikle kumandası olmayana içten veya dıştan açılmıyor. Buna rağmen motorum çalınırsa alan arkadaş hak etmiştir güle güle binsin.
-
08 Aralık 2015, 14:19
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Kapalı garajım mevcut.
Disk kilidi ve yere montelenmiş zincir kullanıyorum
Gps ve takip sistemi takılı üzerinde
Full kasko mevcut motorumda.
Yalnız bunların hiç biri tabikide hırsızları durduracak şeyler değil. Hırsız çalmak istiyor ise zaten çalacaktır. Bence en güzel çözüm kasko yaptırtmak en azından çalınırsa paranızı alabilirsiniz.
En büyük hatayı da aldığın önlemleri böyle uluorta yazmakla yapıyorsun. Motorunu çalacak kişi artık önce gps'i halletmesi gerektiğini biliyor.
-
08 Aralık 2015, 15:04
ShowDown adlı üyeden alıntı
Böyle daha pratik olur diye düşündüm.Uzun anketler insanın canını sıkıyor.
Edit:
Yine de google form listesi de açıyorum, eğer gerçekten detaylı bilgi girebilecek kişiler var ise.
Diğer forum sitelerinde ve facebook hayran sayfalarında bu linki paylaşmanız sizi daha fazla kitleye ulaştıracaktır.
Reklam olmaması açısından buraya yazmıyorum diğer forum adreslerinin linkini, google amca yardımcı olacaktır size.
Umarım beklenilen sayıya ulaşabilirsiniz.
-
08 Aralık 2015, 15:30
Gayet güzel bir girişim olmuş. Her türlü destekliyorum.
Vadettiklerinizi yaparsanız ilk müşteriler arasında yer almaya da hazırım.
-
08 Aralık 2015, 15:39
Kapalı garajım var ve şimdiye kadar uzun süre evde olmamam disinda motorlarımın hiçbirini oraya kapatmadım. Yazık çocuklara dışarda ferah ferah durdular hep. En fazla direksiyon kilidiyle dış kapısı bile olmayan yerde
Seviyorum küçük yerleri yaa
-
08 Aralık 2015, 16:00
Tübitak, kobi, destek, hibe ile işe başlayıp
"Valla iyi etmişiz usta, mal yok satıyor " diyerek
bizim dayıoğlu gibi fiyatlara abanırsanız diğer firmalardan bir farkınız kalmaz.
Genelide böyle olmuştur zaten.
İşe başlarken milliyetçi damarımız tutar, sonrada kazanma hırsımız..
Şahsen benim güvenlik önlemi için ayıracağım psikolojik bütçe üst sınırım 150 TL.
Paramın yokluğundan değil.
2 kişi bunu önlü arkalı tutup alıp gidebiliyor mu ?
Evet.
O zaman 150 den fazlası bana göre gereksiz.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
08 Aralık 2015, 19:44
Portatif jamerlara çözüm bulmalısınız. çok fazla kafa yormaya, elektroniğe takla attırıp, yazılımı amuda kaldırmaya gerek yok. çok ama çok basit ve maksimum 20 TL ye çözülebilir motorsiklet kilitli sabit bir yerde ise. Yolunuz açık olsun.
-
08 Aralık 2015, 20:15
sonalp adlı üyeden alıntı
Portatif jamerlara çözüm bulmalısınız. çok fazla kafa yormaya, elektroniğe takla attırıp, yazılımı amuda kaldırmaya gerek yok. çok ama çok basit ve maksimum 20 TL ye çözülebilir motorsiklet kilitli sabit bir yerde ise. Yolunuz açık olsun.
Aynen öyle, her ne kadarda yazılımdan, menzilden, üstün donanımdan bahsetsek de, çinden alınan 10-15 dolarlık sinyal bozucu ile işlev dışı kalacaksa hiç bir önemi kalmıyor diğer özelliklerin.
-
08 Aralık 2015, 23:53
O zaman size güzel bir haberim var, prototip halindeki ürüne jammer işlemiyor.Çindeki 20 liralık jammerlar değil kastım, gerçek bir jammer da işlemiyor.Bunu bekliyor olmanız da bizim için güzel bir haber oldu.
-
09 Aralık 2015, 00:13
ShowDown adlı üyeden alıntı
O zaman size güzel bir haberim var, prototip halindeki ürüne jammer işlemiyor.Çindeki 20 liralık jammerlar değil kastım, gerçek bir jammer da işlemiyor.Bunu bekliyor olmanız da bizim için güzel bir haber oldu.
Teknik olarak daha detaylandırabilir misin rica etsem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler