Babamı anlayamıyorum arkadaşlar...
Reklamlar
-
Bugün 20TL'lik kaskımı skuterimin bagajına koyarken elim çarpması sonucuyla vizörü kırıldı. Sonrasında babamın yanına gidip kaskın vizörünü gösterip ''Baba kaskın vizörü elimin çarpması sonucu kırıldı bana artık yeni ve daha kaliteli kask alalım'' dedim. Sonrasında Nasrettin Hoca durur mu yapıştırdı cevabı: ''Ne gerek var oğlum yeni pahalı kaliteli kaska, alsanda yere düşücek kırılacak zaten'' dedi hemen ortamdan koşarak uzaklaştım ve gittim vizörün camını japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım. Şimdi, bize ne kardeşim gereksiz konular açmayın diyecekler olacak desinler problem değil içimi dökmek istedim sadece insan bu kadar mı bilinçsiz olur arkadaş toplumda hala böyle düşünen insanlar var. Ayrıca kendiside motosiklet kullanıyor kask felan takmaz motosikleti zevk aracı değil şehiriçi git gel işlerde kullanmak için kullanır. Anlayacağınız tipik aile babası. Git çalış diyenler olacak üniversite sınavına hazırlanıyorum ve maalesef bir işte çalışacak vaktim yok. Tekrar iyi günler dilerim okuduğunuz için teşekkürler.
Reklamlar
-
20 liralık bir kask ile kafanı çarpsan da sonuç değişmez zaten
bir süre binme motora kış geldi zaten harclıklarını biriktir yeni bir kask al yada kredi kartına taksit yaptır
-
dostum kaskını kendin satın almalısın, baban senin kötülüğünü istemez motosiklet ekipmanlarının önemi konusunda bilgisi yok anlaşılan..
-
Motosiklete binmek zorundayım okula gidip geliyorum başka çarem yok okulumda uzakta şehirdışında Allah'ın unuttuğu bir yerde ne yazıkki
-
Motosiklet ehliyetin varsa Turing eğitimine katılıp hem kask sahibi hemde eğitim almış olursun.
http://www.turing.org.tr/index.php?r...egitim-projesi
-
okulu uzakmış ALLAH'ın unuttuğu bir yerdeymiş .çarpılıp gidecen yazmayın şöyle abuk sabuk şeyler
-
Baban sana kask değil baret almış 20 liraya kask mı olur la
-
crocodill adlı üyeden alıntı
Baban sana kask değil baret almış 20 liraya kask mı olur la
20 TL'lik kaskın kalitesini ölçebilirsiniz işte. Zaten korumayı geçtim kafamı bari soğuktan korusun diye giyiyorum kaskı. O da vizörün arasından soğuk alıyor başka çarem yok anlayacağınız.
-
yazları 5. sınıftan itibaren çalışmış biri olarak söyleyeyim kaskımı, motosikletimi, montumu, eldivenimi kendim aldım çok mu zor yazın çalışmak veya harçlıkları biriktirmek şuan üniversite 2. sınıftayım halen birikmiş param var
-
06 Aralık 2015, 15:15
20 tl ye kaskı kim bulmuş. varsa bende alayım
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
06 Aralık 2015, 15:16
Kafana karpuz kabuğu tak daha çok korur.
-
06 Aralık 2015, 15:26
@furkanuc
Ben de senin gibi evlatları anlayamıyorum. Günde 24 saat mi ders çalışıyorsun? "Part time bir iş bulayım. Aileme yük olmadan kask alayım" diye düşünmek zor mu? Armut piş. Ağzıma düş. Hayat sana güzel. Bir de babanı eleştiriyorsun.
-
06 Aralık 2015, 15:42
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
yuh hepsi dolmuş full boş yer yok
-
06 Aralık 2015, 16:09
Muhtemelen o kaskı bantlamanla kafanı komple bantlaman aynı güvenliği sunacaktır. Çok büyük risk alıyorsun bence. Ekipmanı tamamlayamıyorsan motosikletini bi kenara koyup kendini koruyabilene kadar ara vermeni tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
jarre adlı üyeden alıntı
okulu uzakmış ALLAH'ın unuttuğu bir yerdeymiş .çarpılıp gidecen yazmayın şöyle abuk sabuk şeyler
Senin yazdığın uzak ara daha abuk sabuk.
Şurada takılırsan daha rahat edersin diye düşünüyorum: http://goo.gl/NXr42j
-
06 Aralık 2015, 16:35
Yazın motosiklet tutkum bu kadar fazla değildi yoksa kafamda zaten çalışmak vardı. Üstelik istediğim kask öyle 1000-2000 TL'lik kask değil ki hepi topu 150 TL'lik beğendiğim bir kask var kafamı korusun yeterli benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
furkanuc adlı üyeden alıntı
Yazın motosiklet tutkum bu kadar fazla değildi yoksa kafamda zaten çalışmak vardı. Üstelik istediğim kask öyle 1000-2000 TL'lik kask değil ki hepi topu 150 TL'lik beğendiğim bir kask var kafamı korusun yeterli benim için.
Ayrıca kaskı ben almadım motosikletin yanında hediye olarak verilmiş.
-
06 Aralık 2015, 16:45
Babalar bazen ole anlik seyler solerler, sende bozulup arkani dönup gitmissin, serde gurur var haklisin, bi kez daha dile getir durumu, bu sefer konunun onemini anlat, annene de konuyu aç ve dile getir, o anda maddi sıkışıklık vardir bisey vardir, aklindadir alicaktir emin ol, bidaha soyle sen, baba yuregidir.. beklenmedik anda aliverir sinirlenme..
-
06 Aralık 2015, 16:53
plegus adlı üyeden alıntı
Muhtemelen o kaskı bantlamanla kafanı komple bantlaman aynı güvenliği sunacaktır. Çok büyük risk alıyorsun bence. Ekipmanı tamamlayamıyorsan motosikletini bi kenara koyup kendini koruyabilene kadar ara vermeni tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Senin yazdığın uzak ara daha abuk sabuk.
Şurada takılırsan daha rahat edersin diye düşünüyorum:
http://goo.gl/NXr42j
oldu ati abi orda takılırım rahata ererim
-
06 Aralık 2015, 17:02
Hangi şehirdesin? Bende fazladan XL beden bir kask var, çok yeni değil ama iş görür.
-
06 Aralık 2015, 17:28
Bence babandan helallık ve dua al sonrası gelir diye düşünüyorum... vesselam...
-
06 Aralık 2015, 17:36
Kaskı babanın önünde duvara fırlat ve 30 kmh ile bir yere patladım bak ne oldu de. Bir süre surat as para biriktir kaskını al kendi gelip durumu düzeltecektir. Bir kask almak o kadar da zor değil yani motoru ve tüm ekipmanını kendi almış biri olarak söyleyeyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)