sym fiddle 2 bu aralar düştü 2.eli 4 aydır faal kullanıcısıyım,bende öğrenciyim merak ettiğin varsa cevaplandırırım hocam
sym fiddle 2 bu aralar düştü 2.eli 4 aydır faal kullanıcısıyım,bende öğrenciyim merak ettiğin varsa cevaplandırırım hocam
valla ben memnunum boyum 1.82 kilom 83 kg gayet güzel bir motor 100 km ortalama 3-3.5 lt yakar tapagazda son hız bende 105 110 arası 120 görende vardır hız motoru değil...tipi güzel bence en güzel yanı bu, retro bir tarzı var ilgi çekiyor,lastikleri küçük viraj alırken dikkat etmen lazım,alışman gerekebilir buna,parçaları pahalı ama ben o kadar para dökmedim,işinde sağlam bir usta yeterli olur sana çoğu zaman.. ve kesinlikle bir çinli değil, koreli üreticileri kalitesi gidişi japon'a yakın,kendini son 10 yılda kanıtladı...Motorun bakımını,yağını,benzinini eksik etmediğin sürece seni üzmeyecek bir makinedir fiddle 2..
o boy bende olcak direk Yamaha WR125X
Fiddle en iyisi.En kötü ihtimalle arka koltuğa oturup rahat edersin.Maxi scooterlarda öyle bir lüksün olmaz.
Değer bence.
250cc scooter bak ,vespa falanda iyi bir tercih değil 1.90 adam için
Değmez,fiddle 3 elektrikli bisiklet gibi bana sorarsan para koyabiliyorsan 250 cc al ama temiz gts evo 250i ler bile alinabilir grupta 8 9 bin lira tercih senin
alternatif olarak ;
Yamaha D'elight http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc.../d-elight.aspx
Liberty 150 http://www.fercomotor.com.tr/web/4-2...ty_150_3v_i_e_
delight hoşuna giderse direk ona yönel derim . sonuçta Yamaha.
190 boya maxı scooter gider diğerlerinde düdük gibi durursun,benim boy 187 önceden salcano scooter vardı herkes büyüt motoru küçük geliyor sana diye dalga geçiyolardı,ki salcanolar diğer markalara nazaran heybetli motordurlar şimdi xmax kullanıyorum tam geliyor
Sizin boyunuza olacak scooter en asagi xmax 250 yada xcity 250 bunlar harici heleki bir vespa tarzi motor altinizda oyuncak gibi kalacagindan butun hevesiniz gecebilir. Motosikletinizi kullandiginiz her gun size kucuk gelecektir.
185 boyla scooter alacak biri olarak takipteyim,hayirli olsun simdiden
Fiddle II bencede aradigin tarzda bir motor ama boy belki suruste falan arkadaslarin dedigi gibi istedigin performansi alamayabilirsin benim boyum 1.83 falan bu arada fiddle II eski motorum 13 bin falan bindim bel agrisini cok cektim titremesinden hele ki. Ondan pcx e gectigimde gercek konforu tattirmisti mesela bana.
tamam yeterince yardımcı olduk fazlada yormayalım kendimizi biz değerli insanlarız
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
bws 125 olur nmax 125 olur japon al boşver tayvanlıyı çinliyi
Çok ilginç.
Hem altımda mini-minnacık durmasın,
hem çinli olmasın
hem 6-bin TL verebilirim
hem 3-4 sene kullanayım
hem maxi-scooter olmasın
hem de klasik görüntüsü olsun.
Yukarıda, birbiri ile çelişen birkaç maddeyi eledikten sonra sanırım sana burada daha fazla yardımcı olunabilir.
Aksi takdirde yanıt veren arkadaşlar (buna ben de dahil) boşa kürek çekmiş olur.
Arkadaşım boyuna kilona uygun Daelim S3 Advance diyeceğim. Sınıfının en güçlüsü. Çift Egzantrik , Dört Sibop 25 HP . Anahtarsız sistem, Kombine fren. Az yakar çok gider. 1.90 lık adamsın diğerlerinde motor altında emanet gibi durur.
aslında hangisini kullanabileceğinizi düşünüyorsanız, üzerine bir oturup bakın, tecrübeniz ne, scooterde olmasını istediğiniz ne (bagaj büyük mü olmalı, konfor mu, pratiklik mi, her yerden geçebilmek mi,) bunları belirleyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)