konu dağılmış gibi oldu biraz. herneyse yinede herkese yorumları için teşekkür ederim. şuana kadar ki yorumlar benim kafamdaki düşüncelerle eşleşiyor. sadece ses için değiştiriyo gibi gözüksemde aslında ses değil tek sebep tabiki. daha güçlü olmasıda bir etken ama ben artçı ile gezen biriyim ve r25 in arka selesini ne siz sorn ne ben söylüyeyim. ayrıca 2 kişi ile rahat bir kullanıma sahip değil. ben motoru pratiklik ve zamandan tasarruf amacı ile kullanıyorum hiç bi zaman gaza gelip hızlanmak gibi huylarım olmadı bu sebepten düşüncelerim olumlu yönde bakalım önümüzdeki sezona artık zaten bu sezon kapandı artık.
Sıfır 25.500 TL xj diversion f alacağınıza abs yok bence mt07 abs alıp akrapovici alın ortalama 26.000 TL civarı bi şu sesi dinlermisin.
https://www.youtube.com/watch?v=IbDeTrh7ais
naked motor çok seven biri değilim mt-07 de pek hoşuma gitmiyor zaten çok kolay tekere gelen agresif bir motor. xj6 diverson f grenajlı bir motosiklet izledim videoyu evet sesi çok hoş ama görsel olarak bana hitab etmiyor zaten 2 motor çok farklı tarzlarda. dediğim gibi benim tarzım sport touring
Artçı konforu düşünüyorsan zaten seçimlerin ne naked ne de ss olmamalı.
Seni Versys paklar..
Honda Cbr 650F olabilir abs mevcut ve güzel makine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)