10 gunde eldivenim 30 gunde ceketim geldi yani cok belirsiz oluyor ne zaman gelicegi
10 gunde eldivenim 30 gunde ceketim geldi yani cok belirsiz oluyor ne zaman gelicegi
Yoğunluğa göre 3 hafta ile 2 ay arasında değişebilir. Benim Geekbuying'den rekorum 6 gün. Yılbaşına yakın sipariş edilirse ver ve unut, bir ara gelir.
Ali Express den aldığım seyler ne zaman gelicek--- yazısına cevap, 3 vakte kadar diyesim geldi..
Aldıklarına arasında led ler var. Bende çantanın arkasındaki kırmızı far gibi olan yerlere motor çalışıren sürekli yanacak ve çakacak şekilde led ve çakar takmak istiyorum. Nasıl bir led ve çakar önerirsiniz? Neler almam gerekir ebay veya aliexpress linki verirseniz memnun olurum.
Bence gereksiz konu kalabaligi yapmayalim. Sorularinizi aliexpress kampanyalari isimli baslikta sorun ki işe yarar konular önce kalsın
Sanırsam aliexpressden ilk defa alışveriş yapıyorsun o yüzden takip no falan sorguluyosun bende ilk siparişimi verdiğimde hergün girip bakıyodum nerde ne zaman gelir diye Takip no da çıkmasa bile ürünlerin gelir merak etme daha önce hiç sıkıntı yaşamadım. En Son 11 kasımda toplamda 13 adet ürün siparişi verdim tek seferde, bir kısmı geçen hafta elime ulaştı.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)