Arkadaşlar başlıkda belirttigim gibi
KTM duke 125 & YAMAHA MT 125 hangisinı tercıh ederdınız yazarmısınız nedenıyle bırlıkte ehlıyetı alıca ona göre ıkısınden bırını alıcam
Arkadaşlar başlıkda belirttigim gibi
KTM duke 125 & YAMAHA MT 125 hangisinı tercıh ederdınız yazarmısınız nedenıyle bırlıkte ehlıyetı alıca ona göre ıkısınden bırını alıcam
mt 125 çünkü herkes 125 olduğuna inanmıyor ve daha havalı
İkisi de çok kaliteli motorlar. Normalde 125 cc hiç bir motor BENCE o paraları etmez. Ama KTM, ABS seçeneği ile daha avantajlı.
Mt125 i sıfır olarak düşünürsek o paraya kesinlikle duke200 öneririm. Duke200 mt125 ten çok daha güçlü ve atak motordur. Şu an 11000 11500 tl Ye çok düşük km de kız gibi duke200 let var. Mt125 15 hp duke200 26 hp kg lar aynı.
Görüntü de mt 125 de kazansa Ktm aynı fiyatta abs ile avantajlı. Yani Ktm duke 125 abs modelini öneririm sana. Biraz daha cikarim dersen 2 bin ekleyip 10 bin km civarında Ktm duke 200 abs alırsın.
MT125 ile başladım motosiklet hayatına.Gerçekten havalı + gücü 125'likler içinde en yükseği.Kalitesi zaten 600cc'lerle hemen hemen aynı diyebilirim.Yani tipi 125'likler gibi de değil.Harika bir motor.Ama abs olayı yüzünden direk duke derim.Çünkü hayatından daha önemli değil hiçbir şey.Ben motoru sattım sebebi ise 3 defa motordan düşmemdi.Acemisin sende benim gibi ve abs'siz motosiklette teker kitleme olayı var.Yani aniden frenlere asıldığın zaman lastikler kitleniyor ve motorun üzerinden asfalta yapışıyorsun.Hızın ne olursa olsun ! Ve beni Allah korudu diyebilirim.
Abs'siz Motora Hayır !!!!
Ki Avrupa bunun farkına vardı ve Abs'siz motosiklet satışını yasakladı.Burda söylenileri dinleme.Yok fren yapmayı bilmiyorsunuz felan diyen çıkacaktır.Takma !!! Abs'li motosiklet al.Hayırlısıyla öğren sonra yükselt.Ben tövbe ettim.Abs'siz motosiklete binmek değil artçı bile olmuyorum artık .
Yamahanın politikasını anlamış degilim.. Mt25 giriyor türkiye piyasasına websitesinde yaptığı açıklamalarda gene ABS görünmüyor.. Ben uzun zmndir mt25 takip ediyorum ama abs'li versiyonunu getirtemezsem almayı düsünmuyorum. Abs'li baska bir 250lik bakıcam.. ABS lüks degil zorunluluktur benim fikrim.. Teknolojiyi takip etmekten zarar gelmez.. Abs secenegi ile ktmye yonelmenizi öneririm..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)