Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Babamı anlayamıyorum arkadaşlar...

REKLAM ALANI
    zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu şarkıyı bir dinlesen: Ankaralı Namıktan "Ah Babam Sag Olsaydı"

http://www.dailymotion.com/video/xv6ug0_ankarali-namik-ah-babam-sag-olsaydi_music
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı zileliorhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu şarkıyı bir dinlesen: Ankaralı Namıktan "Ah Babam Sag Olsaydı"

http://www.dailymotion.com/video/xv6ug0_ankarali-namik-ah-babam-sag-olsaydi_music
    Amca sen yeni kask almıştın galiba. Şu eski kaskını arkadaşa göndersen de konuyu huzur içinde kapatsak ?
    Dağcı bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkes ailesi ile yaşadığı sorunları yazsın bakalım. hazır başlık açılmış gizli saklı kalmasın. dökün içinizi rahatlayın da başka başlık açılmasın
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amca sen yeni kask almıştın galiba. Şu eski kaskını arkadaşa göndersen de konuyu huzur içinde kapatsak ?
    çok mantıklı aslında...

insanın durumu olmayabilir. ayrıca çalışmaya işte bulamayabilir. tamam bahane değil ama olabilir işte.

biraz daha iyimser olsak ya hep beraber.

adam benim babam çok kötü gibi bir şey demiyor. aslında çokta güzel konu babam bilinçsiz diyor.

benim babamda aynıydı hala aynı biraz alıştı yıllardır motosiklet tepesinde olunca mecbur kaldı.

umarım baban biraz daha bilinçlenir diyorun saygılar..
    furkanuc bunu beğendi.
    olacak olacak...

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm ekipmanı aldım, sadece kask kaldı.
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Benim babamda 20 tl lik kask takacak kadar olmasada 1.000 tl de vermeyecek biri.

Hele eniştem. Bu sene İstanbuldaki fuarın ardından hazır İstanbula gelmişken Eniştemede uğrayayım dedim.

Konu fuardan açıldı. Kask fiyatlarını vs sordu. Arai den bahsettim. Bir küfür etmediği kaldı mesela. Ne gerek varmış, hepsi koruyormuş sonuçta, bu kask ölümsüzlük mü katıyormuş, uçuyormuy muş vs vs.

Güzelce anlat arkadaşım. Babanın karşısına geç. Kazaları anlat, sonuçlarını anlat, 20 tl ile 300 tl lik kaskların kıyaslandığı videolar var onları izlet. 20 tl lik kaskın elden bile düşünce nasıl karpuz gibi kırıldığı videoları göster.

Anlat yani babana. Bilinçlendir.
    furkanuc bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Haklısınız arkadaşlar herkes bilinçli olamayabilir keşke herkesi bilinçlendirebilsek, her yerde seminerler verilse... ama o seminerlerede gitmez bizim insanlarımız.

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Abicim, baban motosiklet ekipmanları konusunda bilinçsiz olabilir. Ama senin bilinçsiz olduğun konu daha vahim. İnsan, babasını böyle milyonlarca kişinin girip okuyabileceği açık platformda, toplum içinde gömer mi? Böyle bir derdini gider en yakınında olan, etrafa laf çıkarmayacak ve sana doğru tavsiyelerde bulanacak insana anlatırsın ancak. Adam seni bu dünyaya getirmiş, yedirmiş-içirmiş, okutuyor. Üniversiteye gitmeni istiyor (hayır çalışıp eve bakacaksın da diyebilirdi). Okuluna rahat gidesin diye motosiklet almış, ehliyetini yapmış. Sana bir tek ders çalışmayı bırakmış. Sen kalkıp adamı burada rezil ediyorsun. Kendi baban için insanların kafasında "babam benim canımı düşünmüyor" fikri yaratacak şekilde konuşamazsın, bu yapılmaz.
    furkanuc bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Adam ne yapsin arkadaş? Geçenlerde 550tl ye parmak arası terlik gordum.. 10 liraya almayani dovuyorlar.. sirf marka diye yaslamaca.. belki de babasi da durumu bu şekilde saniyordur? Gayet normal.. işin icinde olmayan biri termoplastik,kompozit plastik, geri dönüşmüş yoğurt kovası, karbon fiber,ABS plastik vs vs nerden bilsin? Hepsi ayni sanabilir. 3.000 tl lik kaskin ayni sekilde kirilabilecegini dusunebilir. Adamı asamayız, anlatmak ve izletmek lazim.

