Çarşamba sabahından geldim İzmir'ime. Ardımda, kar, kıyamet ve fırtınayla kaldı İstanbul. Griso hayalimden sıyrılmam kolay olmadı tabi ki ama onunla birlikte bende yok olamazdım. Eldeki bütçeyle Fazer 8 bakmaya başladım bende. Hani oda güzeldi be, hatta bazı açılardan daha bile çekiciydi denilebilir.
3 motora falan baktım ama içime sinen yoktu. Öyle böyle yeni yıl bilmem ne derken cuma oluverdi birden. Tabi elde sürekli sahibinden, sürekli son gelen motorlar. Fakat fakat oda ne???? Telefon elimde uyuya mı kalmıştım yoksa? Yoksa gözüm çık rüya mı görüyordum? Yine ordaydı, evet evet Moto Guzzi Griso, yani rüyalarım
Mesaj attım sanırım önce, sonra da ordan cevap geldi. Derken cuma buluşmaya karar verdik sahibiyle. Akşam saatlerinde Hataydaydım. Görünce motoru sanırım elim ayağım boşaldı, böyle bir yığılma hissi geldi üzerime. Sarp dedim toparla kendini, daha pazarlık yapacaksın
Neyse çok uzatmayayım, pazarlıkta pek başarılı olamasamda anlaştık bir bedelde. Tabi kime söylediysem bir karşı çıkma bir akıl verme durumları. Sanırım kıskandıkları için. Velhasılıkelam rüyalarımdayım şimdi. 2 gün havalarında kötü olması nedeniyle 60-70 km kadar binebildim. Evladımın tek kötü yanı 11 litrelere varan benzin sevdası
Artık bu hafta sonuna kadar İstanbula getirebilmeyi umut ediyorum. Yeni kavuşmuşken bu ayrılık çok zor gelmeye başladı
Sizlerdende yer yer yardım isteyeceğim. Şimdilik mutlu kalın;)[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
http://i.hizliresim.com/qPdkNd.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Üstteki keli fotoşortla silebilirsiniz