Ah o alpinestars ah,ah ulan gpr ahh,alicaktim seni fc motodan,turker abi ucma dedi,kacma dedi aldirmadi bana şu montu,cok dertliyim turker abiye saygilar
Ah o alpinestars ah,ah ulan gpr ahh,alicaktim seni fc motodan,turker abi ucma dedi,kacma dedi aldirmadi bana şu montu,cok dertliyim turker abiye saygilar
oran abi birde şu açıdan düşün bende beyaz bir mont beğenmiştim dainese motorum beyaz olduğu için ama emin ol kiri göstermesi ve temizlemesi falan zor bir durum oluyor çıkıp geziyoruz oturup kalkıyoruz montu sandalyeye asıyoruz veya motora asıyoruz vs vs kirleniyor
napalım bizde kendimizi böyle avutalım.
Ekipmanlar çok güzel hayırlı olsun kazasız belasız.
Çok güzel örnek bir davranış sergilemişsin tebrik ediyorum. Bende motorumu almadan almıştım çoğu ekipmanımı, kesinlikle dizlik yada koruyuculu bir pantalon ve koruyuculu bot da almalısın.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Bravo başlamadan ekipmanı dizme işine bende girmiştim, kesinlikle böyle başlanmalı bu ülkedeki bu tehlikeli hobiye. Montun hele çok güzel baya memnun kalıcaksın benimde düşündüğüm bir marka. Tech90 ile bide bot aldın mı tamamsın kazasız belasız sürüşler şimdiden
Teşekkür ederim inşallah onlarda olacak
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)