mesela ben uzun uzun anlatiyorum bazi arkadaşlarima, sonra getir bi yumruk atayim kaska diyorlar.. yumruk atarsan kask çöp olur,hatta elimden yere düşse bile artik guvenemeyecegimi soyledigimde neler neler soyluyorlar 2 unv. Bitirmiş adam bile anlattigim halde anlamiyor
    furkanuc bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    O an ki öfkeyle biraz sert çıkışmış olabilirim haklısınız. Sonuçta güvenlik önemli, bilinçsiz olmak kör kütük cahil olmak değil bir kişinin bir konu hakkında bilgisinin olmamasıdır. Ayrıca amacım babamı milyonlarca kişinin önünde yermek değil onun yanlışını göstermekti.

mesmeyut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı furkanuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 20TL'lik kaskımı skuterimin bagajına koyarken elim çarpması sonucuyla vizörü kırıldı. Sonrasında babamın yanına gidip kaskın vizörünü gösterip ''Baba kaskın vizörü elimin çarpması sonucu kırıldı bana artık yeni ve daha kaliteli kask alalım'' dedim. Sonrasında Nasrettin Hoca durur mu yapıştırdı cevabı: ''Ne gerek var oğlum yeni pahalı kaliteli kaska, alsanda yere düşücek kırılacak zaten'' dedi hemen ortamdan koşarak uzaklaştım ve gittim vizörün camını japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım. Şimdi, bize ne kardeşim gereksiz konular açmayın diyecekler olacak desinler problem değil içimi dökmek istedim sadece insan bu kadar mı bilinçsiz olur arkadaş toplumda hala böyle düşünen insanlar var. Ayrıca kendiside motosiklet kullanıyor kask felan takmaz motosikleti zevk aracı değil şehiriçi git gel işlerde kullanmak için kullanır. Anlayacağınız tipik aile babası. Git çalış diyenler olacak üniversite sınavına hazırlanıyorum ve maalesef bir işte çalışacak vaktim yok. Tekrar iyi günler dilerim okuduğunuz için teşekkürler.

Bursa'da oturuyosan sana 1 tane venom marka kask vereyim L beden. Benim kafama küçük geliyo.. Kullanılmış kask tabi ama o 20 TL lik kasktan iyidir.. İçini de yeni yıkamıştım :^)
    En azından yeni bir kask alana kadar seni idare eder diye düşünüyorum.
    furkanuc, ulassscannn, caglar48 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Babanın belki size bakmakda içinde olan birsürü derdi ve işi var. Bizde kızıyoruz yeri geliyor ancak herşeyi her aile veremiyor maalesef babamdır haklıdır de geç. Geçemiyosanda kendin çalış kazan ve al. İletimi gerçekten çok hoşuma giden bir alıntı ile noktalıyorum.

6 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.

10 YAŞINDA :Babam çok şey biliyor.

15 YAŞINDA :Ben de babam kadar biliyorum.

20 YAŞINDA :Babamın da pek fazla birşey bildiği söylenemez.

30 YAŞINDA :Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak.

40 YAŞINDA :Ne de olsa babam bazı şeyleri biliyor.

50 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.

60 YAŞINDA :Ahh ! Keşke babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim
    acemi60 ve TolgaC. bunu beğendiler.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    babanda da amma düz mantık varmış.

TamGazDevam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 08' / HONDA CIVIC VTEC 1.6 04'
    Furkan kardeşim merhaba, ben geçen yıl sınava girdim ama bir yere tercih yapmayıp mezun kalmayı seçtim. Geçmişte 3 tane motorum oldu fakat hiçbirinin sefasını süremeden başına türlü türlü talihsizlikler geldi. Önce ki mesajlarımdan bulup okuyabilirsin. Kardeşim bazı insanlara bazı şeyleri anlatamıyoruz, bilemiyorum.. Benim babada kask konusunda baya inat çıktı.. Motorum şuanlık yok :/ Fakat bundan bir ay önce söyle bi girişimde bulunarak: Teyze yeni motor aldım işte hediye olarak sende kaskımı alır mısın, dede motorumu aldık bana bi eldiven lazım hediye olarak alır mısın, kuzen mont hediye alıyormuşsun bana tarzında emri vaki yaparak ekipmanımı üç aşağı beş yukarı tamamladım fakat motorum çalındı.. Kardeşim unutma ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ve asla unutma ki ailemizden başka kimsemiz yok. Ailen dışında başka kimseye minnet etme, sakın.. Herkese iyi forumlar. Telefonum s4 mini bu arada
    furkanuc bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)