Piyangodan para çıksın sana 1000rr alıcam ,son karar olsun kurtuluruz senden belki
Ülkenin selameti ve refahı için birinin taşın altına elini sokması lazım.Alıcam ben sana gerisi sana kalmış
Ah ah anilar depresti hala var bizde bu motordan yatiyor oyle.
2 zamanli rus motoru hic bi turlu sogukta sikinti cikarmaz cok guzel duman atar sesi mukemmeldir biraz titresir ama
Of of anılar depreşti şimdi,sene 94 de ehliyet sınavına girmiştim boyle bir minsk le.
Antalya da yakından gördüm bu aleti ama alacağın kişi sahte hacı
tam bi nostajli cok tatli duruyor umarim alirsiniz cok cok guzel bi motormuss
Sen bana bile trol demis adamsinki,artik bence bu trol muhabbetleri paranoyaya dönmüş sende,forumda yeniyim,hicbi yararli yorumunu gormedim,en son mesajinda benim konuya zaten,bence en iyisi ben piyango bana cikarsa sana bi h2r aliyim,ulke bi paranoyaktan kurtulsun?,snappy kusura bakma motor hakkinda bilgim yok,konuyuda dagitmak istemem ama dayanamadim.
Ne içerdi benzini bu alet...
benzini içmesi sorun değil bende iki zamanlı hastalığı var yağlı benzin kokusu koklamassam baş ağrısı yapıyor,yemin ederim benim mondialin deposuna 2t benzin kattım 4 zamanlı ama 2 zamanlı motor kokusunu özlemişim yeminle
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
aynen iki zamanlılar tek marşta çalışır soğuk olsa bile
Java 250 ceylan bulabilirsen daha güzel olur o zaman ben 350 TS den daha çok severdim, eskiden orman muhafaza memurları kullanırdı, mavisi çok güzeldi.
çok yakar, (hem de çok çok)
parçasını bulmak mümkün ama her yerde bulunmaz.
Masrafsız demiş ama görünüşe göre apaçi motoru. Hiç yoksa lastikleri değiştirmen lazım.
Sürekli kullanılan bir motor değilse motor yaptırmak da gerekebilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)