Bugun Beşiktaş'ta az kalsın kadıncağız ve önündeki bebeğe dokunduruyordum, korkuttum istemeden yahu
Bugun Beşiktaş'ta az kalsın kadıncağız ve önündeki bebeğe dokunduruyordum, korkuttum istemeden yahu
Heh birde manşetlere çıkardın tam olurdu
pis motorcular , dikkatsiz motorcular
kaldırım yokmu yollarda yolun ortasında yürüyor,kormakta haklı ama bakışları yetti (sağda kaldırımda var haksız abla ) ) memleketin yolları değişik..
hocam şu kameraya el at be, çok kötü
kimseyle muhattap olmadan biyere gidebilmen için kuş olup uçman gerekir
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Bandana ile mi çektin
Artçınıza cep telefonu ile mi çekim yaptırıyorsunuz ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yan-video.html
Aynı geyik başladı
kaldırıma park ederler, park etmeseler dükkanlar masa sandalye yığar. Millet de asfaltın ortasında çile çeker.
ama kimin umrunda
kaldırımda her türlü iyi aile çocuğu ve buna benzer unsurlar mevcut...tabela direkleri antin kuntin 50 bin tane şey bir bebek aracı huzurla metropolde gezemez...İstanbul senin yedi tepenide yedi ceddinide s........m
beyler yalan bu kamerası iyi çekmediği için bize wilma eles diye kaktırmaya çalışıyor !!
Hocam bende ''az kalsın çarpışıyorduk'' kısmını okuyunca kafamda çok farklı senaryo canlandı kadın normal yoldan gidiyor be. Çarpışmaya ramak bile kalmamış aslında
Wilma degildir o olsaydi duramazdin
Bende bizim Fatma teyzeye capiyodum bakkala giderkene trafik kazasi olacakti az kalsin izmirde ünlü pek yok
Bu bayana değil Wilma , senin anneannen desen inanarım. Acil değişmesi gereken bir kamera .
Şaka bir yana , bu kamerayı kullanmakla kullanmamak arasında fark yok ki. Markasını çok merak ettim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)