Antaya'da ekipman alabileceğim yerler ?
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar eldiven ve pantolon alabileceğim bildiğiniz uygun fiyatlı mağazalar var mı ?
Reklamlar
-
Motosiklet bayiileri ayni zamanda ekipmanda satiyolar,cesitli markalarda mevcut,bi bakin derim
-
Yetişbey adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar eldiven ve pantolon alabileceğim bildiğiniz uygun fiyatlı mağazalar var mı ?
Termesos bulvarında SUPERMOTO mağazasına git. Benden de selam söle yardımcı olurlar beğendiğin birşeyler olursa.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Yetisbey,yunusus yapici bi elestiri yapmis,sen gereksiz tepki vermissin,daha sakin olmani tavsiye ederim,insanlari tanimadan etmeden yargilamakta yanlis kanimca,yunusus biraz espri usluplu konusuyo olabilir,herkeste ayni uslupla konusacak diye bi kaide yok tabiki
-
Antalya'daki Dokuyucu motordan alabilirsin. İnternet siteleri de var her yere satış yapıyolar, sen şanslısın mağazadan alıcan.
http://www.dokuyucu.com.tr/
-
Bende dokuyucuyu tavsiye ederim. Bide Harput motor var ama tam adresini bilmiyorum ben internetten alışveriş yapmıştım.
-
-
çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
teşekkür ederim sağolun
-
harput motosikletten aldım tüm kıyafetlerimi ve kaskımı, hem düzgün ve sıcak kanlı bir esnaf tavsiye ederim
-
07 Aralık 2015, 19:10
Merhabalar
Kızılırmak caddesini tararsan aşağı yukarı zaten bütün mağazalar bu caddede..
Kolay gelsin
-
07 Aralık 2015, 21:07
dokuyucu motoru tek gecerim hem ne ararsan var hem de antalya nın en ucuz yeri
gecen hafta kask aldım türkiye pıyasası 525-575 tl olan kaskı 400 tl ye 9 taksitle aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
haa birde unutmadan kardeş biliyorsun motomax ın %30 luk bir indirim kampanyası var onun şubesi de antalya ya yeni açıldı gecen uğradım kampanya ıle mırın kırın etti motomax ı aradı biz o fıyatlarda almıyoruz malı eğer motomax onay verirse bizde size o fiyatlardan veririz dedi.
yeri tam adresi bilmiyorum ama tarif edeyim zeytin kyün içinden yörükoğlu kavsağına giden yola girrince solda bulabilirsem de sana tam adresini gonderirim.
-
08 Aralık 2015, 09:59
-
08 Aralık 2015, 10:20
Dokuyucudaki ekipmanlar genellikle dandik ve sirf takmak icin varlar. Ben once can motoru, sonra harput motoru, en sonda honda ataberki tavsiye ederim. Ha supermotoyuda unutma.
-
08 Aralık 2015, 21:40
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
-
13 Aralık 2015, 05:56
Harput motora git iki kardeş işletiyor muhabbetleri çok iyi bir sürü yarış kupaları var abilik yaparlar , 75.yıl lisesinden sağa giriyorsun her yer motorcu zaten orada dükkan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)